- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elleri kırılsın!!Bugun esim demek istemedigim kisi tarafindan aldatildigimi ogrendim baska kadinlarla konusmus ustelik bunu yuzune vurunca dayak yedim 1 yasinda kizim ne yaoacagimi bilmiyorum ne olur bana destek olun kizimi alamaz degil mi
ayrıca darp raporu alırsan iyi olurispat edebilir misiniz?
tabiki alamaz çocugunuzu, bence evi terketmeyin onu eve almayın.ve korkmayın
çok üzüldüm umarım hayatınızdan çıkarırsınız o pisliği kızınızı alamaz darp raporu kesin alınBugun esim demek istemedigim kisi tarafindan aldatildigimi ogrendim baska kadinlarla konusmus ustelik bunu yuzune vurunca dayak yedim 1 yasinda kizim ne yaoacagimi bilmiyorum ne olur bana destek olun kizimi alamaz degil mi
Cok üzüldüm dua et hersey hakkinda hayirlisi olsun üzülme ne yapmayı düşünüyorsun ya bide sifreyi nasil kirdin merak ettim yazarsan eğerIki senelik evliydik hic bir zaman bana karsi iyi olmadi bugugun telinin sifresinu kirip vatsp girdim kadin ve kadinlarla bu gune kadar gormedigim ilgi ve hassasiyetle konusmus
Hemen ayrılmaya mı karar verdiniz. Okuyanlar nolur banada cevap yazın kimsem yok ne ablam ne sırdaşım. Annem ise babam üzerine evlenip paramparça etti. Gidip ona anlatsam çok üzülecek bende yedim dayak öğrenince. Bırakıp gittim sokakta pesime düştü seni çok seviyorum affet.dedi. arkadaş çevresi pis itiraf etti yaşadığı herşeyi 4kez girdi hayatıma birileri. Sen doğum yaptıktan sonra dedi. Ama son su tövbe ettim dedi. Aklımdan atamıyorum çok kötüyüm yardım edin.Bugun esim demek istemedigim kisi tarafindan aldatildigimi ogrendim baska kadinlarla konusmus ustelik bunu yuzune vurunca dayak yedim 1 yasinda kizim ne yaoacagimi bilmiyorum ne olur bana destek olun kizimi alamaz degil mi
şaka degıl dımı?Hemen ayrılmaya mı karar verdiniz. Okuyanlar nolur banada cevap yazın kimsem yok ne ablam ne sırdaşım. Annem ise babam üzerine evlenip paramparça etti. Gidip ona anlatsam çok üzülecek bende yedim dayak öğrenince. Bırakıp gittim sokakta pesime düştü seni çok seviyorum affet.dedi. arkadaş çevresi pis itiraf etti yaşadığı herşeyi 4kez girdi hayatıma birileri. Sen doğum yaptıktan sonra dedi. Ama son su tövbe ettim dedi. Aklımdan atamıyorum çok kötüyüm yardım edin.
Offff ya nolur bana da yazın. Benimki çok titrer üstüme. Bir dediğimi iki etmez. Her hafta gezmeye götürür kendi giyinmez bize alır. Arar sürekli dışarı da yemek yiyelim. gezelim der. Ne bilim etrafımda yok böyleleri bizim kadar gezen tozan kafam karışık üstelik çocuk istiyorIki senelik evliydik hic bir zaman bana karsi iyi olmadi bugugun telinin sifresinu kirip vatsp girdim kadin ve kadinlarla bu gune kadar gormedigim ilgi ve hassasiyetle konusmus
Hayırrr tabiki de. Bunun şakasını nasıl yapayım. bazen üzerine gidiyordum bana baban böyle yaptıgı için psikolojin bozulmuş benim de yapacağımı suçladın sürekli diyor.şaka degıl dımı?
ben hıc bırsey anlamadımOffff ya nolur bana da yazın. Benimki çok titrer üstüme. Bir dediğimi iki etmez. Her hafta gezmeye götürür kendi giyinmez bize alır. Arar sürekli dışarı da yemek yiyelim. gezelim der. Ne bilim etrafımda yok böyleleri bizim kadar gezen tozan kafam karışık üstelik çocuk istiyor
Tekrar dan. Kızım3yasında