• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatildim

Yahu burda su sulalenin gelini diye geciyor iste anlayiver.sulalenin adi kadinin adindan onde.delilim var.kadinlada konustum.evli oldugunu bilmiyordum dedi

Evli olduğunu bilmemesi bir bahane mi yani,kendi evli yetmez mi ?
Kadınla konuştuysan eşini nasıl takip edip delil toplayasın ki,haber verir kadın.
Sanırım bu durumlarda kadına da dava açışabiliyo ya,bir araştır istersen,kurtul o adamdan.

Bıkac delil topla mahkemeye ver donuna kadar al o sülalenin gelinine de tazminat davası aç ordan da al alacağını sonra da bebeginle mis gibi yaşa

Yahu burda su sulalenin gelini diye geciyor iste anlayiver.sulalenin adi kadinin adindan onde.delilim var.kadinlada konustum.evli oldugunu bilmiyordum dedi

:KK57:Kendiyde evliymiş neyi bilmiyor ...O zengin dediğinize göre eşiniz değil ,çok mu yakışıklı ne bulmuş peki sizin çulsuzda :KK62:

Üzülme canım allah akıl fikir versin kocana zararın neresinden dönersen kardir .. kocanda zengin ben fakirim diyosun senin paranın benim param yok ayrilicaksan böyle adama maddi manevi dava aç ..

Back
X