• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatildim

ne kadar sıkıntıda olursanız olun derdinizi anlatabilmeniz lazım.
6 sayfa yorum tek bildiğimiz adam 40 kadın 50 yaşında. ha bir de kadın zengin.
şöyle baştan sona bir güzelce anlatın ki insanlar yorum yapıp fikir verebilsinler.

Belki de geç evlenmiştir adam ondan 40 yaşında küçük çocuğu vardır. Zengindir ama sürekli ev değiştirdiği için kirada oturuyordur Telefonu da otomatik ödeme talimatı bir soruna takıldığı için odenmemistir belki. hem kendisi zengin olduğundan karısı da fakirmis ya kendi maddi düzeyinde biriyle kendini daha yakın hissettmistir diye zengin kadınla aldatmistir.(Erkek milleti aldatmaya hep bi bahane arar ondan dedim bunu da) Yani böyle düşününce çelişkili olmuyor. Ama bu sefer de hayal ürünü oldu:)

Belki de geç evlenmiştir adam ondan 40 yaşında küçük çocuğu vardır. Zengindir ama sürekli ev değiştirdiği için kirada oturuyordur Telefonu da otomatik ödeme talimatı bir soruna takıldığı için odenmemistir belki. hem kendisi zengin olduğundan karısı da fakirmis ya kendi maddi düzeyinde biriyle kendini daha yakın hissettmistir diye zengin kadınla aldatmistir.(Erkek milleti aldatmaya hep bi bahane arar ondan dedim bunu da) Yani böyle düşününce çelişkili olmuyor. Ama bu sefer de hayal ürünü oldu:)
ben de 40 yaşındayım benim de küçük beeğim var üstelik ben kadınım
erkek 60 yaşına da gelse küçük bebeği olabilir ayrıca

7 sayfa okudu.tek anladgim kocan 50 yasinda bi kadinla aldatmis..hicbi ayrinti vermemissn.agzindan dirhemle laf aliniyo.ayrinti vermezsen kimse yardimci olamaz sana.esinin tlfunu neden sende?boyle durumlarda adamlar telefonla butunlesr.zengin diyosun hat kapanmis.sen evlisin esin zenginse sende zenginsin.konu acmissin ama hicbi detay yok..

7 sayfa okudu.tek anladgim kocan 50 yasinda bi kadinla aldatmis..hicbi ayrinti vermemissn.agzindan dirhemle laf aliniyo.ayrinti vermezsen kimse yardimci olamaz sana.esinin tlfunu neden sende?boyle durumlarda adamlar telefonla butunlesr.zengin diyosun hat kapanmis.sen evlisin esin zenginse sende zenginsin.konu acmissin ama hicbi detay yok..
kavga etmişler adamın elinden evin anahtarını ve adamın telini almış, sanırım adamda borcunu ödemedi tel kapansın diye, evin kirasını elektriği suyu falan da kendin öde naparsan yap falan demiş
niye bi tek ben anladım ki bu konuyu :KK58:

eşini takip edip delil toplamak istiyorsan, kadını araman çok yanlış olmuş. eminimki o da senin eşine söyleyecek karın öğrendi diye ve bu zaman diliminde daha dikkatli olacaklar. soyu kökü hiç önemli değil benim için. kişilik önemli kadında kişilik denilen bir şey yokmuş ki evli olduğunu bildiği adamla aldatıyor. her üniversiteye giden bi şey olmuyor. yani o kadın üniversite okuyor diye gözünüzde büyütmeyin. eşinizin telefon dökümlerini çıkartın. mesajlasmalar ve sosyal paylaşım sitelerindeki konuşmalar en büyük delil olacaktır.

bizim buralarda da gelin kaç yaşında olursa olsun eğer aşiretse gelin diye kalır hitabı, şehrini merak ettim
eğer öyle köklü bir aileyse aldatamaz hadi aldattı sonuna kadar inkar eder
sana açıkça diyemez bekar sanıyordum falan
ilginç yani

Back
X