• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldım

merhaba arkadaşlar, 4 senedir beraber olduğum çok güvenip inandığım eşim gözüyle baktığım adamın bir gün beni aldattığını öğrendim o gün dünya yıkıldı ben altında kaldım sanki 1 hafta içinde 5 kilo verdim ..çok yalvardı kabul ediyorum bu benim ş.......liğim dedi fakat ona güvenim kalmadı hala peşimde bırakma beni diyor.... kendimi biliyorum affedemem artık üstüne birlikte olduğu kadını bulup konuştum o da beni bilmediğinden çok üzüldü hatta özür diledi bende senin gibi aldatıldım dedi benimle yaptıklarını onunlada yapmış bana söylediği güzel sözleri ona da söylemiş... sizlerden ne yapmam konusunda fikir istemiyorum ben zaten kararımı verdim dönmeyeceğim sadece bu acı nasıl geçer onu söyleyin :(

merhaba arkadaşlar, 4 senedir beraber olduğum çok güvenip inandığım eşim gözüyle baktığım adamın bir gün beni aldattığını öğrendim o gün dünya yıkıldı ben altında kaldım sanki 1 hafta içinde 5 kilo verdim ..çok yalvardı kabul ediyorum bu benim ş.......liğim dedi fakat ona güvenim kalmadı hala peşimde bırakma beni diyor.... kendimi biliyorum affedemem artık üstüne birlikte olduğu kadını bulup konuştum o da beni bilmediğinden çok üzüldü hatta özür diledi bende senin gibi aldatıldım dedi benimle yaptıklarını onunlada yapmış bana söylediği güzel sözleri ona da söylemiş... sizlerden ne yapmam konusunda fikir istemiyorum ben zaten kararımı verdim dönmeyeceğim sadece bu acı nasıl geçer onu söyleyin :KK43:

Back
X