• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım....

Öyleydi gerçekten aradaki saygıyı koruma özürlüydü resmen

Okurken, ben yaşıyormuşum gibi hissettim anlatırken mizah duygunu kaybetmemen de güzel doğrusu, bence çabuk atlatırsın. Bu adamı, asla affetme adam karakterli biri diil. Hala tek derdi ben haklıyım modun da utanmasa seni yüzünden aldattım dicek. Kıza da ayrı bir olay 3 günde tanıştığın herife ne diye iç çamaşırlı foto atılır ki !

Bu adam layığını bulmuş hiç dokunma sessizce uzaklaş.

Canım sağol yinede okumuşsun. Bu olay olmasa biz daha kopmazdık heralde, herkesin dediği siz bu işin sonunda evlenceksiniz sizi ayrı düşünemiyoruzdu. Dediğin gibiiiii bu benim bahanem olsun.. ama içim acıdı, bu kadar aşağılıkça olmasaydı bari.
Ya evlendiginde yapsaydi oh de git kuafore yeni yeni 3lbiseler al catlasin gez dolas ... kirtulmussun ucuz atlatmissin ...

Geçecek canım emin ol. Ağla bağır çağır hepsini yaşa sonra da geçecek. İlk zamanlar böyle için yanar ama sonra söner. Hatta kötü zamanlarınız aklına geldikçe için daha da soğur. Alışkanlık değildi demişsin ama hep iyi zamanlarınız da olmamış zaten anlattığına göre. Arkadaşlarınla bol bol vakit geçir alışveriş yap gez toz ye iç böyle böyle geçer.

Kişiliğin onurun gururun zedelenmemesi sevgiden çok daha önemlidir, doğru olanı yapmışsın.

Akıllı kızsın belli, hayatım kaydı triplerine girmezsin zaten. Geçmiş olsun, yeni hayatın başlıyor artık daha güzel hale getirmek de senin elinde.

hani demişsin ya ben fitim diye.. ben de kilolu bi kızla aldatıldım.. tamam her şey kilo değil, görüntü değil de.. ne peki.. bizde bulamadıkları ne anlamıyorum.. 2 sene geçti üstünden.. herif bana kitap yazmıştı öyle aşıktı ama gitti aldattı.. hala hazmedemiyorum.. ama yine de iyi ki bitmiş diyorum, iyi kii.. ve iyi ki böyle bitmiş, yoksa, kendimi suçlu vepişman hissedebilirdim ileride.. sen de öyle dersin bence.. anlaşamıyomuşsunuz zaten..
Offf gerçekten içimdeki acı bitsin başka bişey istemiyorum ya durup durup ağlama krizlerine giriyorum. Zaten daha çok yeni normaldir heralde bunlar. Hayata küsmem asla, belki ilerde çok daha mutlu olucam.. kendime hep bunlarla telkin etmeye çalışıyorum

Insan yanmaz yanmazda o 10 yila emeklerine yanar. Seninde hissettigin o aslinda. Bu kadar emek ve zaman verdigin bi kisiden bu kazigi yemen seni uzen. Bu saatten sonra yapacak bisey yok. Ileride evlenmeyi bile dusunseydin bu herif sinirli, hep sucu sende ariyor, e aldatti demekki huyunda var. Yani diyecegim kuzum bundan sana hayir gelmez. Sen kendini iyi biliyorsun bu en fazla 1 ay daha acitir sonra unutursun. Aldatilma kazigi cok fenadir esimden onceki sevdigim kiside yedim az cok anliyorum ne hissettigini. Ama inan disarda bi yerde senin kiymetini bilecek baska birisi var! Sen kendi onune hayatina odaklanmaya bak birak oda ne hali varsa gorsun

Zaten aklında hic olmayacak diyormuşsun hayatta madem öyle kesip atamıyorsan ben böyle bitiririm demiş. Şimdi yeni bir hayata atılma şansın var tekrar eski çöplüğe dönme derim.

Adama bak ya. Şuan o seni kaybetmiş olduğunun acısını yaşamıyor; vicdanıyla savaşıyor bence; ama sıra pişmanlığına da gelecek.

Bana kalırsa iletişimi tamamen koparın. Hiçbir şekilde üçüncü kişiler aracılığı ile bile sağlamayın iletişimi (bunu dedi, şunu dedi, vs..)

Bu saatten sonra konuştuğunuz her kelimenin sonu ya çirkinliğe gider ya da barışmaya.

Ki sen susmadıkça,
edebi deyişle;
aklını, fikrini, yüreğini, sözlerini, sesini toparlayıp tamamen gitmedikçe
yaptığı adiliğin farkına varmaz o.

15-25 yaşlar arasındaki gelişim sürecini işgal eden 10 yıllık tek bir ilişki pürüzsüz olsa şaşırırdım.
Siz birbirinize yettiğinizle ve insanın aynı anda sadece tek bir insanı sevebileceği ile ilgili kendinizi kandırmışsınız.
Duygular olmasını umduğunuzdan daha karmaşık şeyler.
Barışsanız yine aldatacak. Ama barışmak zorunda hissediyor, tüm özelini ortaya dökmüşsünüz. Ailesine apartmanına, arkadaşlarına rezil olmuş. Bu kadar rezil olan insan önce kendisini rezil edenin gönlünü alarak çevreye "sorun yok" mesajı vermeye çalışır, sonra da "madem bu kadar rezilim, kendimi kabulleneyim, ben buyum, battı balık yan gider" der.
Onun bu yaşıcağı süreç umrumda değil açıkcası . Ben kendimi kurtarma iyi olma derdindeyim. Nasıl diyim gerçekten düzgün bi insan olduğuma inanıyorum, benim karşıma öylesi çıksın. Böylesi beni hiç hak etmemiş miğdesiz.. düşmanım olsa onun bu yaptğını ben yapmazdım böyle can yakmazdım ya. Kimseye böyle bi kazık atamam, insanda vicdan Allah korkusu olucak. Diğer arkadaşlarmzda 9 yıllık ilişkileri var 1 senelik evliler Allah bozmasın o kadar güzellerki ya, sıkıntı bizdeymiş diyorum ne biliyim. Ama gerçekten bazı şeyler olmasa bi ömür aynı aşkla sever ona can yoldaş olurdum. Çok sevdim çünkü...

Allahım ya yaptığına bak. Bu kadar ucuz mu bu iş o arada hemen başkasını bulmuş. Böyle şeyleri okudukça gözüm korkuyor. Herşey bi yana insan 10 yılına üzülür inan ki. Siz yolunuza bakın yeni bi hayat var önünüzde.En azından evlenmeden ne halt olduğu ortaya çıkmış bunun için sevinmelisiniz

paragraf ve noktalama işaretleri için teşekkürler..

kısa sürede acınız geçer inşallah .. bu adam acı çekmeye bile değmez..
dengesizin tekiymiş.. üstelik hatasını bile kabul edemiyor kendi haklı çıkarmaya çalışıyor..

Kangren bi iliskiyi kesip atma bahanen olur iste bence iyi bile olmus. Sen daha iyisini hak ediosun gibi geldi bana davranislarinizi kiyasladigimda

Insan yanmaz yanmazda o 10 yila emeklerine yanar. Seninde hissettigin o aslinda. Bu kadar emek ve zaman verdigin bi kisiden bu kazigi yemen seni uzen. Bu saatten sonra yapacak bisey yok. Ileride evlenmeyi bile dusunseydin bu herif sinirli, hep sucu sende ariyor, e aldatti demekki huyunda var. Yani diyecegim kuzum bundan sana hayir gelmez. Sen kendini iyi biliyorsun bu en fazla 1 ay daha acitir sonra unutursun. Aldatilma kazigi cok fenadir esimden onceki sevdigim kiside yedim az cok anliyorum ne hissettigini. Ama inan disarda bi yerde senin kiymetini bilecek baska birisi var! Sen kendi onune hayatina odaklanmaya bak birak oda ne hali varsa gorsun
İlaç gibi yazmışsın, Allah razı olsun

Zaten aklında hic olmayacak diyormuşsun hayatta madem öyle kesip atamıyorsan ben böyle bitiririm demiş. Şimdi yeni bir hayata atılma şansın var tekrar eski çöplüğe dönme derim.
Büyük konuşmıyım ama asla.. ben böyle insanı hazmedemem. Ben nasıl insan olduysam karşımdakide adam olucak. Değersiz değilim ben kimse beni değersizleştiremez

Tek soru soracaksın o adama.
Biz ayrıyken ben de başka bir erkekle görüşsem, iç çamaşırlı fotoğraflarımı atsam sen şimdi normal karşılayabilecek miydin?
Evet derse yüzüne tükür, hayır derse de tükür.
Bu soruyu sormama bile değmez inan o yüzü tükürmek için bile görmek istemiyorum. Şu an sevgi olarak hiç bişe yok içimde ama bi acı var. Bu duruşumu hep korurum dimi??

Back
X