Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte hani normalleştiriyor ya aldatmayı, işte uykusundan bir uyandır onu.Bu soruyu sormama bile değmez inan o yüzü tükürmek için bile görmek istemiyorum. Şu an sevgi olarak hiç bişe yok içimde ama bi acı var. Bu duruşumu hep korurum dimi??
Yazdığınız herşey bana nefes oluyo yemin ederim. Arabeske bağlmaya hiç niyetim yok zaten.Okurken, ben yaşıyormuşum gibi hissettim anlatırken mizah duygunu kaybetmemen de güzel doğrusu, bence çabuk atlatırsın. Bu adamı, asla affetme adam karakterli biri diil. Hala tek derdi ben haklıyım modun da utanmasa seni yüzünden aldattım dicek. Kıza da ayrı bir olay 3 günde tanıştığın herife ne diye iç çamaşırlı foto atılır ki !
Bu adam layığını bulmuş hiç dokunma sessizce uzaklaş.
Amim canım. Diyorum ya insanlar ne acılar yaşıyo bu neki..Amaaaaan yasin 25
Iliskiymis on seneymis yok gozunu onda acmissin
Sallaaaa gitsin be canim
Yenisine saglik
Disari cik bak hava guzel, alisveris yap ,kendine gelirsin
Saglikla mutlulukla guzel bayramlar gecirirsin insallah sevdiklerinle
Aynen kuzu, kafani yorduguna bile degmezAmim canım. Diyorum ya insanlar ne acılar yaşıyo bu neki..
Çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsın. Şu an tabiki Ağlıyorum , dün bile pikniğe götürdü arkadaşlar. Bi gülüyorum bi Ağlıyorum. Ama bu acıyı dibine kadar çekip söküp atma niyetindeyim. Bu süreç normal diye bakıyorum. Bazen nasıl atlatıcam diyorum. Ama insanlar neleri atlatmıyo bu neki. Daha 2 gün oldu herşey çok sıcak.Geçecek canım emin ol. Ağla bağır çağır hepsini yaşa sonra da geçecek. İlk zamanlar böyle için yanar ama sonra söner. Hatta kötü zamanlarınız aklına geldikçe için daha da soğur. Alışkanlık değildi demişsin ama hep iyi zamanlarınız da olmamış zaten anlattığına göre. Arkadaşlarınla bol bol vakit geçir alışveriş yap gez toz ye iç böyle böyle geçer.
Kişiliğin onurun gururun zedelenmemesi sevgiden çok daha önemlidir, doğru olanı yapmışsın.
Akıllı kızsın belli, hayatım kaydı triplerine girmezsin zaten. Geçmiş olsun, yeni hayatın başlıyor artık daha güzel hale getirmek de senin elinde.
Zaten inan şu yazılanları okudukça kendimi daha güçlü hissediyorum. Buranın bana iyi geliceğini biliyodum.İşte hani normalleştiriyor ya aldatmayı, işte uykusundan bir uyandır onu.
Zaten evet derse, domuz tabiatlı demektir, kurtulduğuna sevin. Hayır derse de ayrımcı pisliğin tekidir zaten.
Hatasını bile kabul etmekten aciz, yetişkin olamamış, adamlığın ilk harfinde kalmış biriyle zaman kaybedecek biri değilsin sen. O yüzden korursun duruşunu biliyorum. Sen bunları yutup oturacak birine hiç benzemiyorsun.
Ama insanlar böyle işte. Bir yeri iyiyse bir yeri defolu. Eş dost seçerken de hangi defoya tahammül edebileceğimizi seçiyoruz.Onun bu yaşıcağı süreç umrumda değil açıkcası . Ben kendimi kurtarma iyi olma derdindeyim. Nasıl diyim gerçekten düzgün bi insan olduğuma inanıyorum, benim karşıma öylesi çıksın. Böylesi beni hiç hak etmemiş miğdesiz.. düşmanım olsa onun bu yaptğını ben yapmazdım böyle can yakmazdım ya. Kimseye böyle bi kazık atamam, insanda vicdan Allah korkusu olucak. Diğer arkadaşlarmzda 9 yıllık ilişkileri var 1 senelik evliler Allah bozmasın o kadar güzellerki ya, sıkıntı bizdeymiş diyorum ne biliyim. Ama gerçekten bazı şeyler olmasa bi ömür aynı aşkla sever ona can yoldaş olurdum. Çok sevdim çünkü...
Çok çok teşekkür ederim. Şu an beni en çok mutlu eden insanların desteği zaten. Allah büyük herkes hak ettiğini yaşar diye düşünüyorumNeden biz ayrılınca duygusala bağlıyoruz, acıklı filmler eşliğinde çikolata yiyip zırlıyoruz da onlar hemen bu boşluktan yararlanıp sözde "kafa dağıtmak için" böyle iğrençliklere bulaşıyorlar?
Tamamen ayrılmış olsanız bile insan bi ayrılığın yasını tutar.
Üzüntünü hissettim inan, sabır diliyorum![]()
Allah gerçekten değer verenini çıkarsın bi daha karşıma en büyük isteğim bu. Hayata küsme niyetinde değilim. Bu yanlıştı evet ama belki daha iyisi için bu tecrübeyi edinmeliydim.Hadi geçmiş olsun. Seni teskin etmeye çalıştığımı dusuneceksin muhtemelen ama senin şu şekilde kurtulduğun gibi kurtulamayip evlenen, bir ömrü heder olmuş o kadar kadın varki bu dünyada. Anlattığın ve sonunda yaptığı kadarıyla karakter olarak 'karaktersiz' kategorisinde bir insanla 10 senen geçmiş. Allah daha fazlasından kurtarmış.