- Emoji Skoru
- 10.753
- Puanlar
- 248
Ahhh inşallah.. ya gerçekten bitmesi gereken bi ilişkiydi. Ben salak büyük ihtimal böle bişe Yaşamasam kesip atamıcaktım. Ama şunu diyodum aşkımdan ölsemde kafama yatmadan bu ilişki asla evlenmem. Heralde dost hayatına vardırcaktım :)))okurken nickini tepki olarak verdim resmen. ilk tepkisi inanılmaz cidden. "sana mı sorcam geri zekalı" demiş. şaka gibi. yerine kendini koysun bi bakalım ne hissedecek. telefonunda bi adamın yarı çıplak resimlerini yakalasa. ayrıydık o süreçte desen. sanki tartışıp ayrılmak demek sevginin bitmesi demek. insan birini sevdiğinde ayrı bile olsa sadakat duyar. amaaan cidden üzülmeni bile hak etmiyor. ayrılık bile değilmiş. görüşüyormuşsunuz. baya baya aldatma bu. çok sinirli, ilk adımı saldırmak, evlenmeyi düşünemiyordum diyorsun. böyle bir olay olmasa evliliğe uzanacaktı muhtemelen. üstelik çok çocuk yaşta başlamış ilişki. değişmişinizdir çokça. başka insanlar tanıman gerekiyordur belki. umarım karşına ömür boyu ayrılmak istemeyeceğin biri çıkar ve çok mutlu olup bu konuyu ufak bir sızı olarak anımsarsın.