- 19 Mayıs 2016
- 970
- 1.982
- 63
- 30
Helal kız sana :)Herkese yeniden merhaba. Son gelişmelerle burdayım. Bana burda yazılanlar nasıl bi güç verdi anlatamam. Hepinize teşekkür ederim. Arkadaşlarım olsun, kardeşim olsun destekleri beni çok güçlendirdi buna çok ihtiyacım vardı. Bi önceki sayfada yazmıştım ablası geldi sağ olsun destek olmaya bana. Ama bilmediğim bi detay verdi. Ve içim kanadı ne yalan söyliyim.
Sonra bi baktım bana mesaj atmış. Yüz yüze görüşelimmi içim hiç rahat değil diye, mesaj atmışsın? Yazdım whatsappdan 1 saat sonra gördüm mesajı çünkü.
Seni böyle üzmek istemedim ben, gerçekten çok üzgünüm istersen az yürüyelim yazmış. Sen benim sinirlerimi bozarsın dedim, yok öyle bi niyetim yok, ne desen haklısın ağzımı açıp bişey demicem dedi. Tamam öyleysw dedim benimde diceklerim var.
Kızlar beni gitme karşısında ağlarsın bağrırsın onın karşısında buz gibi olmalısın vs deselerde ben bilmiyorum kendimde bu gücü buldum. Nasılsa yüz yüze gelicez dedm. Apartmandan önce ben çıktım sonra ona mesaj attım o çıktı, yakındaki bi parka oturdum geldi. Seninle yürümek istemiyorum parka gidicem gelirsin demiştim.
O gelene kadar yüreğim çıkcak gibiydi, ağlamıcam diye. Geldi karşılıklı oturduk. Ben sadece sabah yaptğım 3-5 lokma kahvaltyla duruyodum ve saat 8 buçuk civarıydı.
Meyve suyu almış sevdiğimden, sevdiğim çikolatayı almış. İlk baş hiç konuşmadık, size yemin ederim Allah öyle bi güç verdiki onu gördüğümde buz giibi oldum. Sen mi başlarsın ben mi başlıyım dedim. Sen konuş dedi.
İnanın toparlamakda güçlük çekiyorum. Önce o şunu sordu, arkadaşlarmzdan biri demişki onun liseden arkadaşı aynı iş yerinde çalşıyolar ve benim çocukluk arkadaşmla beraberler. Demişki -ayrılcaksan helallik al kızdan,beddua ederse mahfolursun sen demiş. Buna aklım takıldı o ne dedi :)) bilmiyorum dedim. Ama içimden hayyy ağzına sağlık be çocuk dedim. Sonra ben başladım. Dedm ablan laf arasında araba muhabbetini söyledi, senden tek istediğim dedim bana bilmediğim detayları verme bilmek istemiyorum dedm.
Sonra Dedim biz ayrılalı ayrıldıysak eğer!!!çok az bi zaman oldu. Ramazanın ikinci haftası arkadaşlarmızlaydık, babalar gününde sana hediye aldım ayın 19u sonra 2 gün beraberdik sarıldık ettik. Biz haziran ayını bitireli 10 gün ben burdan 3 haftayı çıkartamıyorum dedim. O, o zaman yoktu dedi. Ben böyle gün tarih hesabı yapınca bi afalladı hesaplıyo falan. İkinizde bana 3 haftadr görüşüyorız dediniz dedm ya 10 gündür var dedi ben o öyle dedi diye dedim dedi. Ben şunu anlatmaya çalıştım orda herkese ayrıydık aldatmadım diyo ya, onu vurgulamak istedm hesap sormadm istemedim asla. Bana dedim biz ayrıydık diyemezsin dedim, madem kafanda bitmişti dedm öyle söylüyosun ya dedim, işte orda bu yükseldi bana. Gayet sakin bi şekilde dedimki, bana önce sen konuş dedim ya sus bitiriyim yada sen konuş ben dinliyim dedm. Ben seninle gerilmeyw gelmedim dedim sustu. Bana ayrıldık diyemezsin, beni hiç bırakmadın benden elini çekmedin, şu gün şunu yazdın şu gün şu sebeple görüştük şu gün yakınlaştık dedim. Ben diyo her ayrıldğımzda sana mesaj atıyorum diyo. Dedim öyle bişey yok, ben 1 ay hiç konuşmadığımızı bilirim. Bu kavga sebeplerimiz çok saçmaydı ve sen bu kez resmen çok üstüme geldin olay çirkinleşsin diye dedim. Ayrıca bu benim sorunum değil ben bundan sorumlu değilim atmıcaktın benimle kesicektin dedim. Ya o kadae sakin ve donuk konuşuyodumki ben bile inanamadım kendime. Sanki o kız ben değildim.
Eğer bana deseydin biri var ben yeniden başlıcam bişilere, sana yemin ederim seni geri döndürmezdim ben bunu yapmam öyle biri değilim dedim. Peki der çekilirdim dedim. Aradan 3-5 ay geçer hani derimki hayatına birini almış bu öyle bişe değil, sen benimle konuşurken ilgilenirken aynı zamanda onunla konuşuyodun dedim.
10 gündür var diyosun ya dedim peki tamam 10 gün olsun dedim, 10 günde bu şekilde muhebbetinizin ilerlemesi o resimler bu nasıl bişeydir ya dedim, o an yüzümden tiksindiğim belli oluyodu eminim. Sen bana yok kız çok beyazım diye resim atmış deme hadi bi tane atar anlarım ama erotk resmler, senin bornozlu resimlerin ve diğerleri, ben o resimlerin altında ne yazışmalar döndü kesiterebiliyorım dedim. Orda öyle bişe yok diye lafa girdi, dedm sen istediğini de benim kafamdan aksi geçmicek dedim sustu.
Seni whatsappdan takip ederken bi sefernde o kadar çevrim içi takıldınki diyodum hani kimle konuşuyo olabilirki bu kadar, kesin siz o resimleşmeyş o gün yaptınız ve sen şu saatte tamamen çevrim dışı oldun dedm.
Hepsini geçtim dedim hepsini bırak dedim, ben sana dokunurken sen bana dokunurken içim o kadar rahattıki, aramızda yaşananın o kadar masum olduğuna inanıyodum ki içim çok rahattı dedim. Sana hep dedim, eğer beni aldatrsan ve ben bunu bilmezsem sen bana dokunursan ben bundan tiksinirim sana sakın bana bunı yaşatma diyodum dedim. Bana bunu yaptın sen dedim.Başkasına iç geçirip benden izinsiz bana dokunamazsın. Ben senin tenini severken benim bana ait diye seviyodum, sana ait olduğumu hissediyodum, yolda bi kıza bakmana dayanamazken başka bi kızın çıplak vücuduna baktığınu gördüm. Beniö baktığım tene başkasının baktığını gördüm dedim. Keşke bu olmasaydı, bu kadar aşşağılıkça bitmeseydi dedim. Ben en çok bunu bize yakıştırmadım dedim.
Ama diyorumki, herkesin bi yaşıcağı bi sınavı var, benim en çok korktuğum şey buydu ve ben bunu yaşadım, yinede Allah.a şükür ediyorım insanlar neler yaşıyo, tek odaklandığım şey şu durumu atlatmak dedim. 2 günde 2 kilo verdim tam, deli gibi ağladım ama dedimki ben bunu hak etmedim, ne olursa olsun ben bunu hak etmedim kimse aldatılmayı hak etmez sanırım bu düşünce beni şu an bu durumu atlatmaya odakladı dedim.
Sana hakkım helal olsun, bak sana şunu dürüstçe söyliyim bana kendimi çok özel hissettirdin ben kendimi çok değerli hissettim bu ilişkide dedim. Büyük konuşmuyorım ama hiç bişey beni sana geri döndüremez, seninle vedalaşmıcam öyle, tek istediğim ben sana yemin ediyorum seni ne olursa olsun asla aramıcam, senden tek isteğim beni sakın arama bu masa bizim son konuşma yerimiz olsun dedim. Senden tek bunu istiyorım diye ısrarla söyledim. Benim diceklerim bu kadar, ben kalkıyım sen kalkarsın dedim. Gözleri doldu zaten son cümlelerde bana öyle bi bakışı vardıki, bu kadar mı ya dedi sesi kötü, bu kadae ne olcaktı dedm ve kalktım gittim. Kardeşimlw gitmiştim beni bekliyodu bizden az uzak bi bankta.
Bu konuşmayı yaparken o kadar soğuk kanlıydımki inanın gözüm kıpırdamadı bile. Bazısında kafasını önüne eğdi bazısında gözümün içine baktı gözleri doldu. Yani acısını öyle bi hissettimki. O meyve suyından bi iki yudum almıştım. Kendinede almış. Onları whatsapp profil resmi yapıp son yudumlar yazmış. İçimdeki öküzü attım resmen. Hafifledim...
Son yudumlar diye bi de profil yapmış haspam
Sanırsın liseli ama eminim beyin yaşı ergen bu adamın
Senle gurur duydum böyle devam et
Bu kararlılık bu güçlü duruşla bu olayda yıkılmayan bundan sonra zor yıkılır aferim sana