Aldatildim

O zaman eşin madem kendine çok guveniyor, o kadınla aralarında birsey olmadığını ispat etsin .
Ben zaten bişey olmadığına inanıyorum kadına sen istesende olmaz diyor ben eşimi seviyorum diyor benim anlam veremedigim daha niye biyerlerde oturup içelim diyor yada uyudun mu şu an yazamam muait değilim eşim yanımda sonra görüşürüz diyor ben bunları kabul edemiyorum zaten çok yeni yazılar yaklaşık bir aylık izinden

Konuşmalarda karimi çok seviyorum asla onu aldatmam diyor diğer taraftan herseyi soruyor Günaydın iyi geceler mesajları arada yazılanlar silinmiş birde şimdi yazma karım evde diyor

Bilerek yazmıştır o cümleyi. Aradaki önemli kısımları da silmistir.

Bide yuzsuz ben bişey yapmadım diyor millet neler yapıyo diyo

Ben de yapayim o zaman millete gore basit birsey madem de. Sen yapsan nolurdu acaba? ?

Kıyamam size, lütfen sakin olun benim de başıma geldi ve benim de çocuğum var şuan travma yaşıyorsunuz olayın şokuyla ölmek falan demeyin çocuklarınız için ayakta durcaksınız ve kendiniz İçin.Asla eksik hissetmeyin kendinizi,ağlayın içinize atmayın ama çocuklara yansıtmamaya çalışın biliyorum çok zor bir durum. Ama dua edin Allahım doğru yolu göster diye,ben de edicem sizin için

1. Erkekleri benzin dökmeli yakmalı
  2. Bence her erkek aldatır
  3. Birçok kadın uyur
  4. Birçok erkek birçok bahane bulur
  5. Lannnn bitane dengesinde beni kandrcakti
  6. Kanmadm:)

Canım benim kızkardeşimde aynı şekilde aldatıldı onunkinde cinsel beraberlikte vardı, onun kocası çok pişman oldu ve çok yalvardı affetmedi ama şans verdi 5-6 aydır yaşıyorlar unutamıyor çok zor ama çocuklar ve kendide sevdiği için (eşide çok mücadele ediyor tabiki)..( Diğer taraftaki bayanda boşanmıştı yanına çekmek için çok mücadelw etti yüzsüz bir şekilde evide aradı karın nasılsa ögrendi boşancan ayrılcan, evlenelim seni bekliyorum yazmış,msjlarda sabit.) eger eşini kovarsan gidecegi yer belli yuva yıkmaktan hiçbir azap duymuyorlar diğer kadınlar.. Eşinin hatasını saymıyorum bile bana göre ilgi gören erkekler hata yapmaya musait (yapmayan çok az, yada fırsatını bulamıyordur) tek bir şans 18 yıllık bir evlilik ve çocuklar için verilebilir EGER PİŞMANSA gerçekten..

Şu yorumları kadınlardan duymaktan utanıyorum resmen ya. Hemen bakıyorum yeni üye mi belki öyleyse kocasi falandir diye..

Diger kadin da suçlu ama kudira bakmayın yuvayi yikan o kadınlar değil aldatan kimse yuvayi yikan odur. Ilgi milgi beni baglamaz. Öyle bir haklari yok malesef.

Hata mi ? Ne hatası yaa ? Aldatmak hata midir ? Kadin aldatsa hata diyecek misiniz gerçekten merak ediyorum. Kadin o... olur, erkekse çapkın olur ya bizim ülkemizde.

Şu yorumları kadınlardan duymaktan utanıyorum resmen ya. Hemen bakıyorum yeni üye mi belki öyleyse kocasi falandir diye..

Diger kadin da suçlu ama kudira bakmayın yuvayi yikan o kadınlar değil aldatan kimse yuvayi yikan odur. Ilgi milgi beni baglamaz. Öyle bir haklari yok malesef.

Hata mi ? Ne hatası yaa ? Aldatmak hata midir ? Kadin aldatsa hata diyecek misiniz gerçekten merak ediyorum. Kadin o... olur, erkekse çapkın olur ya bizim ülkemizde.
Aynen katılıyorum nefsi olan adam yapmaz. Bide şu var memnun değilsen defol git alem kullem etme bahane bulup aldatma

Yeni üye degilim, çok eski üyeyim çevremde arkadaşlarım ve en yakınım kızkardeşimde gördüm bu olayı acısını paylaştım.. Erkeklere söyleyecek söz bulamıyorum zaten ama çok uzun vadeli evliliklerde sadece bir hata için pişmanlık ve sevgi varsa yuva yıkılmamalı bana göre bu benim düşüncem.. Diğer kadınlara sözüme niçin takıldınız bir erkekle evli oldugunu bile bile ilişkiye giren, hatta duyuluncada utanmadan araya kendini sıkıştırıp yüzsüzce boşanmanı bekliyorum evlenelim yazabilen(aile ve çoluk çocuk perişan) başka bir kadın ve çocugun acısı üzerine yuva kurmaya çalışan kadınımı savunuyorsunuz. Ayrıca yargıdada bu kadınlar artık ceza alıyorlar, maddi manevi tazminat sebebi yuva yıkmak..kadının kadına yaptıgını kimse yapmıyor. Zihniyetimi anlamanızı beklemiyorum ben..

Yeni üye degilim, çok eski üyeyim çevremde arkadaşlarım ve en yakınım kızkardeşimde gördüm bu olayı acısını paylaştım.. Erkeklere söyleyecek söz bulamıyorum zaten ama çok uzun vadeli evliliklerde sadece bir hata için pişmanlık ve sevgi varsa yuva yıkılmamalı bana göre bu benim düşüncem.. Diğer kadınlara sözüme niçin takıldınız bir erkekle evli oldugunu bile bile ilişkiye giren, hatta duyuluncada utanmadan araya kendini sıkıştırıp yüzsüzce boşanmanı bekliyorum evlenelim yazabilen(aile ve çoluk çocuk perişan) başka bir kadın ve çocugun acısı üzerine yuva kurmaya çalışan kadınımı savunuyorsunuz. Ayrıca yargıdada bu kadınlar artık ceza alıyorlar, maddi manevi tazminat sebebi yuva yıkmak..kadının kadına yaptıgını kimse yapmıyor. Zihniyetimi anlamanızı beklemiyorum ben..
Ben asla o kadını savunmuyorum haklısınız bide elde ettim diye mutlu oluyorlar Allahın cezaları ama erkekte nefsine uyuyor adam olsa isterse bin kez peşine düşse yapmaz yapmamalı

Zaten yapmamış olsa savunmaz ki dikkat et konuşurken tavrı nasıl , suçlu insan saldırıya geçer

Ben aldatilirsam ve affedilmeyi beklerse eşim ben de ona bir oyun oynar aldatmis gibi yaparım ve fsrketmesini sağlarım bakalım affedebiliyor mu ? BukadarCIK yazışma bile olsa ...

Hoş hala cinayete falan kurban gitmediysem

Ben asla o kadını savunmuyorum haklısınız bide elde ettim diye mutlu oluyorlar Allahın cezaları ama erkekte nefsine uyuyor adam olsa isterse bin kez peşine düşse yapmaz yapmamalı
Bende size katılıyorum, Ama uzun vadeli evliliklerde özellikle çoluk çocuk varsa ve çok büyük bir PIŞMANLIK varsa son ve tek bir şans verilmeli diye düşünüyorum.Ama iyi kullanır, ama kullanmaz bu şansı. Kullanmadıgı zaman dönüp arkaya bakılacak hiç bir şey kalmamış olacak, keşke bir şans versemiydim diye bile aklından geçmeyecek, hayata daha kolay atılacak diye düşünüyorum ben, belkide yanlış düşünüyorum bilemiyorum. Allah hiç bir kadına yaşatmasın bu acıyı inş.

Bende size katılıyorum, Ama uzun vadeli evliliklerde özellikle çoluk çocuk varsa ve çok büyük bir PIŞMANLIK varsa son ve tek bir şans verilmeli diye düşünüyorum.Ama iyi kullanır, ama kullanmaz bu şansı. Kullanmadıgı zaman dönüp arkaya bakılacak hiç bir şey kalmamış olacak, keşke bir şans versemiydim diye bile aklından geçmeyecek, hayata daha kolay atılacak diye düşünüyorum ben, belkide yanlış düşünüyorum bilemiyorum. Allah hiç bir kadına yaşatmasın bu acıyı inş.
Sizce bir erkek o şansı verir mi eşine

Aynen, tekrar yapıyorsa zaten bu bir hata değil seçimdir

Açıkçası yazışmalar ne durumda bilmiyorum.
Ama eşinizde zerre kadar pişmanlık göremedim.İnsan bir utanır.Koskoca adam eski sevgilisine ''karım var şimdi yazma'' diyor bunu öğrenen eşine kızıyor bir de.
Üzgünüm ama böyle bir adamla bir ömür geçirebilecek misiniz onu sorun önce ? Kendi hatasını bile kabul etmiyor,üstüne sizi suçluyor.

Bence şansı haketmiyor tamam bi iki olumlu cümle var ama meyil de var malesef

Back
X