aldatıldım

Evet 1 kere yapan kesinlikte tekrar yapar..Hayatında çok kötü bi ders çıkarmadığı sürece yapar..son nefesine kadar !

peki ben şimdi kme güvencem ergenlıgım coculuugn heryım onunlar yaşadım ondan boyle bısey gordum herseyı onla gormuşken baska birine nasıl güvencem onu silip attıgımda başkasının elını tutabılcemmı bıdaha hayatım boyunca aynı seyleri hiseedebilcemmi
Ay ya bulursun yeni birisini şimdi olay yeni öyle düşünüyorsun tamam ama ondan iyi birisini bulursun o bunu hak etmiyor öyle düşün.

Kalbini aşka kapatma dur hele adi bir insanın yaptığını tüm insanlığa mââl etme şimdi kabullenmesi zordur elbet Ama kime güvenirim naparım deme öyle biri çıkarki herşeyi unutturur. Hayata küsme çok zor bir durum çok uzun yıllar var arada kabullenmek en zoru biraz kafanızı dinleyip bu olayla kendinizi yüzleştirin kabul kendiliğinden gelecek. Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun

Fikrinizi öğrenmeden bir şey demek istemedim ama bence en doğrusunu yapmışsınız.

Hele ki pavyonda tanıştığı kadınla yapan gerçekten her fırsatta yapmaktan çekinmez.

Sağlam durun, inanın bu olaydan çok daha güçlü bir kadın olarak çıkacaksınız.

onun bna verdıgı cevap senle yapamdıgım ıcın pavyona gıttım dı ama aldatma aldaatmadır ve karşıma geçip senı seviyorum diyor hala bu kadar basit olamamalı bi ilişki bi hayat..

peki ben şimdi kme güvencem ergenlıgım coculuugn heryım onunlar yaşadım ondan boyle bısey gordum herseyı onla gormuşken baska birine nasıl güvencem onu silip attıgımda başkasının elını tutabılcemmı bıdaha hayatım boyunca aynı seyleri hiseedebilcemmi
İnan öyle bir guveniyorsun ki.
Şimdi ona aşıksın başka kimse olmaz gibi geliyo.
Biraz zaman geçsin hayatını düzene sok, aşık da olursun güvenirsin de

Bas tekmeyi totosuna gençsin bulursun birisini gün gelecek kimin için üzülmüştüm diye gülüceksin gençler anlamıyor şimdi o insan tanrı değil dostum.

Sindirme zaten canim niye sindiresin. Once bi k.çına tekmeyi bas, sonra da agla, sizla, gez vs ne yapılabilirse artik. Yeter ki o şerefsizi affetme.

Bas tekmeyi totosuna gençsin bulursun birisini gün gelecek kimin için üzülmüştüm diye gülüceksin gençler anlamıyor şimdi o insan tanrı değil dostum.
inşallahgülfüğüm günler yakındır cünkü ben güldüğümde ağlıcak onu görmek istiyorum.

inşallahgülfüğüm günler yakındır cünkü ben güldüğümde ağlıcak onu görmek istiyorum.
Öyle olucak gençlik hevesleri bunlar gelir geçer 8 ay sonra aklına gelmez

onun bna verdıgı cevap senle yapamdıgım ıcın pavyona gıttım dı ama aldatma aldaatmadır ve karşıma geçip senı seviyorum diyor hala bu kadar basit olamamalı bi ilişki bi hayat..
Türk erkeklerinin düşüncesi bu işte. Geçen boşanma konusuna cinsellik tabu ondan aldatma çok demiştim beni yanlış anlamışlardı demek istediğim buydu ve örneği var.Ee ben sana tabii onunla olsaydın ya şimdi aldatılmazdın diyemem yanlış anlama adamın içinde var gene yapardı seninle bir şeyler yaşasa bile çünkü zihniyeti bu kadar.Başkalarıyla da yatarım ama sevgilim her şeyim onu değişmem onlar kötü kadın yersen tabii aman mallar ya valla artık burda okuduklarıma hiç şaşırmıyorum.

Ay pislikler ya. Sex yapmayan erkekler öluyormuymus? Suna bak. Ozru kabahatinden beter. Tutsun da o pipisini dötune ....... O zaman rahatlar pis yaratik.

parayla seks yapan kadar zavallı bir erkek yoktur bence..
abazalığa bak sevişmek için para veriyor.. aldatması kadar kafasıda fenaymış bunun ..

Allaşkına aynı yatağa nasıl sığmışlar ? o_O

2 ye 2 duydum da veya 1 e 3, ama 3e 3 bır de kendısı ettı 7 yuh yani :duduk:

Aman kurtul wallaha ya hatırlama bır daha saçmalığa bak. aldatması yetmıyormuş gibi yedıgı naneye bak yuh artık bır de soyluyor pislik herif.

Diyorum ya hayat tecrübesi,
Bu hatalar, acılar, gerçekler insanı olgunlaştırmaya yarıyor.

Bundan sonra insanları daha iyi göreceksiniz.
Daha iyi anlayacaksınız.

Milletin yalanlarına kanmayacaksınız.

Dünya iyi bir yer değil. Kötülükler olmadan iyilikleri göremiyoruz maalesef.
Hayat diziler ve filmlerde ki gibi toz pembe değil.

Bir anda evden çıkıp gidemiyorsun,
Bir anda her şeye yetecek paran olmuyor,
Seni dinleyen, anlayan arkadaşlar olmuyor.
Gidip sahil kenarında uyuya kalamıyorsun.

Zamanla, geçecek.

işte ben buna YAZIK diyorum.

valla yazık falan deme oh kurtuldum şükür de..
adamın kafası böyle çalışıyormuş görmüş oldun..
seni seviyorum ama sen benim pipimi mutlu etmiyorsun diye ona gittim buna gittim zırvalarınıda yeme sakın..
seni bu kadar severken bile uçkuruna sahip çıkamayan erkek tehlikelidir..

Diyorum ya hayat tecrübesi,
Bu hatalar, acılar, gerçekler insanı olgunlaştırmaya yarıyor.

Bundan sonra insanları daha iyi göreceksiniz.
Daha iyi anlayacaksınız.

Milletin yalanlarına kanmayacaksınız.

Dünya iyi bir yer değil. Kötülükler olmadan iyilikleri göremiyoruz maalesef.
Hayat diziler ve filmlerde ki gibi toz pembe değil.

Bir anda evden çıkıp gidemiyorsun,
Bir anda her şeye yetecek paran olmuyor,
Seni dinleyen, anlayan arkadaşlar olmuyor.
Gidip sahil kenarında uyuya kalamıyorsun.

Zamanla, geçecek.
keşke cabuk geçse cok acıyor.sindiremiyorum yakıştıramıyorum benım sevdgıım adam bu degıldı

Back
X