aldatıldım

Tabi ki baskasini seveceksin yeniden.Hem de sevmeye deger birini bulacaksin.Kalbine yazik.Beynine yazik.Kafani dagit.Dusunmekle anca yipranirsin.Sans vermeyi aklindan bile gecirme.Ondan farkin bi mideye sahip olman cunku.
Gecmis olsun.Kendi degerini onun gozunden olcme.Guclu ol.

subatta 6 yılı dolcak sevgılım tarafından aldatıldım.pavyonda takıldıgı kızla yatmıs arkadaslarıyla bırlıkte yakaldım ıtıraf ettı . 3 e 3 herseyı soyledı .sindiremiyorum.
ne miğde arkadaş birde pavyon

keşke cabuk geçse cok acıyor.sindiremiyorum yakıştıramıyorum benım sevdgıım adam bu degıldı

Boşversene o kendine yakıştırmış.
Pavyon kadınlarıyla olmayı.

En acısı da erkeklerin bunu yapmadan yaşamayacakmış gibi davranmaları.
Yani bakıyorum erkekler diyo ki;
Sevgilin varken, onunla birlikteysen başkasına gitmezsin.
Sevgilinle yapamıyorsan mutlaka arada kaçamak olur.

Tanıdığım bütün hepsi aynı şeyi söylüyor ve buna inanıyorlar da.

Bunun yanlış olduğunu anlatamıyorsun.

Çok garip.

subatta 6 yılı dolcak sevgılım tarafından aldatıldım.pavyonda takıldıgı kızla yatmıs arkadaslarıyla bırlıkte yakaldım ıtıraf ettı . 3 e 3 herseyı soyledı .sindiremiyorum.
3 e 3 ne demek ki ? Neyse ki evlenmeden farketmissiniz

Ya hadi tamam bu adiliği yaptı.
Sebebi "sen onunla birlikte olmuyorsun"
Tamam sen onunla birlikte oldun.
Şimdi sen bu pavyon kadınıyla aynı kefede olacaksın.
Adamın zihniyet bu çünkü.
Anladın mı?
Affedeceksen bunu bir düşün derim ve adamın hastalık kapmış olma ihtimali de var.

Boşversene o kendine yakıştırmış.
Pavyon kadınlarıyla olmayı.

En acısı da erkeklerin bunu yapmadan yaşamayacakmış gibi davranmaları.
Yani bakıyorum erkekler diyo ki;
Sevgilin varken, onunla birlikteysen başkasına gitmezsin.
Sevgilinle yapamıyorsan mutlaka arada kaçamak olur.

Tanıdığım bütün hepsi aynı şeyi söylüyor ve buna inanıyorlar da.

Bunun yanlış olduğunu anlatamıyorsun.

Çok garip.
anlıcak ama cok geç olcak . ben olmucam biz olmucaz o eskıden oldugu o olmucak ..

' Bak canım, erkeklerin bazı ihtiyaçları vardır. Seninle sevişemiyorsa ne yapsın yani? Robot değil ya bu adam. 1 fahişe aman pardon 3 fahişe yüzünden yuvanı mı yıkacaksın? Yıkmak kolay kurmak zor. Ama nasıl oluyorsa boşanmak çok zor aynı zamanda, ölebilirsin boşanırsan. Neyse sonuç olarak boşanma sen.

Bizim 10 nefsimiz varsa onların 1 tane var. Onu da tutamıyorlar maalesef gerçek bu. Burada yazılanlara bakma. Bekara koca boşamak kolay. Kesin onlar da aldatılıyorlar ama öğrenmiyorlar.

Hem yaratıcıymış da adam 3e 3 falan. Biraz seks hayatınıza canlılık getir. Yuvana sahip çık. '

Evli olsanız böyle mesajlar da alacaktınız. Şanslısınız.

' Bak canım, erkeklerin bazı ihtiyaçları vardır. Seninle sevişemiyorsa ne yapsın yani? Robot değil ya bu adam. 1 fahişe aman pardon 3 fahişe yüzünden yuvanı mı yıkacaksın? Yıkmak kolay kurmak zor. Ama nasıl oluyorsa boşanmak çok zor aynı zamanda, ölebilirsin boşanırsan. Neyse sonuç olarak boşanma sen.

Bizim 10 nefsimiz varsa onların 1 tane var. Onu da tutamıyorlar maalesef gerçek bu. Burada yazılanlara bakma. Bekara koca boşamak kolay. Kesin onlar da aldatılıyorlar ama öğrenmiyorlar.

Hem yaratıcıymış da adam 3e 3 falan. Biraz seks hayatınıza canlılık getir. Yuvana sahip çık. '

Ne oluyor dedim bir an

Bu temmuz agustos aldatma ayı herhalde bu havalar insanlara iyi gelmedi.
İnsan acaba mi diye düşünüyor bu konuları okudukça Bugün hic yapmadigim birşey o yaptım eşimin telefonunu karistirdim çok utandım yaptığımdan sanki aldatsa kanıt bırakacak

ne demek istedğiniizi tam anlamadım.evli değilim o yüzdem bi canlılık getirme söz konum yok.sevgilini bırakma diyosunuz gliba ? yada evli olmadığıma sükret ?

Yemin ederim kendi yaşadığım ve burda okuduklarımdan sonra çok pis küfre alıştı ağzım, yani bi sövesim var şu aldatılma konularına ama banlanırım işte. Bence bu konularda sövmek serbest olmalı çünkü kelimeler kifayetsiz kalıyo

Back
X