- 31 Ekim 2016
- 36
- 0
- 6
- 28
- Konu Sahibi meyveliturtaa
Kızlar merhaba yeni üye oldum... 19 yaşındayım üniversite okuyorum ailemden uzak bi sehirde ikinci senem.. geçmişte yaşadığım bi kalp kırıklığı sebebiyle hayatima uzun zamandır kimseyi almiyordum.. ta ki 1 ay önceye kadar.. okul çıkışı kızlarla kahve içmeye gittiğimiz mekanda çalışan bi çocuktan aşırı hoşlandım ve tanıştık bi süre sonra çıkmaya başladık.. sosyal medyadan takiplestik ve baktim 3 gun once beni ansizin swarmdan sildi nedenini sorduğumda ailevi biseyler oldugunu ailesinin onun calisip okulu bitirmesini istediğini kizlarla olmasini istemediğini soyledi inanmadim ama kapattim konuyu.. swarminda ikisini profil yapmış bi kız gordum eski sevgilim o eski sevgilimin kullanmadigi hesabi dedi delirdim eski sevgilin ekli ama ben degilim diye mevzu çıkardım swarmi komple sildi.. dun gece icime kurt düştü arkadasimin instagram hesabindan o kiza istek attim ve kabul etti kiz ne goreyim bunlar bir buçuk senedir sozluler kiz memlekette resmen beynimden vurulmusa dondum kiza mesaj attim herseyi beraber fotolarimizi attim sevgilim olacak adi insani da rezil ettim bi sürü kufurler hakaretler çalıştığı yere gidip onu rezil etmemek icin kendimi zor tuttum.. o kizda bundan ayrıldı sozde fotolarını sildi ama eminim barisacak bana akilli ol yoksa kotu olur diyor iyice gozum karardi ne yapmalıyım bilmiyorum lutfen bi akil verin cildircam