Aldatıldım...

mavigozludev

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
19
5
36
38
Merhaba arkadaslar, Direk konuya gireceğim..
Eşim 3 gün önce gece bir or...birlikte olmuş, gece geldiğinde telinde gecelik ücret vs. msj gördüm Kavga ettik bagırdım cagırdım.Sordugumda,(bulundukları arkadas ortamında, birisinin sarjı bitmiş msj atmak için istemiş) ben yapamadım etmedim cocugumun üstüne yemin etmeler vs..Okadar aptalmıyım o msjı bırakıcam falan (Ama ben yaptıgına %90 eminim, kadınlar hisseder )

Bu arada ev kalabalık geçici bir dönemdir kayınvalidemler falan birarada yaşıyoruz... Eşim benimle su zaman oldu gelip konuşmadı

Sadece ayrı yatıyoruz.Aileme bahsedemedim, cekip gidemiyorum cocugum daha 1 yaşında..Kayınvalidem bakıyor Ve eşim gayet rahat hiçbirşey olmamış gibi içeride film izliyor gülüyor falann....Ben ise nefes alamıyorumm...

Ve aynı zamandada çalışıyorum..Bu işi nasıl sonlandırabilirim...
Direk boşanma davası mı acmalıyım, Bana bir yol gösterin lütfenn,yermeden yorum yapın Yeterince kendimi kötü hissediyorum zaten

Son düzenleme:
Esin gayet rahatmis. E sende terk etmiyosan sen de rahatlamaya bak. Gec yanina otur beraber izletin filminizi.

Ya ben anlamıyorum insanın karısı varken, neden gidip hiç tanımadığı, ... bir kadınla birlikte olur ki, yani midesi nasıl alır. Yani aldatılma dışında daha adi bir durum var burda
Konu sahibi ne diyim eşinle otur konuş, bakın bu normal bişey değil, toplumda erkektir yapar algısı yüzünden insanlara böyle şeyler normalleşiyor ama değil. Eğer yaptığından eminseniz , bu kadar rahat adam bunu hep yapacaktır, ahlak yoksunu bi kere. Çocuğu bahane etmeden doğru düzgün adımlar atmalısınız

Valla evde rahat rahat konuşamıyosanız dışarı çıkın birlikte hesap sorun bağırın çağırın.Kafada ki sorularla o içerde keyifte fln duramazdım heralde yerimde.

yavrumu bırakamıyorum derken... neden bırakıyosun ki zaten? gidiyosan onu da götürmeyecek misin? sonra şayet yaptıysa güzel bir strateji izliyor kocan. hiç suçluluk modunda değil gayet geniş. ailesi yanınızda olduğu sürece hep böyle boğulmaya devam edeceksin. çünkü konuşma özgürlüğün yok. Ama o şekilde de yaşaman sana azap gibidir tahmin etmek zor deil şu an halini ve bebeğine yansıyacak. Eğer aldatıldığına dair kesin inancın varsa boşan zaten. Bu tür şeylerin sonu gelmez.. Zaten burdaki konulardan okuduğum kadarıyla aldatılmaların ikincisi, üçüncüsü ve devamı geliyor. Çüğnkü adamın potansiyeli bu, yapmaz bi daha demekle olmuyor. Çalışıyosun da ne güzel...
Şu an neden kendine bu kadar eziyet yapıyosun be canım. O gülmesinde, eğlenmesinde sen içine öküz oturmuş gibi yaşa. Hemen harekete geç derim. Sağlığından olabilirsin, bebeğini gerebilirsin..

Kabullenbileceksen inqnmış gibi yap durum daha da laçkalaşmasın. Yok ben hazmedemem gururuma yediremem diyorsan biran evvel boşanma işlemlerini başlat. Yeni hayat, yeni düzen kurmak evet zor ama böyle yaşamak daha zor.

Kayınvalide ile ekonomik kaygılardan birlikte oturuyorsunuz sanırım. Parasal sıkıntısı olan adam uçkuruna para savuruyor,sizi aldatıyor siz tek tepki olarak yatağı ayırıyorsunuz.bir cezalandırma aracı olarak yatak ayırmak oldukça ilginç değil mi? Şayet yatak ayırmak cinsellik tehditi amacı taşıyorsa, adam zaten ihtiyacını giderip pişkin pişkin dolaşıyor.
Çocuğunuz varmış madem devam edin böyle.

boşanmayıp hiç birşey yapmayacaksınız, inanmış gibi yapın baride yüz göz olup, ohh nasilsa öğrendi biseyde yapamadi deyip alenen yapmaya baslamasin..
sonuna kadar inkar varya erkeklerde vallahi hayranım.suç üstü yaptığı halde ,sen hayal görüyorsun diye karısını kandıran adam vardı.çünkü inanmak istedigimize inanırız.
hakkınızda hayırlısı olsun..

Son düzenleme:
Böyle birşey yakalayıpta kayinvalide var hesap soramadım durumunuz taktir edilesi!!
Hala sizin gibi duyarlı eşler varken aslan erkelerimizin sırtı yere gelmez.

Eşinize gidip konuyu açın ve eğer onu tatmin edici bir açıklamaya yapmazsa bu işin biteceğini söyleyin,tabii bitirmek istiyorsanız.
Çünkü gerçekten çok rahat bir adam.Yanlış anlaşılma bile olsa gelip sizin içinizi rahatlamak için herşeyi yapardı.Konu sıradan bir şey değil çünkü.

Kendine bir manita yapamayacak kadar asosyal ama parasını bastırıp yapacak kadar arsız..En iğrencinden bir mahlukat..Mide bulantısı ve acıma duygusu karışık bende hissettirdiği.Üstelik delillerini telefondan silmeyi akıl edemeyecek kadar da aptal.Ve en kötüsü de sizin ondan bir bebeğiniz var Allah yardımcınız olsun.

Ailesini niye bahane ediyorsun ki
Onlar da bilsinler

Bak ailesi olmasa da değişen bişey olmazdı
Zira gitmeye niyetin yok (bu tabi ki senin bileceğin iş)
Yani fark eden bişey yok

Bunlar sineye alınacak birşetçyde değil allahım kimsenin başına vermesin şahsen ben kaynanamgil var diye susmam.Gözlerinin önünde konuşup rezil etki ne mal olduğu ortaya çıksın derim.

Ama şöylede birşey var ki çocuğunun üzerine yemin etmiş yani böyle birşeyi durduk yerede edilmez karşına al konuş olmadı sana kanıtlasın eğer gerçekden yaptıysa bunun devamı gelir

Ceza olsun diye yapmadım bunu, midem kaldırmıyor şuan aynı yatakda yatmayı...Maddiyattan ziyade farklı sebeplerden dolayı...

Ceza olsun diye yapmadım bunu, midem kaldırmıyor şuan aynı yatakda yatmayı...Maddiyattan ziyade farklı sebeplerden dolayı...
Midenizin kaldırmamasını anlıyorum ki gayet doğal bu. Anlayamadığım onun ailesini düşünerek neden gerektiği ölçüde sesinizi çıkarmadınız?
Boşanamayacaksanız hiç yüz göz olmayın , üç maymunu oynayın.

Aksiyon alacak insan oturup düşünmez senin gibi. Gördüğü anda o mesajı harekete geçer. Bahaneleri sıralamışsın çocuk vs.. bak buraya yazdım sen ayrılamazsın,o yüZden hiç yüzgöz olma. Yoksa eşin aldatsam bile gidemiyor kafasına girip hergün aldatacak..

Ya hep de bir arkadaşının mesajıdır onun değil nedense, ve nedense hepte o iş için mesaj atılacağında sarjları biter... artık başka yalanlar bulsunlar ya...
Sana olacakları söyleyim: çocuğun var, gidemeyeceksin. Dahası aklınla kalbin arasında kalıp çocuk için deyip ona inanmayı tercih edeceksin, daha geçerli bir delil bulana kadar ama için de hiç rahat olmayacak. O ise arsızca ve yüzsüzce gayet rahat olacak. Senin için içini kemirecek, şüphelerle yaşayacaksın. adamın eşyalarını kurcalayacaksın gizliden. O ise bir süre uslu durup sonra bu kez daha temkinli devam edecek. Bu hep böyledir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…