- 28 Şubat 2017
- 19
- 5
- 36
- 38
- Konu Sahibi mavigozludev
-
Esin gayet rahatmis. E sende terk etmiyosan sen de rahatlamaya bak. Gec yanina otur beraber izletin filminizi.Merhaba arkadaslar, Direk konuya gireceğim..
Eşim beni 3 gün önce gece bir or...birlikte olmuş, gece geldiğinde telinde gecelik ücret vs. msj gördüm Sordugumda,(bulundukları arkadas ortamında, birisinin sarjı bitmiş msj atmak için istemiş) ben yapamadım etmedim cocugumun üstüne yemin etmeler vs.(Ama ben yaptıgına %90 eminim)
Bu arada ev kalabalık geçici bir dönemdir kayınvalidemler falan birarada yaşıyoruz... sonrasında ise konuşamadık,tartuşamadık ve ben kafayı yicemmm,Eşim gelip benimle su zaman oldu gelip konuşmadı
Suan sadece yatagımı ayırdım)Aileme bahsedemedim, cekip gidemiyorum cocugum daha 1 yaşında.. Ve eşim gayet rahat hiçbirşey olmamış gibi içeride film izliyor gülüyor falann....Ben ise nefes alamıyorumm...Ve aynı zamandada çalışıyorum..Bana bir yol gösterin lütfenn...Lütfen yermeden yorum yapın lYeterince kendimi kötü hissediyorum zaten
Bunlar sineye alınacak birşetçyde değil allahım kimsenin başına vermesin şahsen ben kaynanamgil var diye susmam.Gözlerinin önünde konuşup rezil etki ne mal olduğu ortaya çıksın derim.Merhaba arkadaslar, Direk konuya gireceğim..
Eşim 3 gün önce gece bir or...birlikte olmuş, gece geldiğinde telinde gecelik ücret vs. msj gördüm Sordugumda,(bulundukları arkadas ortamında, birisinin sarjı bitmiş msj atmak için istemiş) ben yapamadım etmedim cocugumun üstüne yemin etmeler vs.Okadar aptalmıyım o msjı bırakıcam falan (Ama ben yaptıgına %90 eminim, kadınlar hisseder )
Bu arada ev kalabalık geçici bir dönemdir kayınvalidemler falan birarada yaşıyoruz... sonrasında ise konuşamadık,tartuşamadık ve ben kafayı yicemmm,Eşim gelip benimle su zaman oldu gelip konuşmadı
Suan sadece yatagımı ayırdım Aileme bahsedemedim, cekip gidemiyorum cocugum daha 1 yaşında..Kayınvalidem bakıyor Ve eşim gayet rahat hiçbirşey olmamış gibi içeride film izliyor gülüyor falann....Ben ise nefes alamıyorumm...
Kafamı toparlamak, yada bir karar almak için, evden uzaklaşsam mı?(
Ve aynı zamandada çalışıyorum..Bana bir yol gösterin lütfenn,yermeden yorum yapın Yeterince kendimi kötü hissediyorum zaten
Ceza olsun diye yapmadım bunu, midem kaldırmıyor şuan aynı yatakda yatmayı...Maddiyattan ziyade farklı sebeplerden dolayı...Kayınvalide ile ekonomik kaygılardan birlikte oturuyorsunuz sanırım. Parasal sıkıntısı olan adam uçkuruna para savuruyor,sizi aldatıyor siz tek tepki olarak yatağı ayırıyorsunuz.bir cezalandırma aracı olarak yatak ayırmak oldukça ilginç değil mi? Şayet yatak ayırmak cinsellik tehditi amacı taşıyorsa, adam zaten ihtiyacını giderip pişkin pişkin dolaşıyor.
Çocuğunuz varmış madem devam edin böyle.
Midenizin kaldırmamasını anlıyorum ki gayet doğal bu. Anlayamadığım onun ailesini düşünerek neden gerektiği ölçüde sesinizi çıkarmadınız?Ceza olsun diye yapmadım bunu, midem kaldırmıyor şuan aynı yatakda yatmayı...Maddiyattan ziyade farklı sebeplerden dolayı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?