Aldatıldım...

Eşinizin gece o saatte gelmesi çok mu normal? yani evli bir insan o saatte dışarda olmaz zaten. Ayrıca gecelik ücret mesajı da nedir zaten yüz yüze telefonda görüşerek çözer ya da konuşur mesaj neden gelsin? yani o mesajı görmeseniz sizin için gece dışarıdan gelmesi sorun olmayacak mıydı? hem kaynananızda ne işiniz var ki cümbür cemaat lütfen sorumluluk alamayan böyle erkeklerle evlenmeyin ya. Gerçi yeni üye ilk komu inandırıcı da gelmedi bana mesaj bakma ücret görme falan aptal mı bu adam silmeyecek kadar.

Öncelikle geçmiş olsun Allah hiç kimseye öyle bi sıkıntı yaşatmasın. Ardından eşinin öyle bişey yaptığından emin olmalısın belki doğru söylüyordur boş yere yuvanı dağıtmış olursun yazık olur. Bir de biliyorsunuz ki yaptığından emin olmak için hisler yeterli değildir delil lazım

Benimki de çocuklarının üzerin e yemin etmişti.vallahi billahi tallahi demişti.kurana el basmıştı.oglumun cenazesini göreyim demişti.3 gün sonra itiraf etmek zorunda kaldı....dava açmam dan k9rktugu için.yemin ise yaramaz.

Siz affedeceksiniz.simdiden tahlil yaptırmadan yatmam diyorsunuz.ama şunu soylıyım arkadaşım omur boyunca acı cekeceksin.cok zor.bile bile onunla durmak.ben ı pisliği gönderince acım bitti.yoksa yataktan çıkamıyordum.

Bir insanda allah korkusu olması gerekiryor zaten.Benim kaynanam her zaman oğullarına karınızdan bi başkasına gözünüz bile kaysın sütümü helal etmem der.

Böyle aldatanlarla hayat sürmez bir kez oldumu devamı gelir zaten.

Allah yardımcıları olsun bu durumda olanların

Adam maşallah çok zeki. Hiç tınmıyor üzerine yapışmasın etiket diye.

Ben nedense eşinizin ilk aldatışı olduğnu da düşünmüyorum. Böyle devam edin yatak ayırın sadece eminim kahrolacaktır yatak ayırdınız diye. Hiiiç boşanmayı düşünmeyin.

Fazla duyar bunyeye zarar. Bu yeni nesil atasozlerinden olabilir bence. Kv var diye resmen olayi sogutmussun. Hic olmadi bu, cesaret vermissin eşine.

Zaten yeminler bana inandırıcı gelmiyor..Naptınız bolşandınız mı ?

Bir başka üyenin de dediği gibi kadın tavlamaktan haberi yok adamın, belli ki yüzüne bakılacak bir tip değil, ancak para karşılığı karısını aldatabiliyor. Annesinin diZinin dibinden ayrılmıyor, en ufak pişmanlığı yok. 'Ne yapmalıyım?' Diyen karısı da 'eşimle birlikte olursam doktordan tahlillerini yaptırırım' diyor. Ne akıl verelim biz şimdi? Boşanmak kolay m diyorsunuz o zaman dizini kırıp alttan alacaksınız. Herkes baştan teslim olmuş bir tek adam sallıyor bayrağını. Nereden buluyorsunuz böyle densiz ve beceriksiz adamları bilmem. Mide bulandırıcı.

İş yerine boşanma belgesini avukatınız aracılığıyla yollayın dankk etsin bence taviz vermeyin.. Aldatılmak kadar kadını küçük duruma düşüren bir şey yok.. Ne eksik neyle tatmin oluyor da sizi aldatıyor.. Affetmeyin.. Afedersiniz yine aynını daha temkinli bir şekilde yapar emin olun.. Yani kendi adıma konuşayım asla güvenmem yeniden

Zaten yeminler bana inandırıcı gelmiyor..Naptınız bolşandınız mı ?
Evet boşanıyoruz cnm.ilk duruşma oldu.asla affedilec3k bir şey değil bu.pismanliklari sadece ailesi yıkılacak diye.su anda bilmiyor olsan devam ederdi.
Ben bir gün önce otel rezervasyonunu gördüm.adam attı tuttu....pismanlik yok.ikinci gün kadina yazıyor whatsaptan.ve o akşam öğreniyorum ve pişmanım.. ..gidersen öldürürüm kendimi.....eee ben duydum diye mi....niye ilk otel olayını duyunca pişman olmadım da ben net bir şekilde öğrendikten sonra pişmansın.simdi siktiroldu gitti....hani kadın yapınca baba evine gönderiliyor ya.. ...bunda da ben yolladim baba evine....
Siz kadınlarda böyle yapın.

İşte bundan bahsediyorum, o şuanda cocugumdan dolayı benim çekip gidemeyeceğimi de düşünüyor.. Nasıl vereceğim o korkuyu?

amacınız korku vermekse boşuna uğraşmayın korkusu olsa zaten aldatmazdı..
çekip gidebileceğinizi düşünmenin ne faydası varki sonuç olarak gitmemiş olacaksınız.. göz korkutmak sineye çekmiş olduğunuz gerçeğini değiştirmeyecek ve o da bunu bilecek..ha bir dahakine daha dikkatli olur. delil bırakmaz.. en iyisi boşanmayı düşünmüyorsanız inanmış gibi yapmanız ve yüz göz olmamanız..
inşallah kondom kullanmıştır hastalık falan kapmayın da..

Bravo size, benimde yapmam gereken bu sanırım...Daha fazla kurcalamadan hayatından cıkıp gitmek...

Boşanma ve çocuk konusundaki çelişkileri biraz netleştirmek lazım bence. Biliyorum boşanma kararını vermek hiç kolay değil ancak Çocukların olumsuz etkilenmesinin sebebi boşanmalardan ziyade çiftlerin ebeveynlik bilincinde olmamalarından kaynaklanıyor. Çocuğum baba sevgisinden mahrum kalmasın diye düşünüyorsanız boşanmanız buna engel değil. Bir adam iyi bir babaysa bunu siz boşandıktan sonra da gayet iyi yapabilir. Zaten iyi bir baba değilse aynı evin içinde de bu durum değişmez. Babalık ve kocalık durumlarını ayırmak lazım bu noktada. İyi bir koca olmadığı aşikar ve bu direkt sizi ilgilendiren bir durum. O yüzden siz maddi manevi ne zaman hazır hissederseniz o zaman aksiyon alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…