- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi mavigozludev
-
Öncelikle geçmiş olsun Allah hiç kimseye öyle bi sıkıntı yaşatmasın. Ardından eşinin öyle bişey yaptığından emin olmalısın belki doğru söylüyordur boş yere yuvanı dağıtmış olursun yazık olur. Bir de biliyorsunuz ki yaptığından emin olmak için hisler yeterli değildir delil lazımMerhaba arkadaslar, Direk konuya gireceğim..
Eşim 3 gün önce gece bir or...birlikte olmuş, gece geldiğinde telinde gecelik ücret vs. msj gördüm Kavga ettik bagırdım cagırdım.Sordugumda,(bulundukları arkadas ortamında, birisinin sarjı bitmiş msj atmak için istemiş) ben yapamadım etmedim cocugumun üstüne yemin etmeler vs..Okadar aptalmıyım o msjı bırakıcam falan (Ama ben yaptıgına %90 eminim, kadınlar hisseder )
Bu arada ev kalabalık geçici bir dönemdir kayınvalidemler falan birarada yaşıyoruz... Eşim benimle su zaman oldu gelip konuşmadı
Sadece ayrı yatıyoruz.Aileme bahsedemedim, cekip gidemiyorum cocugum daha 1 yaşında..Kayınvalidem bakıyor Ve eşim gayet rahat hiçbirşey olmamış gibi içeride film izliyor gülüyor falann....Ben ise nefes alamıyorumm...
Ve aynı zamandada çalışıyorum..Bu işi nasıl sonlandırabilirim...
Direk boşanma davası mı acmalıyım, Bana bir yol gösterin lütfenn,yermeden yorum yapın Yeterince kendimi kötü hissediyorum zaten
Bunlar sineye alınacak birşetçyde değil allahım kimsenin başına vermesin şahsen ben kaynanamgil var diye susmam.Gözlerinin önünde konuşup rezil etki ne mal olduğu ortaya çıksın derim.
Ama şöylede birşey var ki çocuğunun üzerine yemin etmiş yani böyle birşeyi durduk yerede edilmez karşına al konuş olmadı sana kanıtlasın eğer gerçekden yaptıysa bunun devamı gelir
Bir insanda allah korkusu olması gerekiryor zaten.Benim kaynanam her zaman oğullarına karınızdan bi başkasına gözünüz bile kaysın sütümü helal etmem der.Benimki de çocuklarının üzerin e yemin etmişti.vallahi billahi tallahi demişti.kurana el basmıştı.oglumun cenazesini göreyim demişti.3 gün sonra itiraf etmek zorunda kaldı....dava açmam dan k9rktugu için.yemin ise yaramaz.
Zaten yeminler bana inandırıcı gelmiyor..Naptınız bolşandınız mı ?Benimki de çocuklarının üzerin e yemin etmişti.vallahi billahi tallahi demişti.kurana el basmıştı.oglumun cenazesini göreyim demişti.3 gün sonra itiraf etmek zorunda kaldı....dava açmam dan k9rktugu için.yemin ise yaramaz.
Yapacagımm, merak etmeyinnnParamı vermiş bide. Allah yardımcın olsun ana bi anasını ağlatmak lazım adamın susmaman lazım.
Evet boşanıyoruz cnm.ilk duruşma oldu.asla affedilec3k bir şey değil bu.pismanliklari sadece ailesi yıkılacak diye.su anda bilmiyor olsan devam ederdi.Zaten yeminler bana inandırıcı gelmiyor..Naptınız bolşandınız mı ?
İşte bundan bahsediyorum, o şuanda cocugumdan dolayı benim çekip gidemeyeceğimi de düşünüyor.. Nasıl vereceğim o korkuyu?
Bravo size, benimde yapmam gereken bu sanırım...Daha fazla kurcalamadan hayatından cıkıp gitmek...Evet boşanıyoruz cnm.ilk duruşma oldu.asla affedilec3k bir şey değil bu.pismanliklari sadece ailesi yıkılacak diye.su anda bilmiyor olsan devam ederdi.
Ben bir gün önce otel rezervasyonunu gördüm.adam attı tuttu....pismanlik yok.ikinci gün kadina yazıyor whatsaptan.ve o akşam öğreniyorum ve pişmanım.. ..gidersen öldürürüm kendimi.....eee ben duydum diye mi....niye ilk otel olayını duyunca pişman olmadım da ben net bir şekilde öğrendikten sonra pişmansın.simdi siktiroldu gitti....hani kadın yapınca baba evine gönderiliyor ya.. ...bunda da ben yolladim baba evine....
Siz kadınlarda böyle yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?