- 28 Şubat 2017
- 19
- 5
- 36
- 38
- Konu Sahibi mavigozludev
-
Sesimi yeterince cıkardım gecenin bir yarısı herkes ayaga dikildi...Boşanmak evet,demesi çok kolay geliyor.. Uygulaması bir okadar zor...Cocuk olmasa zaten cekip gitmiştim arkama bakmadan..Midenizin kaldırmamasını anlıyorum ki gayet doğal bu. Anlayamadığım onun ailesini düşünerek neden gerektiği ölçüde sesinizi çıkarmadınız?
Boşanamayacaksanız hiç yüz göz olmayın , üç maymunu oynayın.
Tamam gitmem çözüm mü peki...sadece kendimimi düşünmeliyim yoksa cocugumuda mı düşünmem gerekiyor, Evet ordan bakınca boşan demek çok kolay yazıldıgı kadar basit geliyor.Aksiyon alacak insan oturup düşünmez senin gibi. Gördüğü anda o mesajı harekete geçer. Bahaneleri sıralamışsın çocuk vs.. bak buraya yazdım sen ayrılamazsın,o yüZden hiç yüzgöz olma. Yoksa eşin aldatsam bile gidemiyor kafasına girip hergün aldatacak..
Boşanın ya da boşanmayın demiyorum ancak bu olayı bu kadar basit şekilde atlatacaksa eşin daha sonra tekrar deneyecektir, denemese bile siz hep şüphe içinde olacaksınız.iki ucu ...lu değnek yani.Sesimi yeterince cıkardım gecenin bir yarısı herkes ayaga dikildi...Boşanmak evet,demesi çok kolay geliyor.. Uygulaması bir okadar zor...Cocuk olmasa zaten cekip gitmiştim arkama bakmadan..
İşte bundan bahsediyorum, o şuanda cocugumdan dolayı benim çekip gidemeyeceğimi de düşünüyor.. Nasıl vereceğim o korkuyu?Boşanın ya da boşanmayın demiyorum ancak bu olayı bu kadar basit şekilde atlatacaksa eşin dağa sonra tekrar deneyecektir, denemese bile siz hep şüphe içinde olacaksınız.iki ucu ...lu değnek yani.
Çocuğunuzdan dolayı boşabamayacaksanız keşke en baştan görmezden gelseydiniz.şimdi yüz göz oldunuz ve o yaptığım yanıma kâr kaldı diye düşünüyordur.
Tavsiyem bir şekilde eşinize kaybetme korkusunu verin.
Fazla sakinsiniz. Olayı sindirmek istiyorsunuz daha çok. Yoksa derdin gerçekten işi çözmek olsa kayınvalide kayınpeder umrunda olmaz evi cehenneme çevirirdin.
Kesinlikle düşündümm, oda işin ayrı bir psiliği...Zaten oldu ki ayrılmadım kesinlikle kontrolllerini yaptırmadan birlikte olmamAldatılmanın bile allah düzgününü versin yani. Çocuğunuz için ayrılmaktan korkuyorsunuz ama bu adam o kadınlardan hastalık kapar da bana ve çocuğuma bulaştırır diye korkmuyor musunuz?
Kesinlikle düşündümm, oda işin ayrı bir psiliği...Zaten oldu ki ayrılmadım kesinlikle kontrolllerini yaptırmadan birlikte olmam
Kesinlikle düşündüm, Maalesef acı ama gercek...Oldu ki ayrılmadım kesinlikle kontrollerini yaptırmadan olmaz birliktelikHastalık bulaştırma boyutu düşünülmeli bence. hpv falan bulaşırsa kansere dönüşme ihtimali var Allah korusun. Bu çeşit aldatma olaylarında benim aklıma mutlaka geliyor.Kusura bakmayın ama dost acı söyler diye düşünüyorum.
Birliktelik mi düşünüyorsunuz şimdiden. Ne genişlik ama.Kesinlikle düşündüm, Maalesef acı ama gercek...Oldu ki ayrılmadım kesinlikle kontrollerini yaptırmadan olmaz birliktelik
Aldatılmayı kabullenmekte bi çözüm. Böyle bi babayla mutsuz aldatılmayı kabullenmiş bi anneyle çocuğunuzu büyütmekte bi çözüm. Yada dik durup çocuğunuzu mutlu huzurlu güçlü bi anneyle büyütmekte çözüm..Tamam gitmem çözüm mü peki...sadece kendimimi düşünmeliyim yoksa cocugumuda mı düşünmem gerekiyor, Evet ordan bakınca boşan demek çok kolay yazıldıgı kadar basit geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?