Abisi guya sormus kardesimle bisey mi yasadnz diye o da o yuzden konsms son konsmadaBirde anlaşılır yazsanız..
Abisi için aynı kızla mı yazışmış abisine demi ayarlıycakmış
Abisi guya sormus kardesimle bisey mi yasadnz diye o da o yuzden konsms son konsmada
al ben dende o kadarYa ben hicbir sey anlamadım abisi ne alaka biri bana anlatsın.
Of aynen ya bugün mutluydum ta ki bu konuları okuyana kadar ne bu yabu bvd de aldatılma konuları tavan yaptı bugün noluyo ya
Esinle kızın abisi mi konuşmuş.Bakin mesajlari gormemin ustunden zamn gectiktn sonra nasil oldu kim soyledi bilmiyrm ayni cevre insanlari esimle kizn abidi duyms bunu konstklarini guya ona sormd boyle bisy var mi diye o da olanlari anltmk icn kizla knsms
Kizin abisi arkadaslar esime soruyo kardsmle bi iliskin mi var diye tekrar knsmalari bu yuzdenmsAldatilan konu sahibi ama eşinin abisi ne alaka abisi icin kizla niye mesajlasiyor?
Esinle kızın abisi mi konuşmuş eveeeeeeet
Z kaynı değil bence canım kızın abisi.Kızlar problemin çözümünü veriyorum:
Konu sahibi= x kocası =y kaynı =z
X , Y tarafından öğretmen bir kızla aldatılmış, hemide 25 günlük bebeği olmasına rağmen. X te bebekleri var diye affetmiş ama en son Y yine öğretmen kızla mesajlaşmış. Çünkü abim kızla konuşmuş o yüzden konuşmak zorunda kaldım demiş.
Şimdi X , Y ye güvenmiyormuş, kız tatilde oldukları için aynı şehire gelmiş tekrardan...
Yani bence böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?