- 1 Şubat 2020
- 14
- 3
- 1
- Konu Sahibi Mervenurrrr
-
Eşim o kıza istek atmis merk etmiş sonra kız isteğini kabul etmiş ve öyle yazmış kız ben kendim gördüm mesajı okudumdurduk yere kız esınızın fake hesabını nerden bulsun atsın allah askına
esınız bellıkı o hesaptan kıza yazmıs onun ustune kızda erkek arkadası oldugunu soylemıs hatta resmını atmıs tanıyor musun dıye
dusunun bıraz
Ayyy tsk edrm öylemi dersnz o da öyle diyor seyatna uydum bi an agladi nasıl yaptm bende bilmiyorum diyorMacera aramiş, seytana uymuş bence. İnşallah bi daha yapmaz
Arkadasri açmış birde ben acayip nasıl oluyor diyeaçmışAma Eşiniz fake hesap falan açmış hic normal degil
yanı esınız kıza ıstek atmısEşim o kıza istek atmis merk etmiş sonra kız isteğini kabul etmiş ve öyle yazmış kız ben kendim gördüm mesajı okudum
Bence aldtma yolunda gitmiş bana göre bu bir aldatmadır ama sizin icin aldatma nerede başlar bilmiyorum. Ayrıca baya baya kızı kıskandırmak icin eşimi seviyorum vs dediğini düsündümMerhaba kızlar canım çok yaniyor hiç beklemediğim biranda eşimin gizli hesap açip farklı bir isimle bir kızla arkadasça sohbet ettiğini gördüm ama eşim evli olduğunu söylemiş ikimzn resmini bile etmiş eşim o kızdan resmni istemiş neden istedin diyorum kötü bir amacım yoktu sadece o mu Diye merak ettim dedi bu Kızla sürekli karsilasiyrm defalarca esime ailesnn resmni atmis çok garip bir hikaye inanin bende anlamadım kız esime tipin çok iyi eşin çok şanslı yazmış eşim ben eşimi çok seviyrm falan yazmış sonra ben Kiz i buldum yazdım esimin ağzından laf almak için eşim sansn herşeyi anlatsn diye biz arkadşca sohbet ettik kötü amacimz yoktu yazmis ama esime hesap sorar gibi ne kadar dikkateszsn neden konustuktan sonra silmedn resimleride gördümu yazmis inann bunistem bende bisey anlamadım eşim beni aldatmismi oluyor pskoljm bozuldu dr gidecem eşim ilk defa böyle birseyni yakaladim neden yaptın bende bilmiyrm seni seviyrm diyor senn guvenini tekrar kazanacam diyor bana yardım edin sizce ne yapmaliyim
Afedersiniz, konuyla alakası yok ama her şeyi yanlış yazıyorsunuz.arladssinin resmni atmis tamiyormusnnn diye
Ayyy tsk edrm öylemi dersnz o da öyle diyor seyatna uydum bi an agladi nasıl yaptm bende bilmiyorum diyor
Eşim cokniyi birsi aslında böyle yapacak biri değildi boşluğa düştüm seni seviyrm diyor o kızla yuzlestrrim diyor
Bu resmen aldatmak, bazı erkekler neden böyle saçma sapan işlere girişirler ve bazı kadınlar da neden evli adamlarla birlikte olmaktan zevk alırlar hiç anlamıyorumMerhaba kızlar canım çok yaniyor hiç beklemediğim biranda eşimin gizli hesap açip farklı bir isimle bir kızla arkadasça sohbet ettiğini gördüm ama eşim evli olduğunu söylemiş ikimzn resmini bile etmiş eşim o kızdan resmni istemiş neden istedin diyorum kötü bir amacım yoktu sadece o mu Diye merak ettim dedi bu Kızla sürekli karsilasiyrm defalarca esime ailesnn resmni atmis çok garip bir hikaye inanin bende anlamadım kız esime tipin çok iyi eşin çok şanslı yazmış eşim ben eşimi çok seviyrm falan yazmış sonra ben Kiz i buldum yazdım esimin ağzından laf almak için eşim sansn herşeyi anlatsn diye biz arkadşca sohbet ettik kötü amacimz yoktu yazmis ama esime hesap sorar gibi ne kadar dikkateszsn neden konustuktan sonra silmedn resimleride gördümu yazmis inann bunistem bende bisey anlamadım eşim beni aldatmismi oluyor pskoljm bozuldu dr gidecem eşim ilk defa böyle birseyni yakaladim neden yaptın bende bilmiyrm seni seviyrm diyor senn guvenini tekrar kazanacam diyor bana yardım edin sizce ne yapmaliyim
Lütfen eşinizin bu yalanlarina inanmayin ve kendinizi avutmayin. Arkadaşı camdan atlasa eşinizdemi atlayacak belki uçarim diyeArkadasri açmış birde ben acayip nasıl oluyor diyeaçmış
Eşinize karşı çok verici olmayın, çok fedakar kadınlar aldatılıyor genellikle, kendinizi bi sorgulayın..Ayyy tsk edrm öylemi dersnz o da öyle diyor seyatna uydum bi an agladi nasıl yaptm bende bilmiyorum diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?