Aldatildimişmi oluyorum

Bir mervenur daha biliyorum böyle çevremde var zamanında aldatılmış birisi.

Sevgili mervenur evet eşin seni aldatmış.
Ya da aldatmaya meyletmiş.
Her durumda aynı kapıya çıkıyor.
Bu potansiyeldeki biri muhtemelen seni sevgiliyken ya da nişanlıyken de aldatmıştır ama sen hissetmemişsindir.
Allah yardımcın olsun.
Kaç yıllık evlisin?

Oylesine konusmus yoksa seni soylemezdi bence aldatmaya girmiuor.tabi bunu bilmen kotu bisey onunda yapmamasi lazimdi yinede

Kızla konuşup baştan ben evliyim, eşimi seviyorum vs demesi aldatma şansını değerlendirirken baştan kızın ağzını kapatmak olabilir. Bana bir adam yazsamcevap bile yazmam. Tek konuşma küfür olur. Hem kendini tatmin ediyor, hem nereye gideceğini deniyor. Fırsatını bulsa hiç kaçırmaz. Belki siz neleri kaçırdınız, inşallah bu ilk denemedir.

bir de şunu söylicem;
ilk aldatma denemesi işte bu, bakıyor önce suya yavaş yavaş ayağını sokuyor, önce evliyim mevliyim diyip bir kızla konuşacak baktı sohbet sarıyor belki sonrakine evli değilim diyecek, bir diğerine hemen are you sex diye muhabbete girecek, sonra boy verecek denizden.
erken yakalamasaydınız bu gidişin sonu fizikseldi, ama ben şuna inanıyorum, bir yerde silah görunuyorsa mutlaka patlar derler ya öyle işte.

Temkinli olun ya devami gelir yada ona saglam bir ders verin bir daha tovbe eder bu sizin elinizde.

Eşiniz bildiğiniz su kurnazı, iğrendim yavş.k cevaplarından. Utanması da yok, kafasında her şeyi hazırlamış. Kıza istek göndermesi, fake hesap açması, araması, mesaj atması, fotoğraf istemesi bildiğiniz eli bir tarafında dolaşan bir adam bu. Meraklı dediğiniz farklı olur, meraklı insan ütüyü açar, iki kere elektrik çarpar falan. Böyle dedikoducu, milletin özel hayatını sorgulayan biri ise zaten kaçın kurtulun. Ciddiyim üzüldüm durumunuza, çok iyi niyetlisiniz, sanırım pek tecrübeniz yok ve ne dense inanıyorsunuz. Bu da bunu bilerek sizi manipüle eden bir adam var. Keşke dürüst olsa. Siz kenara bankaya kasa kiralayın. Her ay bir iki çeyrek veya ne denk gelirse koyun, altınlarınız varsa onları da koyun oraya.

yav he yav he...
sen yapsana aynısını, bakalım eşinin tepkisi ne olacak? sadece bu kadarını yazıyorum

Evli barlı adamla neden konustugunun hesabını sormuş ona ne ise
Birde evli barkli olarak kızla konuşmuş.
Esiniz aşırı saçma biri

Bizim arkadaşın eski sevgilisini denemek için feykten yürümüştük. Yanar döner bir çocuk olmasına rağmen samimiyetsizce hayatimda biri var demisti ama konuşmayı da bitirmişti. O an anladık ki sevgilisi var evet doğru ama demek ki kızda şifresi var ki "bak seni aldatmadim nasıl da bana yürümesine izin vermedim" demek için böyle bir şey yapmış. Ben şahsen evli bir adamın bir kadınla internet üzerinden arkadaşça konuşabilecegine inanmıyorum. Arkadaş istiyorsa ailecek görüşün bu kadar basit.

Valla allah yardimciniz olsun ... Esiniz net bir sekilde arayis icinde ve bu konuda da cakalligini konusturmaya calisip batirmis ... Erkeklerde bazen cok gereksiz ozguven oluyor .. benim arkadasim evli ona baktiysa bana da bakar hesabi bile yapmis olabilir esiniz bence bu konuyu halinin altina supurmeyin.. aldatmak karakter meselesi seytana uymakla bosluga dusmeklede alakasi yok ... Bir insanin karakterinde zihniyetinde sadakatsizlik varsa zamanini kollar yine yapar

Eşiniz suçlu tabii ki, bir taraftan da açıkça söylemiş. Karşıdaki Umut vermemiş. Bu şekilde takılabilriiz diye yeşil ışık yakmış. Boşanmak için kuvvetli bir sebep olmasa da eşiniz biraz yüklenmeyi haketmiş

Ama kız yazdı eşime ilk eşim yazmamış o kız erkek arladssinin resmni atmis tamiyormusnnn diye
Eşiniz neden gizli hesap açıyor o zaman? Kız evli arkadaşına yazmış eşinizde bana da bursan birsey çıkar mi demiş açıkçası ve evet aldatılmış oluyorsunuz.neresinden bakarsanız bakın bu böyle malesef.

Eşiniz hiç ama hiç masum değil. Siz fake bi hesap acıo daha önce evli insanlarla beraber olduğunu bildiğiniz bir adamla sırf meraktan mesajlasıp birbirinize fotoğraf atsanız adınız neye çıkar? Duygusal bakmayın aklın yolu bir. Boşanmak istemiyor olabilirsiniz ama kendinizi kandırmayın hiç olmazsa eşinize haddini bildirin bu terbiyesizliği yok saymak yerine.

"Ne zmamdır vicdan yapıyordum, benzer bir durum bende yaşadım ama aklıma geldikçe utanıyorum.çok özür dilerim"...

Diye bi giriş yapın..bakin bakalım o sizi affedecek mi????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…