- 24 Mart 2019
- 3.058
- 4.179
- 133
- 38
- Konu Sahibi Mervenurrrr
-
tamam normal gibi ama niye gizli hesap ?
[/QUOTE
Bende bilmiyorum(
Oylesine konusmus yoksa seni soylemezdi bence aldatmaya girmiuor.tabi bunu bilmen kotu bisey onunda yapmamasi lazimdi yinedeMerhaba kızlar canım çok yaniyor hiç beklemediğim biranda eşimin gizli hesap açip farklı bir isimle bir kızla arkadasça sohbet ettiğini gördüm ama eşim evli olduğunu söylemiş ikimzn resmini bile etmiş eşim o kızdan resmni istemiş neden istedin diyorum kötü bir amacım yoktu sadece o mu Diye merak ettim dedi bu Kızla sürekli karsilasiyrm defalarca esime ailesnn resmni atmis çok garip bir hikaye inanin bende anlamadım kız esime tipin çok iyi eşin çok şanslı yazmış eşim ben eşimi çok seviyrm falan yazmış sonra ben Kiz i buldum yazdım esimin ağzından laf almak için eşim sansn herşeyi anlatsn diye biz arkadşca sohbet ettik kötü amacimz yoktu yazmis ama esime hesap sorar gibi ne kadar dikkateszsn neden konustuktan sonra silmedn resimleride gördümu yazmis inann bunistem bende bisey anlamadım eşim beni aldatmismi oluyor pskoljm bozuldu dr gidecem eşim ilk defa böyle birseyni yakaladim neden yaptın bende bilmiyrm seni seviyrm diyor senn guvenini tekrar kazanacam diyor bana yardım edin sizce ne yapmaliyim
Hyir markette çalışıyor bende biliyrdm çalıştığı yerde surekli bu Kız konuşuluyor evli bir arkadaşı ile konuşmuştu daha önce eşim çok meraklıdir basına me geldiyse merakindan gelir zaten merak ettgi için demis sonra nasihat etmiş evli barkli adamla niye konusuyorsun diye o kızda ben bisey yapmiyrm yazmis eşin çok şanslı yazmış benim eşimde ben eşimi çok seviyrm aklına kötü bisey gelmesn instagram 'dan ekledim diye yazmış ben eşimi çok seviyrm yazmis ben gördüm bunları hem böyle yazmis hemde o merak ettiği kızmı diye foto istemiş vol saçma bir olay napacam ben aldatilmmi diyeiçim içimi yiyor hergin agliyorum
Arkadasri açmış birde ben acayip nasıl oluyor diyeaçmış
Evli barlı adamla neden konustugunun hesabını sormuş ona ne iseHyir markette çalışıyor bende biliyrdm çalıştığı yerde surekli bu Kız konuşuluyor evli bir arkadaşı ile konuşmuştu daha önce eşim çok meraklıdir basına me geldiyse merakindan gelir zaten merak ettgi için demis sonra nasihat etmiş evli barkli adamla niye konusuyorsun diye o kızda ben bisey yapmiyrm yazmis eşin çok şanslı yazmış benim eşimde ben eşimi çok seviyrm aklına kötü bisey gelmesn instagram 'dan ekledim diye yazmış ben eşimi çok seviyrm yazmis ben gördüm bunları hem böyle yazmis hemde o merak ettiği kızmı diye foto istemiş vol saçma bir olay napacam ben aldatilmmi diyeiçim içimi yiyor hergin agliyorum
Eşiniz neden gizli hesap açıyor o zaman? Kız evli arkadaşına yazmış eşinizde bana da bursan birsey çıkar mi demiş açıkçası ve evet aldatılmış oluyorsunuz.neresinden bakarsanız bakın bu böyle malesef.Ama kız yazdı eşime ilk eşim yazmamış o kız erkek arladssinin resmni atmis tamiyormusnnn diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?