mrb arkadaşlar benim hikayede bayagı bi uzun ama heyecanlı :) film gibi 2 ay geçirdim.ben daha orta okuldayken yeni bi sınıfa kaydolmuştum orada bi arkadaş sürekli benimle ilgilenir peşimde dolanırdı tabi o yaşlarda ben ne bilicem bende ters aksi biriydim neyse 3 yıl geçti öyle okul bitti.aradan yıllar geçti ben ünv bitti felan birgün iş yerinde aniden tlf çaldı arayan o isim şoka girdim.neyse bir iki defa görüşmeden sonra ilişkimiz başladı tabi farklı memeleketlerdeydik bu arada tabi ben buna hep şüpheli baktım (iyikide yapmışım bunu) sürekli bi arayış içindeydim bi hatasını arıydm neden bu insan yıllar sonra karşımda diye düşünüp duruyodum.neyse biz görüşüyrz felan bigün geldi memlekete oturuyrz tlf aniden msj geldi(tabi tlf elden düşmüyo cepten çıkmıyo )o sıra tlf masada bu lavaboda ben okudum canım tlf neden açılmıyo bende msja cvp yazdım canım derken ? sonra demek bu tlfla faceye girmiş (bu arada bana diyoki bn face kullanmıyorum)kıza bir mail atmış o tlf bakan bnm amca kızı beni seviyo bizimkiler bizi evlendirmek istiyo ama aşkım ben kaçtım şuan çanakkaledeyim diye.benmle görüşürken o kızla başka kızlarla ve hepside sevgilisi (Şimdi diyeceksiniz sen nerden biliysn ben face şifresini kırdım ve kendim tek tekk yazılanları okudum) aradım bunu ağzıma geleni saydımm ve kapadım evet o gece içim acıdı hak etmemiştim ama sabah söz verdim kendime asla üzülmeycem çünkü basit bi adamdı.İyi yapmamışmıyım kızlar şuan 20 gündr ayrıyız ama ohhh diyorum şükrediyorum ki uzamadan bitmişş yalancıyla.daha ne yalanlar varda sizi bıktırmak istemedim :)
aslında çok takıntılı biriyimdir.çok duygusalımdır o gece sabaha kadr ağlamıştım ama dediğim gibi baktım yokkk değmeyecek biri ne diye üzüleyim dedim ve şuan umrumda deil.Huzurluyum mutluyum bide bazı şeyleri onun içinde bıraktım onun bana bşyler söylemesine müsade etmedim içimden ne geçiyoda söyledim ve kapadım artık ona dert olmuştur bence bir tek söz bile edemedi çünkü ben tlf kapadıktan sonra attıgı msjlar bunu gösteriyodu ben onu birkez dinlemeliymişim dinlememmm nesini dinleyecemmm şizofren bence bu yaaa
aferin cnm üzülme ilk defa duyuyorum ama güçlü olmam çok güzel piss yalancı allah bu insanların belasını versin yalanlara bak yalan makinası olmuş hemnde nasıl buluyo yalanı heyy allah ım nasıl sinirlendim ya asla yüzüne bile bakma deymez
aferin cnm üzülme ilk defa duyuyorum ama güçlü olmam çok güzel piss yalancı allah bu insanların belasını versin yalanlara bak yalan makinası olmuş hemnde nasıl buluyo yalanı heyy allah ım nasıl sinirlendim ya asla yüzüne bile bakma deymez