• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldımm:(

24111990

Mucizem ol
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
1.536
456
173
bu konuyu kardesım ıcın yazıyorum benım uc tıldır duzenlı ılıskım var 9 gun once yıl donemızmızı kutladık ...ıkı gun once face de gezınırken benden gızlı face actıgını gordum benımle bırlıkteyken haber vermeden tatıle gıtmıs kızlarla resım cekınmıs sımdı verdıgım zaman uzuluyorum bana defol gıt dedı suc bastırmaya calısıyor uc yılın hıc mı hatrı olmaz bılmıyorum ıntıkam almak ıstıyorum nasıl yapabılırım yardımmmm:(

Daha ne intikam alacaksın ki kardeşim..
Herkes yoluna de geç git..
İntikam alcam diye onun için ayıracağın vakte çok yazık olur çok..

cok haklısın ama hala soktayımm ve benı arıyor acıp dınlemek ıstemıyorum:(

Seni takmayan birinden intikam alsan ne olacak?
Zaten umrunda değilsin. Canını acıtamazsın yani.

Vaktini daha kıymetli şeyler için harca.

İnsanları anlamak ne kadar zor , 3 yılın hatrina ayrılıp bu halatları ceviremezler mi bu kadar kolay mi insanları inciltmek.

Bende sunu anlamiom zaten olanlar olmus allahima cok sukur daha buyuk bisi olmadan ne oldgunu anladim die sukredip kendini iyilestircene aci ceksin yok allah onlari mutlu edio ben iyiyim ama mutsuzum bu ne ya

bu konuyu kardesım ıcın yazıyorum benım uc tıldır duzenlı ılıskım var 9 gun once yıl donemızmızı kutladık ...ıkı gun once face de gezınırken benden gızlı face actıgını gordum benımle bırlıkteyken haber vermeden tatıle gıtmıs kızlarla resım cekınmıs sımdı verdıgım zaman uzuluyorum bana defol gıt dedı suc bastırmaya calısıyor uc yılın hıc mı hatrı olmaz bılmıyorum ıntıkam almak ıstıyorum nasıl yapabılırım yardımmmm:KK43:

Anlamadim. Kardeşiniz ne alaka?

evet hani bu sorunun cevabı?

Bende sunu anlamiom zaten olanlar olmus allahima cok sukur daha buyuk bisi olmadan ne oldgunu anladim die sukredip kendini iyilestircene aci ceksin yok allah onlari mutlu edio ben iyiyim ama mutsuzum bu ne ya
zaten 3 yıl emek vermısım ınanmısım sevmısım daha kotu bısey ne olcaktı aldatılarak ayrılmısım uzulen tek ben olmak ıstemıyorum

Telefonundan ve her sosyal ağdan engelleyerek intikamını çok güzel alırsın.
Böyle insanlar için harcadığın bir saniyeye bile yazıktır.
Onu üzgün görmek seni sandığın kadar rahatlatmayacak.
İnadına hayatına devam ettiğini onunlayken yapamadığın şeyleri yaptığını göster.

Şu anda bunları yazarken radyoda Atiye'nin salla şarkısı çıktı. Ruh haline uymaz ama aç dinle derim. :KK50:

zaten 3 yıl emek vermısım ınanmısım sevmısım daha kotu bısey ne olcaktı aldatılarak ayrılmısım uzulen tek ben olmak ıstemıyorum
Demekki sen 3 yil emek verirken o seyre bakmis utanmasi olsa ayri facebook alip resim yuklemez sence takar mi kendini yipratirsin bence

Telefonundan ve her sosyal ağdan engelleyerek intikamını çok güzel alırsın.
Böyle insanlar için harcadığın bir saniyeye bile yazıktır.
Onu üzgün görmek seni sandığın kadar rahatlatmayacak.
İnadına hayatına devam ettiğini onunlayken yapamadığın şeyleri yaptığını göster.

Şu anda bunları yazarken radyoda Atiye'nin salla şarkısı çıktı. Ruh haline uymaz ama aç dinle derim. :KK50:
saol canım hemen acıyorum haklısın ugrasmamam lazım ama daha cok yenı verdı soktan ne yapcamı bılemez haldeyım:(

Back
X