- 17 Aralık 2012
- 1.536
- 456
- 173
evet degmez ben ustumdekı soku atlatıp yenı bı sayfa accam kendımeBu kadar değersiz insanlara gozyaslarinizi dokmeyin. Gözyaşlarınız çok daha değerli.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet degmez ben ustumdekı soku atlatıp yenı bı sayfa accam kendımeBu kadar değersiz insanlara gozyaslarinizi dokmeyin. Gözyaşlarınız çok daha değerli.
kardesım sevgılısıyle ılgılı actı zaten belırtım bıde acıklamamı yapcam ısteyen yazar ısteyen yazmaz
Kardeşiniz ne alaka anlamadım..
Başka bir facebook adres açığını nasıl gördün..
Birde intikam alınca eline ne geçecek..
Yeni aşklara yelken aç boşver biri gider biri gelir güzelim..
Bakk o mal tatile gidip kızlarla resim çektirme cesaretinde bulunabiliyor..
Boşverrrrrr........ Ewlenmeden etmeden gördün ne kadar kansız olduğunu dua et kurtulduğuna bence böyle bir üçkağıtçıdan..[/kız kardesım yanımda bu kulubu bılmıyor ben soyleyınce konu acmak ıstedı yanı cevapları yanımda o yazıyor
tesadüf aslında hıc bakmam bırden baktım ınanamdım ınceledım sordum hemen engeledı resımlerı sıldı ama cok gac tabi
kız kardesım yanımda bu kulubu bılmıyor ben soyleyınce konu acmak ıstedı yanı cevapları yanımda o yazıyor ben yazsam ole yazardım bıde acıklama yapıyorum yaaaevet açıklama yapacaksınız?
çünkü daha önce attığınız mesajlara bakıyoruz evlisiniz vs. şimdi burdaki mesajlarda ölüyorum ağlıyorum yazıyorsunuz, o zaman kızkardeşim çok üzüldü kahroluyor yazın da anlaşılsın..
bir üyeliği iki kişi kullanıyor gibi o ne öyle![]()
san acıklamamı yapcam keyfın bılır bakma yazma yazanlar var zaten takdın seye bak sen burda laf yetıstırmeye meraklısın galıba ama benım senle ugrasacak bosa zamanım da yok işine bakBir üyelikte iki kişi yazamaz. Kardeşinizde açsın ordan yazsın madem, kiblendiniz. Ayrıca yıl dönemi değil, yıl dönümü.
san acıklamamı yapcam keyfın bılır bakma yazma yazanlar var zaten takdın seye bak sen burda laf yetıstırmeye meraklısın galıba ama benım senle ugrasacak bosa zamanım da yok işine bakevet açıklama yapacaksınız?
çünkü daha önce attığınız mesajlara bakıyoruz evlisiniz vs. şimdi burdaki mesajlarda ölüyorum ağlıyorum yazıyorsunuz, o zaman kızkardeşim çok üzüldü kahroluyor yazın da anlaşılsın..
bir üyeliği iki kişi kullanıyor gibi o ne öyle![]()
cevap vermesemde tekrar tekrar soru gelıyor susuyorum artık yapcak bısey yokÇok sivri cevapların var yaşından ötürü olsa gerek.
Ablan bilir burada insanlar önce anlayıp sonra yardım etmek için yorum yazıyorlar. Gerektiğinde açıklama da yapacaksın. Saygı şart. Ablanın hesabına ceza gelir.
20 yasıdayım sekerım:)Senin bu tavrınla etrafındakilerin koşa koşa uzaklaşması normal yalnız, hak verdim çocuğaZaten 15 yaşındasınız sanırım kurduğunuz cümleler onu gösteriyor. Bu yaşta sevgili olmaz
![]()
ya boyle bi adamla.ugrastiginiza degmez. degerli vaktinizi harcamayin. telefonlarinida kesinlikle acmayin.iletisim kurmaniz yanlis olur. yarin obur gun geri donmek.isterse kabul etmeyin. bir insan neyse o dur degismez. bugun bunu yapan yarinda ayni seyi yapar.hic konusmayin onunuze bakin. iyiki gormus kurtulmussunuz. hayirli olsun.[/
anladım ama gec oldu gecen zamanıma yanıyorum herseyde hayır var belkıde cok gec gorcektım acmıyorum telı zaten arıycanıda dusunmuyorum
cevap vermesemde tekrar tekrar soru gelıyor susuyorum artık yapcak bısey yok
ben bı kere acıklama yapıyırum ama konuyu uzatıp duruyorlar ılk defa gırdım baktım kulube bı bılgımde yok zaten soylemek farklı terslemek farklı seyKonunun başında ki "kardeşim için yazıyorum" cümlesi yeterli bir açıklama değildi o yüzden sordular. Ben anladım ve yorum yazdım.
Ayrı bir üyelik alıp konu aç. Ablanın hesabına zeval gelmesin bari.
Ayrıca forum kurallarını okuman gerekiyor bence.
ben bı kere acıklama yapıyırum ama konuyu uzatıp duruyorlar ılk defa gırdım baktım kulube bı bılgımde yok zaten soylemek farklı terslemek farklı sey