• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatildimmm

svgyzc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2011
101
9
48
Ankara
Arkadaslar 3 yıllık evliyim, 2 çocuğum var çok şükür . Eşimin beni aldatti ini 1 ay önce öğrendim , işten ortağı vardı esimle ikisi birilerini ayarlayıp bizi aldattmislar. Ikisinin telefon mesajlasmasindan yakaladım. Ama hala inkar ediyorlar telefon kayıtlarını buldum yine inkar kadınlar hisseder biliyorum yapti neyse aradan 3 hafta kadar geçti benim içim hiç rahat değildi Uyurken telefonunu alıp baktım daha önceden bi no vardı bulmuştum bu süre zarfında neyse aradım acmadi eşimin telefonundan aradım açtı bi kadındı.. kadına ulaşmaya çalıştım maalesef.... Yabancı uyruklu bi kadın tabi eşim erkek olarak kaydetmis.. Dünya başıma yıkıldı ne yapsam bilemiyorum af etmek zor çocuklarda daha cok küçükler :( napmaliyim unutamiyorumda bu ppp8

Eşinizin tepkisi nasıl? Pişman mı, yoksa inkar edip hırçınlaşıyor mu?

Biraz karışık anlattın
Ben pek anlamadim
Is ortağı kadinmi

evet eşiniz ne diyor, konuştunuz mu?

anladığım kadarıyla konu sahibinin eşi, ortağı olan evli bir adamla beraber yabancı uyruklu kadınlarla beraber olmuşlar. bizi aldattı derken eşinin ortağı da evli ya, onun hanımını kastetti zaar :confused:

Allahim şu aldatilma konulari beni mahfediyor evlilikten iyiden iyiye korkuyorum :KK61: ayrilik çok zor helede evlilik varsa... ama aldatilmak insanın içinden çıkmaz ki :(
Bi defa mı olmuş yoksa devamı gelmiş mi?

Boşan diyeceğim "çocuklarım,yuvam" diyeceksin..
En iyisi çıkayım konudan.

Allahim şu aldatilma konulari beni mahfediyor evlilikten iyiden iyiye korkuyorum :KK61: ayrilik çok zor helede evlilik varsa... ama aldatilmak insanın içinden çıkmaz ki :KK43:
Bi defa mı olmuş yoksa devamı gelmiş mi?
biri de bir bini de bir. :KK14: korkunun ecele faydası yok. hayat sürprizlerle dolu.

E ne olacak peki? Esin olacak basiretsiz 1 kere yapmis,bir daha yapacaktir. Cocuklar kucuk diye tepkisiz kalmamalisin. Bosanmayi dusunmuyorsan bile tepkini koy,burnundan getir. Cesaret edemesin bir daha...

Ben kendi adıma konuşursam emin oşana kadar peşinden gidip, daha sonra kanıtları mahkemeye verip ayrılırdım. Çocuklarım var ve kuçuk diye bu adamın bana bunları yaşatmasına izin vermezdim.. Ama bekara koca boşamak kolay lafı da aklıma gelmiyor değil evli olmadığımdan evli bayanların görüşlerini daha çok ciddiye almanızı öneririm.. Ama ekonomik ozgurlugum olacak ayaklarımın üzerinde duracagım ailem arkamda olacak derseniz boşanmamanız için bir sebep yok.

Süründür , burnundan getir.
Essek herif.
Donunu çorabını yabancı uyruklu kadın mı yıkıyormuş
Önüne yemeğini o mü koyuyormuş .nefret ediyorum.... karısının pişirdigi as midesinde ,ütüledigi gomlek sirtindayken karı kız pesine düşen sahsiyetsizlerden. Doğduğuna pişman et. Bosanmayacaksin zaten .en güzeli burnundan getir.

Valla canım çocukların kucukmus ne diyeyim sana ben şimdi bebde aynisini yasadim küçük oğlum 6 aylikti ayrildim aile bidi bidi bir yere kadar hayat şartları tekrar barıştık sonra tekrar ayril tekrar barış rutin oldu ne evliydik ne ayrı en son kapının önüne koydum nitekim davada açtım bosaniyorum önümüzdeki ay mahkemem var diyeceğim o ki yasamayan bilemez ama böyle bir şey girince araya unutulmuyor rabbim yardimcin olsun

Aldstmanin teselisi yoktur..

Ya ayrilicaksin yada susacaksin.

Cocuklarim ufak dedigine gore , susman gerekiyor ozaman.
Biz ne desek Bosss..

ayril asla diyemem ortada cocuklar var ama dunyayi dar et ona
hatta ayrilicam falan de.nafaka alacsgim de kanitlarida var avukatla konustum falan de.baya dar et hayati ona...

Anladığım kadarıyla çocuklar için boşanmayı düşünmeyeceksin. O zaman korkutabildigin kadar korkut, elimde deliller var mahkemeye veririm donuna kadar alırım falan filan etkili olur inş Rabbim yardımcın olsun.

Işte çocukları küçük birsey yapamıyorum , ilk öğrendiğinde tepkisi sinirlendi bozuldu bağırdı çağırdı nasıl Telefonumu karıştırdın falan dedi. Sonra bi açıklama yok dedi aradan 1 saat geçti
O bir saate kadar mesaj falan ortada bırakmadı tabi sildi herseyi . Inkar ediyor hala ... Bu kadına da yok arkadaşım Telefonumu almışta aramış bende kaydettim .. ben bitti ayrılcam deyince işi gücü bırakıp eve geldi öyle birşey yok bana güven vs. Derken 2 hafta oldu benim içim de hala unutamiyorum

Yüzüme evet yaptım demesi mi daha iyi yoksa konunun bu şekilde kapanıp gitmesi mi ?? Bilmiyorum aklımda bir sürü soru var . Ne olursa olsun kimseye guvenmeyecekmissin bunu gösterdi bana..

Back
X