aldatıldınız vee çoçuklarınız var ne yaparsınız

ya ben biseyi anlamiyorum, hicde anlamicam galiba, o kisi sizi degilde baskasini tercih etmis, ister duygusal anlamda olsun ister sadece cinsel olsun, olay bitmistir, madem odur istedigi tercih ettigi gitsin ona, ne yapayim ben øyle bir insani?

Buda sorumu?

Cocuklarla ne alakasi var bunuda anlamam, babasizmi buyumesinler bumudur kadinlarin derdi? øyle baba ile buyumesinler zaten, sirf køtu ørnek olur baska bisey degil:1closedeyes:

öncelikle eşle konuşulması gerekir...öyle hemen boşanırım demek biraz cesaret ister çünkü yalnız değilsiniz çocuklarınızda düşünmeniz gerekir diye düşünüyorum...tabi aldatılmak çok kötü bir durum ama bakalım eş nasıl savunuyor kendini...bu benim fikrim tabi..her zaman olumlu tarafından bakarım olaya...eğer bu alışkanlık halindeyse tabiki ayrılmak en doğrusu belkide ama eşinizle konuşun lütfen...nedenini sorun...
sevgiler...

arkadaşım dışarıdan ahkam kesmek çok kolay olur insanlara...dediğim gibi bu benim fikrim ve tersini savunan arkadaşlarında fikirlerine saygı duyarım...ama sorgulamadan,nedenini öğrenmeden yargısız infaz etmeyin lütfen....
sevgiler...

Esim Beni Aldattiysa Olay Bitmistir.aile Kurumuna Saygi Duyan Ve Yikilmamasini Cabalayan Bir Erkek Asla Esini Aldatmaz.pekala O Niye Cocuklarini Dusunmeden, Boyle Bir Yikima Neden Oluyor.benim Cocuklarimsa Onunda Cocuklari.cocuklarin Psikolojini Dusunmesi Gereken Bir Kiside Esdir Bence..niye Hep Bu Yuk Biz Kadinlarda Oluyor.aldatan Onlar Cocuklari Dusunen Hep Kadinlar...
Beni Aldatan Koca Zaten Icinde Herseyi Bitirmistir..arada Ne Sevgi, Nede Saygi Kalmistir Diye Dusunuyorum..allah Dusmanima Bile Yasatmasin Aldatmayi...

ben sormak istiyorum neden evlendiniz sevgi, saygı güven değil mi peki sizi sayan bir insan neden sizi aldattı, seviyorsa başka bir kadına nasıl dokundu ki dokunmaktan öte şeyi düşünemiyorum bile peki siz bu ilişkiyi devam ettirirseniz hangi evliliğin temeline göre sürdüreceksiniz. ben zaten bu aldatma kelimesine bile karşıyım aldatmıyor bal gibi de zina yapıyor. sizi kendi yerime koyuyorum iki oğlum var ve eşime her zaman söylemişimdir bana söyle ki bitsin çok ta iyi bilir bunu çünkü ben bunu kaldırabilecek bir yapıda olduğuma inanmıyorum nasıl benim yüzüme bakar hangi duygular la o kişiyle aynı evde yaşarım düşünemiyorum bile. ona mutluluklar diler hayatıma bir şekilde devam etme mücadelesine girerim.

Songulcum bende saygi duyuyorum fikirlerine, ama su yazina bakarmisin øyle bir yazmissinki sanki adam hiic bisey yapmamis ne varki sadece aldatmis diyorsun:sm_confused: Hicbir sebebi olamaz bøyle birseyin, olamaz ya aklim almiyor olamaz, bir kadin yapsa bunu ne olacak, adam dermi ki "bir sorayim kadina niye yapti yargilamiyim hemen belki de sebepleri vardir kendince"? asla demez bunu bir erkeksengözlerimebaksanab

ilgimi gørmuyor karisindan? karisi yetmiyor mu ona? Olabilir, madem øyle ayiralim yollarimizi der ve biter ozaman istedigi kadinla beraber olabilir, ona tek lafim olamaz zaten, ama bøylesini allah kimseye vermesin

ALLAH vermesin tabiki affedilir bişey deil ama ortada çocuklar söz konusu.Kendi gururum yüzünden onları geleceğini mahvedemem.Bende parçalanmış bi ailede büyüdüm.Arkadaşlarıma özenirdim bu duyguları çok yakınen yaşadığım için evlatlarıma bu kötülüğü yapamam.RABBİM hiçbirimizin eşini yanlış yola sokmasın.

ben senağlamagözünün yaşına bile bakmam
gerekirse çocuklarımı babasız büyütürüm o kadar
çocuklarımın yanına bile yaklaştırmam o şerefsizliği yapan kişinin yanında çocuklarımın işi ne çocuklarını düşünmeyen ve düşünmeden
çocuklarının analarını aldatan adamdan ne beklenir
bana kızmayındaKötü Kazen
benim düşünçelerim bu hiç açımam bizi düşünmeyeni
ben hiç düşünmem

bu tarz konularda hep aynı şeyi söyledim......
eşim beni aldatırsa gerek duygusal anlamda gerekse cinsel anlamda hiç farketmez
boşanırımmm. çocuklarımın olması bişeyi değiştirmez....
bunu zaten eşim çok iyi bilir....
bunlara rağmen yapıyosa sonuçlarınada katlanır...

ben ayrılırım bu cocuklarla degil benimle ilişkimle alakalı bir durum
güvanmediğim bir ilişki de bana sevgisini kaybetmiş aldatmış bir adamla sırf ccocuklar için birlikte olmam
zaten cocuklarda güven olmayan bir tarafın sürekli yaralı oldugu bir ilişki de mutlu olamazlar
fakat ayrılınca sırf beni aldattı diye cocuklarımı düşman etmeye calışmam onların ilişkisi oldugu gibi devam eder görüşürler sonucta cocuklarını degil beni aldatmıştır
şu andaki düşüncem bu
affedemeyeceğim ve hemen ayrılacagımı bildiğim iki şey var şiddet ve aldatma

Kadının aldatılması affedilebilecek bir şey değil elbet
Ömür boyu acaba yine olurmu diye yaşamaktansa
Bir kerede kesip atarım herhalde çocuğumda olsa dahi
Yinede allah kimsenin başına böyle şeyler getirmesin

Evlilik bir kadın ve bir erkek arasında olur sevgi saygıdan sadakatten beslenir güçlenir ayakta durur
Çocuklar bu beraberliğin bir mevyavasıdır
Yani eşiniz sizi aldatmışsa zaten bitmiştir ayrılmanız sadece sizin eş durumunuzun sonlandırılasıdır yine çocuklarınızın babasıdır
Kesinlikle ayrılırım bunun hiçbir açıklaması affı olamaz o hatayı yaparkende evini eşini ailesini düşünmeliydi kaybetmeyi madem göze almış haydi güle güle derim

isterse on tane çocuğum olsun,ayrılırım tabiki...çocuklarımı şerefsiz bir baba ile büyütmektense,gururlu ve namuslu bir anne ile büyütmeyi tercih ederim...

esime her zaman sunu söylemisimdir eger beni aldatmak gibi bir hata yaparsa o nu hic affetmem eger aldatir ve ben bunu bir baskasindan ögrenirsem o zaman birdaha yüzüne bile bakmam bu sözlerim cocuklarim olmadan önceydi ama su anda 2 oglum var ve acikcasi aldatma gibi bir durumda cok kiskanc ve 2 cocuk annesi olarak ne yaparim bilmiyorum. Allah hicbirimizi öyle kötü bir sonucla karsilastirmasin.

ben sizin yorumunuza böyle bir yorum yazabilirdim ama yazmadım...bu benim fikrim dedim anlatabildim mi...ve her iki yorumumu da iyice okursanız eşinizi affedin,hiçbirşey olmamış gibi davranın,yaşayın gidin demiyorum...anlama şekile göre değişiyor demekki anlam....
sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…