E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi baxsx_belasxix
-
ben sizin yorumunuza böyle bir yorum yazabilirdim ama yazmadım...bu benim fikrim dedim anlatabildim mi...ve her iki yorumumu da iyice okursanız eşinizi affedin,hiçbirşey olmamış gibi davranın,yaşayın gidin demiyorum...anlama şekile göre değişiyor demekki anlam....
sevgiler...
arkadaşım dışarıdan ahkam kesmek çok kolay olur insanlara...dediğim gibi bu benim fikrim ve tersini savunan arkadaşlarında fikirlerine saygı duyarım...ama sorgulamadan,nedenini öğrenmeden yargısız infaz etmeyin lütfen....
sevgiler...
NE diyecek ki
Yanlışlıkla oldu?
Ben uyuyordum tecavüz etti?
NE YANİ NE DİYEBİLİR?fisfisfis
Sorulursa affetmeye hazırız demektir bence. Hiç bir sorun aldatmaya neden değildir,
O zaman kadınların sık sık eşlerini aldatması lazım...
Allah kapıyı çapıp gitmeye engel büyük sorunlar vermesin. Çocuk için terkedilmezse nolur biliyor musunuz çocukların bundan sonra mutsuz kuruntulu takıntılı sinirleri yıpranmış bir anneleri olur, sanırım bu daha kötü...
Ayrılır birde maddi durumu yoksa nafaka bağlatır.. mis gibi kafası daha rahat bir şekilde yaşamaya devam eder. Tabi sizinde düşüncenize saygı duyuyorum
Eskiden damdan düşen bir adam yanından geçenler habire geçmiş olsun,geçer,birşey olmaz demişler, sonunda adaam ''damdan düşeni getirin ''demiş.
Arkadaşım konu başlığını okuyunca işte aynı hikaye ilgimi çekti.
Bende yaşadım bitir demek ne kadar kolay bir kelime?
Bekara avrat boşaması kolay demişler.Anlıyorum bir kadın olarak aldatma olayını kabullenmediğiniz için bu önerileri söylüyorsunuz.Başından sonuna kadar haklısınız.
Ama inanın bana böyle bir olaya bakış açısı bulunduğunuz duruma göre değişiyor.
Bekarken gösterdiğiniz tepki farklı
Evli olup çucuksuz olarak bu olayı yaşamak farklı,
Evli ve çocuklu olarak bu tür bir olayı yaşamak çooook farklı.
Eğer bu olayı çocuksuz yaşasaydım anında bitirirdim.Ancak ANNE olarak bunları yaşamak çocuklarını ve geleceklerini düşünme durumun var.
Hele çocuklarına karşı ,size karşı eşiniz sorumsuzluk yapmamışsa bir anda eşim beni aldattı deyip ayrılma lüksüne sahip değiliz,çocuklara yapılacak çok büyük haksızlık diye düşünüyorum.....
Ha başka sorunlarda vardır ev sürekli huzursuzdur,çocuklar için ortam kötüdür o zaman evet ayrılabilir.
Yoksa olmuyor,arkadaşlar gerçekte sizlerin başına gelmesin,bir kadının yaşayabileceği en ağır,çok incitici,çok rencide edici bir durum.Çünkü aldatılma olayında mutlaka kadına büyük pay kalıyor ''ne ettinki adam başkasına gitti''deniyor, kadın kendini değersiz hissediyor.
Ben beklemedeyim,bitirmekle bitirmemek arası gelgitler yaşıyorum..
Hayırlısı olsun Allahım yardım etsin tüm benim gibi durumda olanlara...
Çok zor,çok zor,çooooooook zor......
arkadaşım eşinizin neden sizi aldattığını merak etmezmisiniz???...neden diye sormazmısınız???...neden demek affetmek demek değildir...ben affetsinde demiyorum..ayrıca ben bu arkadaşa ne boşansın derim nede affetsin derim..bu onun vereceği bir karar ama olumlu yada olumsuz kolay verilecek bir karar değil...
konuşsun dememdeki sebep emin olması açısından...ya gözüyle görmüştür ona diyecek hiçbir lafım olamaz ama sadece şüpheyse işte o zaman netlik kazanması için konuşması şart..ondan sonraki karar onu bağlar...
sevgiler...
ya ben biseyi anlamiyorum, hicde anlamicam galiba, o kisi sizi degilde baskasini tercih etmis, ister duygusal anlamda olsun ister sadece cinsel olsun, olay bitmistir, madem odur istedigi tercih ettigi gitsin ona, ne yapayim ben øyle bir insani?
Buda sorumu?
Cocuklarla ne alakasi var bunuda anlamam, babasizmi buyumesinler bumudur kadinlarin derdi? øyle baba ile buyumesinler zaten, sirf køtu ørnek olur baska bisey degil:1closedeyes:
ALLAH vermesin tabiki affedilir bişey deil ama ortada çocuklar söz konusu.Kendi gururum yüzünden onları geleceğini mahvedemem.Bende parçalanmış bi ailede büyüdüm.Arkadaşlarıma özenirdim bu duyguları çok yakınen yaşadığım için evlatlarıma bu kötülüğü yapamam.RABBİM hiçbirimizin eşini yanlış yola sokmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?