aldatıldınız vee çoçuklarınız var ne yaparsınız

Arkadaşlar eşimin beni aldattığını kendisiyle yatan eski karısı suratıma haykırarak söyledi,hemen biter !şöyle asarım! keserim demek çok kolay.Arkadaşımız Allah biler neler yaşadı,yaşıyorda,benimki bittimi paşa paşa oturuyor,yanımdan geçerken desturla geçiyor.evliliği bitirmek kolay değil.
Benim ne yapacağım eşimin hareketlerine bağlı olarak değişir.
1-bana gelip aldattım evet doğrudur.yaptım,seni artık sevmiyorum.seninle bu evliliği sürdüremem ben başkasına aşık oldum diyebilir
2-evet aldattım eşşeklik yaptım bundan sonra seni üzmeyecem kırmayacam ne olur beni affet bağışla ,beni sensiz bırakma,sensiz yaşayamam,hayatta tutunamam ,ben nasıl yaptım hayvanoğlu hayvanmışım,dünyanın en rezil yaratığıymış,benim karıma herkes hayranken,bayanlar bile yoldan geçerken sana kafalarını döndürüp bakarken ben nasıl böyle bir şeref....lik yaptım.Yalvarırım beni bağla diyorsa
bunuda derken samimiyetine inanıyorsan AFFEDERİM,gönülden mi HAYIR,yürekten mi HAYIR.ama şans veririm.Onu evin içinde gezinirken ses çıkartmayım karımı rahatsız etmeyim diye dolaşması var yaaaa ömre bedel .
benim çocuğum mu vardı.git dedim gitmedi,kovdum eşyalarını attım topladı ağladı yalvardı,bitirseydim beni ona bağlayan bişey yokken ben bitirirdim.Ailemde sonuna kadar arkamda olurdu eminim bu durumda.
aaaama çocuk varken olay başka çocuklar rezil ,sefil oluyorlar,annenin babanın hayatına başkaları giriyor,çocuklar seyir ediyor,psikolojisleri bozuluyor.
yani kocanın davranışına göre bir satrateji belirle canım
-ayrıca erkekler ,erkeklik yaptıklarını düşünerek,şuursuzca,olacaklardan,kendilerine ve ailelerine sıçrayacak belalardan habersiz ,düşünemden aldatıyorlar
ADAM sa eğer suçundan PİŞMANLIK duyan VİCDANEN ölende yine kendisi olabiliyor,ama kimi erkek de olmuyor.Onlarında mayası bozuk derim.aldattığı kadınada yar olmaz derim

aldatmanın boyutu ve aldattıgı kisi cok önemli öyle hemen bosanmak bazıları icin ödül eger bir kere olmus ve kadın bastan cıkarmıssa o kadına bırakmam kocamı ama ikiside birbirin seviyor benim hic önemim yoksa ugrasmaya calısmam cocuklarım olsada olmasada sonucta evlilik iki kisilik eger karsınızdaki kisi sizinle baglarını koparmıssa ugrasmaya degmez ama bazı kadınlar var evli oldugunu bildigi halde menfatleri icin yuva yıkan ve kadının böyle biri oldugunu ve kocamı sırf parası ve itibarı icinse ailemi bırakmam ona dedigim gibi boyutu kiminle ve ne icin aldatmıs önemli

insan kendi başına gelmeyince ahkam kesmesi kolay benim başıma gelmez dersin ve birgün öyle bir öğrenirsinki sanki dünyan yıkılır işte o zaman bu neden benim başıma geldi diye düşünürsün ve kendini
suçlamaya başlarsın bir müttet sonra ben hiç günah yapmadım ki dersin işte o andan itiramen intikkam çannarı çalar çünkü canın çok yanmıştır onunda canının yanmasını okadar istersinki işte o zaman hatalar yapabilirsin asıl acı olansa intikamın sadece sana zarar vermesi olurKötü Kazen

tabiki degisir anlama sekline gøre anlam, herkes ayni sekilde anlamazki herseyi, heleki bøyle yuz yuze degilde yazisarak iletisim kurdugumuz bir ortamda daha bir degisir..:1closedeyes:

Allah yasatmasın..
bı kere en basta cocuk yanlızca annenın degıl babnında cocugu..
eger esım cocuklarımın psıkolojılerını aıle duzenını hesaba katsaydı bole bırseye yeltenemezdı der;herseyı goze alarak kapı dısarı ederım onu...
hem duzenın ve huzurun olmadııgı bır ortamda cocuk yetıstırmek ayrı olarak yetıstırmekren cok daha zordur bence

NE diyecek ki
Yanlışlıkla oldu?
Ben uyuyordum tecavüz etti?
NE YANİ NE DİYEBİLİR?fisfisfis

Sorulursa affetmeye hazırız demektir bence. Hiç bir sorun aldatmaya neden değildir,
O zaman kadınların sık sık eşlerini aldatması lazım...
Allah kapıyı çapıp gitmeye engel büyük sorunlar vermesin. Çocuk için terkedilmezse nolur biliyor musunuz çocukların bundan sonra mutsuz kuruntulu takıntılı sinirleri yıpranmış bir anneleri olur, sanırım bu daha kötü...
Ayrılır birde maddi durumu yoksa nafaka bağlatır.. mis gibi kafası daha rahat bir şekilde yaşamaya devam eder. Tabi sizinde düşüncenize saygı duyuyorum

arkadaşım eşinizin neden sizi aldattığını merak etmezmisiniz???...neden diye sormazmısınız???...neden demek affetmek demek değildir...ben affetsinde demiyorum..ayrıca ben bu arkadaşa ne boşansın derim nede affetsin derim..bu onun vereceği bir karar ama olumlu yada olumsuz kolay verilecek bir karar değil...
konuşsun dememdeki sebep emin olması açısından...ya gözüyle görmüştür ona diyecek hiçbir lafım olamaz ama sadece şüpheyse işte o zaman netlik kazanması için konuşması şart..ondan sonraki karar onu bağlar...
sevgiler...

aldatmanın mazareti olamaz
aldatmanın affedilecek bir yanı da olamaz
çevremizdeki insanlar eşleri aldatsa da evliliklerine devam ediyorlarsa bu affettiklerinden dolayı değildir mecburdur ekonomik özgürlüğü yoktur kimsesizdir
hayat beni nelerle karşılaştırır bilemem ama
boşanır mıyım boşanamaz mıyım bilemem ama
asla affetmem

bu konuda daha fazla yorum yapmıcam son kez şunları söylemek istiyorum.....
eğer bir bayan aldatıldığından eminse ((benim savunduğum düşüncelerimi az çok benim yorumlarımı okuyan arkadaşlarım bilirler..)) o insanla ömür geçmez...tabiki enine boyuna düşünüp,kendini garantiye alıp boşanmak en doğrusudur....amaaa.....
eğer aldatıldığından emin değilse sadece şüpheyle de bu karar verilmez...bir sürü bayan arkadaşımız var,içlerinde aldatılanlarda var ve hala ki maalesef eşleriyle yaşıyorlar...belki eşinden vazgeçemiyor belki de cesareti yok...belki ekonomik özgürlüğü yok...belkide ailesinin baskısı var...bilemeyiz...herkes bir olmaz,herkes aynışeyi düşünemez ve herkesin kararı bir olmaz...çünkü herkesin yaşadığı hayat farklı ,görüşleri farklı...
şimdi aynı durum benim başıma gelse tabiki affetmem,çocuğumu alır giderim ama neden derim ya eksik olan neydiki ama olay bu değil..
biz burada ne dersek diyelim arkadaşa sadece fikir beyan etmiş oluruz..o kararını zaten vermiştir...önemli olan enine boyuna (çocuğu oduğu için) düşünmesidir...ve inşallah kendisi ve çocuğu için hayırlısı olur....
hepinize sevgiler...

Eskiden damdan düşen bir adam yanından geçenler habire geçmiş olsun,geçer,birşey olmaz demişler, sonunda adaam ''damdan düşeni getirin ''demiş.
Arkadaşım konu başlığını okuyunca işte aynı hikaye ilgimi çekti.
Bende yaşadım bitir demek ne kadar kolay bir kelime?
Bekara avrat boşaması kolay demişler.Anlıyorum bir kadın olarak aldatma olayını kabullenmediğiniz için bu önerileri söylüyorsunuz.Başından sonuna kadar haklısınız.

Ama inanın bana böyle bir olaya bakış açısı bulunduğunuz duruma göre değişiyor.
Bekarken gösterdiğiniz tepki farklı
Evli olup çucuksuz olarak bu olayı yaşamak farklı,
Evli ve çocuklu olarak bu tür bir olayı yaşamak çooook farklı.
Eğer bu olayı çocuksuz yaşasaydım anında bitirirdim.Ancak ANNE olarak bunları yaşamak çocuklarını ve geleceklerini düşünme durumun var.
Hele çocuklarına karşı ,size karşı eşiniz sorumsuzluk yapmamışsa bir anda eşim beni aldattı deyip ayrılma lüksüne sahip değiliz,çocuklara yapılacak çok büyük haksızlık diye düşünüyorum.....
Ha başka sorunlarda vardır ev sürekli huzursuzdur,çocuklar için ortam kötüdür o zaman evet ayrılabilir.

Yoksa olmuyor,arkadaşlar gerçekte sizlerin başına gelmesin,bir kadının yaşayabileceği en ağır,çok incitici,çok rencide edici bir durum.Çünkü aldatılma olayında mutlaka kadına büyük pay kalıyor ''ne ettinki adam başkasına gitti''deniyor, kadın kendini değersiz hissediyor.
Ben beklemedeyim,bitirmekle bitirmemek arası gelgitler yaşıyorum..
Hayırlısı olsun Allahım yardım etsin tüm benim gibi durumda olanlara...
Çok zor,çok zor,çooooooook zor......

cok uzuldum durumuna gercekten, o seni suclayanlarida allah bildigi gibi yapsin:1no2:
Allah sabir versin canim ve kimselere yasatmasin böyle bir durumu:teselli:
Akli basinda kisilerle evliligi nasip etsin insallaha.s.

Tamam canım ben nedeni sorulmalı ddiyince siz farklı anladım yani akla uygun bir neden olursa affedilir gibi algıladım...
Tabii canım bende neden diye sorarım zaten. Allah göstermesin.
a.s.

dogru diyosunda ......sadece cocuk degildirki kadinin ayrilamama sebebi maddi yondende cocuklarini mutlu edemiyecekse oturur gene hic degilse burda karinlari doyuyo diye dusunuyo kadin...yani gene cocuk icin katlaniyo...boyle birsey allah kimseye yasatmasin helede maddi gucun yoksa,,iste o cok kotubenneyaptımki

gercı ınsan basına gelmeden bılemez allahta göstermesın ama böle bişi olsa mesleğım var cok şukur cocuklarımı alıp cekıp gıderım tek bır laf bıle etmedn çünki benı aldatmışsa zaten artık benı gözden cıkarmıştır sevgı bıtmıştır kalmak için bı sebeb yoktur cocuklar buyuduklerınde bizim içinmi katlandın demezlermı nıye kendımı yıpratayım herkes kendı yoluna o zaman

belki bir evde beraber yasayabilirim cocugum icin ama bi daha sacimin teline bile dokunamaz
ondan sonra o dusunsun benim karim nerde ne yapiyor diye

kötü bir durum ve evet insan yaşamadan anlayamaz. umarım herşey yoluna girer hatalar düzeltilmek içindir eşinin pişman olduğuna ve birdaha yapmayacağına inanıyorsan kendinide çocuklarını da üzme derim ben. tabi buarada bi özür geldimi bilemiyorum??

öyle hemen olmaz bitti demekle olmuyor cocuk var ve kendimiz kadar onlarıda düşünmeliyiz..
birkereye mahsusen 1 sans daha olabilir oda cocukların hatrına ..
yineliyorsa ..medeni bir şekilde ..biter beni istemiyeni zorla tutacak değilim

bana bunu yapan adam , nedenini sorduğumda gerçeği söyleyecek mi hiç zannetmiyorum.
çocuklar için bir arada olmak çok yanlış bence. Hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır.

çocuk olunca is degisir, kolay degil oyle diyenleri anlarim...zor bir karar gerçekten ve ne yazikki erkeklerin çogu bunu biliyorlar "ogrensede ayrilmaz çocuklar için pehh" diyenlerde var...:1shok:

Baska bi durum daha, aldatilmis bir kadin, o bir Anne, çocuklari için dizini kirip oturmus, ayrilmamis ama asla affetmemis...Yipranan, kirilmis bir kalp, yuregi kan aglayan bir anne nasil saglikli bir evlilige devam eder...O evde huzur olurmu bilemiyorum, burda bi arkadasin annesi aldatilmis, annesi affetmemisti ama ayrilmamisti...butun kinini çocuklarindan çikardi, çocuklarinin hele ki kizin psikolojisi bozuk, sinir hastasi, babadan da sogdu, anadan da, annesi keske ayrilsaydin belki daha huzurlu olurduk dedi...:teselli:

Buda çok zor bir durum...

Kendi fikrimi soyleyim...yine aranizda belki bekara kari bosamak kolay diyeceksiniz ama sahsi fikrim...: ben ona o kadar asigim, o kadar seviyorum, o kadar kiskanirim ki, çocugumuzun hatirina bile baska bir kadinin tenine degmis olsun, kokusunu içine çekmis olsun, affetmem, ayrilirim...:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…