Aldatildinizmi

???

• evet

OY: 15 46,9%
  • hayir

OY: 17 53,1%

• Ankete Katılan
    32
hehe ama benim kocama yine de güvenim %99 :)) yuttuğum,zerre hissetmediğim sürece problem yok bnm açımdan...Allah kimseye yaşatmasın ama çok zor bir durumdur,insanın kalbi sızlar bee...

evet insallah kimse yasamaz .. ama bilipte evli nisanli sevgilisi oldunu yinede o adami bastan cikaran kizlara UMARIMMMMMM DAHA KOTULERINI YASARLAR diyorumm... ne mutlu senin adina cnm insallah omur boyu bu guven surer ikinizinde <3

başlık sahibi nily..

pozıtıf bı ınsan gıbı geldın ilk ıntıbanda bana..

maşallah demeden geçmeyeyım dedim

ay cok saol cnm yaa amin amin deymesin nazar hickimseye.. oyleyim ozumde aslinda ama yasadim seyler olaylar beni cok bambaska yapti valla bazen ben bile kendimi taniyamiyorumm ...
tudo diye bilirmiyim sana nick cok uzun geldide

slm sanada hatun:))) valla senin adın bana neler hatırlatmıyorki:))) boleyn ailesi komple:)))) entrika,sevişme,erkekler:))))))))))

evet bıraz oyle bı anısı var bu hanedanlığın.. 8. hanrye kadar ıyılermiş okumuştum kıtapta..

boleyn kızına hıç gırmeyelım şimdi

evet bıraz oyle bı anısı var bu hanedanlığın.. 8. hanrye kadar ıyılermiş okumuştum kıtapta..

boleyn kızına hıç gırmeyelım şimdi

bence de yoksa konu dışı die atılırız:))) ama kitabına hayran olup filminde hayal kırıklığına uğramıştım.... ne henry miş be yaa aldatmak neymiş tudor sarayında tillahı var:)))

neyse girmeyim bare bu konuya da nily'e ayıp olmasın...

ay cok saol cnm yaa amin amin deymesin nazar hickimseye.. oyleyim ozumde aslinda ama yasadim seyler olaylar beni cok bambaska yapti valla bazen ben bile kendimi taniyamiyorumm ...
tudo diye bilirmiyim sana nick cok uzun geldide

amin canım ne guzel ..hayat aldıkları yanında olumlu şeylerde katıyorsa ne mutlu hepimize

tudo de bişey olmaz.. nasılsa nıck canım.. babamızın hanedanı değilya

nerden çıktı bu dandikler diycek bize

amin canım ne guzel ..hayat aldıkları yanında olumlu şeylerde katıyorsa ne mutlu hepimize

tudo de bişey olmaz.. nasılsa nıck canım.. babamızın hanedanı değilya

saol cnm
insan ister istemez bi sekilde yasiyor hayata devam ediyor ne yasarsa yasasin ders alliyor hayatan .. hahah tamam tuocum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…