bence başka yeri sızlar da nerdeeee ölüyü diriltmek kolaymı:)))))))))))
nilyy ses ver sabote ettik topiğini,ayy tudors kız tanımadan uyuz olcak bize....
wowwwne tudo iste cazibesiyle mezardaki adami bile etkiliyor wow diyorum yine
lauranacim olmaz bence tubocum :) ben cok iyi KIZIMDIR bi taniyan bilir birde taniyamayn oyleydi herhalde ya kusura bakmayin turkcem hafif kotu
bence başka yeri sızlar da nerdeeee ölüyü diriltmek kolaymı:)))))))))))
olsun olsun..lorenanın kötü nıyetı varken arada kaynar o
lokum yerine cikolatali kek alllll acim acimmm
:) tubo evlimiydin sen nisanli falan bisi var miii
bildigim kadarıyla hayır ama aldatılan her kadının yapması gereken tek sey o herifi terketmektir ister tek gecelik ister 5 dakikalık aldatma aldatmadır benim hayatında oldugu zaman eli bir baskasına degse dahi affedilemez..
bildigim kadarıyla hayır ama aldatılan her kadının yapması gereken tek sey o herifi terketmektir ister tek gecelik ister 5 dakikalık aldatma aldatmadır benim hayatında oldugu zaman eli bir baskasına degse dahi affedilemez..
tuuu ikinize de kötü niyet ha:)))))))))))) ya ben de açım ama yiyemem bu saatte,zaten h.sonu eşimle denize gittik,bak bakayım popoma selülitlerim ne alemde dedim,gülben ergenden daa iyi dedi:))) nelerle kıyaslanır hale geldim be yaa:)))
ne eli yaa gözü bile başka bir niyetle başkasına değse affetmem....
var var..nişanlıyımdarısı ısteyenın başına
hatta şu an adam benım aramamı beklıyor.. bak hep lorena yuzunden..
gıdeyımde konuşayım..yataym şimdi.. lorena ne derse hee de geç
herkese ıyı geceler hatun..yarın görüşürüz
haklisin aslinda ama dusun okadar emek verdin birlikte oldunn ve bi kiz cikiyor herseyi bi anda BOZMAK MI dogru olan yoksa kalip savasmakmi unutmayalimki SAVAS alaninda ilk biz vardik sonradan geelen ruzgarlar esip gecmezmi asik oldumuz erkekgi susleyip ellerine vermek mi dogru olan
haklisin aslinda ama dusun okadar emek verdin birlikte oldunn ve bi kiz cikiyor herseyi bi anda BOZMAK MI dogru olan yoksa kalip savasmakmi unutmayalimki SAVAS alaninda ilk biz vardik sonradan geelen ruzgarlar esip gecmezmi asik oldumuz erkekgi susleyip ellerine vermek mi dogru olan
kadının biri gelir aramızı bozmak icin turlu cinlikler yapar o ayrı ama benim sevdigim adam elin karısıyla yatmıs kalkmıs ne icin savasıcam ortada savasmaya deger birsey yokki alsınlar birbirlerini tepe tepe kullansınlar
ya nily bu görüşüne katılmıyorum güzelim,neden savaşayım ki??? benim de onurum var... hem savaşmak için kutsal bir görevin olması lazım,ben erkekleri o kadar kutsal görmüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?