Aldatildinizmi

???

• evet

OY: 15 46,9%
  • hayir

OY: 17 53,1%

• Ankete Katılan
    32
bildigim kadarıyla hayır ama aldatılan her kadının yapması gereken tek sey o herifi terketmektir ister tek gecelik ister 5 dakikalık aldatma aldatmadır benim hayatında oldugu zaman eli bir baskasına degse dahi affedilemez..

tuuu ikinize de kötü niyet ha:)))))))))))) ya ben de açım ama yiyemem bu saatte,zaten h.sonu eşimle denize gittik,bak bakayım popoma selülitlerim ne alemde dedim,gülben ergenden daa iyi dedi:))) nelerle kıyaslanır hale geldim be yaa:)))

lokum yerine cikolatali kek alllll acim acimmm

:) tubo evlimiydin sen nisanli falan bisi var miii

var var..nişanlıyım darısı ısteyenın başına

hatta şu an adam benım aramamı beklıyor.. bak hep lorena yuzunden..

gıdeyımde konuşayım..yataym şimdi.. lorena ne derse hee de geç

herkese ıyı geceler hatun..yarın görüşürüz

haklisin aslinda ama dusun okadar emek verdin birlikte oldunn ve bi kiz cikiyor herseyi bi anda BOZMAK MI dogru olan yoksa kalip savasmakmi unutmayalimki SAVAS alaninda ilk biz vardik sonradan geelen ruzgarlar esip gecmezmi asik oldumuz erkekgi susleyip ellerine vermek mi dogru olan

ne eli yaa gözü bile başka bir niyetle başkasına değse affetmem....

aaa denize gittiniz ne guzell bizde burda donuyruz hergun yagmurrr varrr ... hahah saaka yapmistir cnm yaa takmaaa

tmam tubocumm iyi geceler uykular git ara konus askishkonla
ayy aminnnnnnnnn

kadının biri gelir aramızı bozmak icin turlu cinlikler yapar o ayrı ama benim sevdigim adam elin karısıyla yatmıs kalkmıs ne icin savasıcam ortada savasmaya deger birsey yokki alsınlar birbirlerini tepe tepe kullansınlar

Son düzenleme:
o kadar cok aldatilma haberi duyuyoruzki artik,
insan asik olmaya korkuyor..
daha olmadan, sogudum asktanda evliliktende..

ya nily bu görüşüne katılmıyorum güzelim,neden savaşayım ki??? benim de onurum var... hem savaşmak için kutsal bir görevin olması lazım,ben erkekleri o kadar kutsal görmüyorum...

genelde erkekler ruhsal aldatiklarinda biter zaten devam asla edemez kadin durup dururken cikarsa savasmak gerek yoksa erkekler hemen kanarlar

ya nily bu görüşüne katılmıyorum güzelim,neden savaşayım ki??? benim de onurum var... hem savaşmak için kutsal bir görevin olması lazım,ben erkekleri o kadar kutsal görmüyorum...

olablir cnm gurur evet herkezde var ama bizimde kalbimiz var deilmi o erkek yapacak biz agliycaz neden fln diye agliycaz sizce bu normal mi aglayip aci cekelim o erkek gitsin eglensin baskalariyla mutlu olsun fln sizce gururumuz mutlu olmamamiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…