aldatılıp affeden tekrar ilikisine devam eden var mı

pnrarsln

güneşe aşık . . .
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2010
1.217
4
66
Diğer
kızlar aldatılmak gerçekten çok kötü şükürler olsun böyle bişey yaşamadım zaten şuan ilk beraberliğim inşallah asla böyle bişey yaşamam .ama böyle bi olay yaşayıp sevgilisni affeden var mıdır merak ediyorum

bu arada bi de edebiyatçı olucam çok kötü yazıyorum bn ya kalvye kullanışımda sorun var galiba kızdım kendime yazılarmın kusuruna bakmayın

Zamanla deli gibi aşık olduğunuz insanın gözlerinin badem, sözlerinin merhem olmadığını düşünmeye başlıyorsunuz...

Hele kavga anlarında karşısındakinin gözünün üstündeki kaş bile batıyor insana...

Sorunsuz birliktelikler bile zamanla sıradanlaşmaya mahkumken ihanete uğrayan birinin ilişkisi devam etse bile ne kadar sağlıklı olur ki?

allaha büyük söylemiyeyim aldatılsam asla affetmen
insan düşünse biraz aldatan insan beni niye aldatıyo cevabı çok basit bana sevgisi ve saygısı bitmiş ki ondan aldatıyo sevgisi biten insanın gözü dışarıda olur ben onu zaten affetsem yine yapacak bugün değilse yarın biri yapan binide yapar.bence en sağlıklısı ilk aldatmada ilişkinin bitmesi
bide affeden insanlara şaşıyorum nasıl affediyolar hiçmi akıllarına gelmiyo psikolojıleri bozulmuyo insanın aklından çıkmaz ya sürekli kavga çıkarılır

Aldatabilen bi insan ztn cok buyuk bi askla sevmiodur... Yani affedilse bile yine tekrarlanicagindan eminim

ben zamanında aldatılmıştım (eski sevgili- m eklemeye bile değmez)
hatadır dedim affettim..zaten aldatıp terketmişti beni...
herkes ikinci bi şansı hakeder derler yaa hadi dedim kullansın..
bir ay sonra yine aldattı yine terketti alsanaalsanasmile
ALDATAN ERKEKLERİ KESİNLİKLE AFFETMEYİN KIZLAR
NASILSA AFFEDİYOR DEYİP DEVAM EDİYORLAR
tecrübe ile sabit..:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…