- Konu Sahibi mochoisle26
-
Ben bunu buradan bir üyeye daha sormuştum size bir şey yazacağım ama cevabı bana vermeyin kendi içinizde kendinize verin ve hala içiniz rahat olursa yolunuz açık olsun . Alın eşinizi karşınıza eşinize diyin ki seni çok seviyorum ve ben bu olayı unutmaya karar verdim ama içim soğumuyor ben senin bilmediğin bir zamanda gizli bir şekilde bir ay fake şekilde bir erkekle konuşacağım yakalarsan yakalarsın yakalamazsan bilmeden ömrünün sonuna kadar bu hisle yaşayacaksın her teli elime aldığımda her gözüm daldığında bakalım alacağınız tepki ne olacak sizin bırakın yapmayı söylemeniz bile o düşünce bile eşinizi çıldırtacak ben eminim yok 10 sene emek yok sevgi yok çocuk gözünde olmaz tek şansınız olur o da yaşıyor olmak ki yapsanız sağlam cinnet geçirse yaşıyor da olmazsınız bunu yaparsanız eşinizin o kendinizi avuttuğunuz %75 in içinde olmadığını , eşinizin gururunun sizin için evliliğinizden emeklerinizden daha önde olduğunu göreceksiniz ama siz buna rağmen ama o erkek ben kadınım diye kendinizi avutmayı seçerseniz o ayrı ona lafım yok ama gururun onurun emeğin sevginin aldatmanın yalanın erkeği kadını olmaz böyle diye diye o %75 (ki bence değil) kendini kandırıp duruyor işte siz yapsanız sonu namus cinayeti olabilecek bir şeyi eşiniz yapabilir oluyor birden peki eşinizin namusu var onuru gururu var sizin yok mu ? Önüne erkeklik lafı gelince mi para ediyor onur gurur namus? Bir de ailesini getirmiş haşa siz gökten allah indirseniz eşiniz ama yuvam ama emeğim demez parçalardı sizi bunu biraz düşününArkadaşlarim açtığım konulardan bilindiği üzere yakın bı zamanda aldatildim şöyle soyliyim Ocak ayında bir aylık bı mesajlasma telle konuşma sonrası birdaha konuşma mesaj olmamış ben Nisan ayında öğrendim ve 10 senelik emeğim ve sewdigim için bı şans verdim.fajat bunu nezaman nasıl unutucagimi bilmiyorum devamlı aklımda hep kuruyorum kendimi sizler nasıl atlattiniz
Bırde boyle her haltı yiyip sonra da kadını suclamazlarmı. Hiiç kusura bakmasın bu adilikleri yapan erkek mılletı. Aldatmak veya başka yanlışlar yapmak kişilik meselesidir hele aldatmak ş....ktir.insan bır kere neye kime kızarsa kızsın içinde pislik yoksa en azından kendine saygıdan yapmaz.ha adiyse zaten adice davranır.Kadin koreli. Ailesi cok kuralci, heleki baba dövüs sanatlarindan uzman. Ders veriyor. Kadinin ailesi bastan bu iliskiyi istememisti. Kiz da yinede evlendi. Simdi ailesinin karsisina cikip aldatildim ayriliyorum demek istemedi. Onlarda bosanma yok. Kadin evde esinin hasta annesine bakarken o gidip aylarca is arkadasi ile aldatti onu. Adam sonunda gelip söyledi, ama sadece diger kadinin sevgilisi onu ögrenip tehdit ettigi icinisin en komik tarafi adam esini sucladi. Onun yaninda cok baskin oldugu icin kendini erkek gibi Hissedemiyormus. Sahsen onu arka bahceye gömerdim sanirim
Sevgi varsa ver denilenleri değil kalbini dinleArkadaşlarim açtığım konulardan bilindiği üzere yakın bı zamanda aldatildim şöyle soyliyim Ocak ayında bir aylık bı mesajlasma telle konuşma sonrası birdaha konuşma mesaj olmamış ben Nisan ayında öğrendim ve 10 senelik emeğim ve sewdigim için bı şans verdim.fajat bunu nezaman nasıl unutucagimi bilmiyorum devamlı aklımda hep kuruyorum kendimi sizler nasıl atlattiniz
Çift terapisi webnarina katıldığında orada yüzde 75 ten bahsetmislerdi. Ben de çok şaşırmıştım. Çift terapisinde Türkiye'de ileri gelen bir kurumunduKendinizi avutmanızı anlıyorum ama biraz düşünün hangi araştırmalar bunlar kaç kişi üstünde yapılmış hangi bölgede yapılmış hangi yılda yapılmış misal ben ve çevrem yokuz o istatistikte ki benim çevrem rahat Türkiyenin 50 küsür ilinden bir sürü insan var sülaleyi saymıyorum kendinizce tutunduğunuz bu şeyler zamanla size de gerçekçi gelmeyecek bence yol yakınken dönün ömrünüzden gidiyor
Teşekkür ederim bilgilendirme için ama aldatılan kaç kişi hadi aldatıldık çift terapisi alalım diyor ya da bir şekilde aldatılıp affedip bir süre çift terapisine başlıyor bunu mantıkla düşünmek gerekir zaten kısa mantıkta bırakın aldatılmayı normal ayrılmak isteyen çoğu kadın bile ölüyor , çoğu erkeğin elinin kiri kafasında , çoğu psikolojik destek almayı delilikle bir tutuyor , kendine saygısı olan bireyler zaten boşanıyor e böylece çift terapisine gitmiyor giderse bireysel tedavidir geri kalanlar zaten mantıken gidenlerin hepsi eşini affedip devam ederken destek almaya gidenler bu desteğe rağmen devam edemeyen bir %25 var orada bu arada e çünkü güven gitti mi insan paranoyaklaşır veri tabanındaki kayıtlıları evli veya evlenmiş boşanmış çiftlere oranladığımız zaman o oran iddia ediyorum %25 e falan düşerÇift terapisi webnarina katıldığında orada yüzde 75 ten bahsetmislerdi. Ben de çok şaşırmıştım. Çift terapisinde Türkiye'de ileri gelen bir kurumundu
Düşüncelerinizde çok haklısınız ama hayatta işte başımıza neler geleceğini nelere tamam diyeceğimizi bilemiyoruz. Aldatıldım ama bitti bizimki zaten flört dönemimdeydi evliyken aldatılsam ne yaparım bilmiyorum. Çok zor sürekli kontrol etmek ya yine yaparsa diye yola devam edebilmek , insanın içini kuflendiren bir durum. Aldığım eğitimlerde kurtarılabildigine dair çalışmalarin olduğunu biliyorum. Gottman çift terapisi ekolundeki çalışmalarla baya yol alınıyor. Dediğiniz gibi kim gider kim uğraşır ya da gerçekten düzeltmek için mi suçluluk duygusu mu , düzenim bozulmasın mi bir sürü soru işaretleri. Samimi pişmanlık var mıdır ? Ay yazarken içim daraldı. Keşke kimse kimseyi bu ikilemde bırakmasa. Sosyal medyadan dolayı başkalarıyla iletişim kurmak rahatladı , çevremde i kadar çok duyuyorum ki kadın da erkekte çok üzücüTeşekkür ederim bilgilendirme için ama aldatılan kaç kişi hadi aldatıldık çift terapisi alalım diyor ya da bir şekilde aldatılıp affedip bir süre çift terapisine başlıyor bunu mantıkla düşünmek gerekir zaten kısa mantıkta bırakın aldatılmayı normal ayrılmak isteyen çoğu kadın bile ölüyor , çoğu erkeğin elinin kiri kafasında , çoğu psikolojik destek almayı delilikle bir tutuyor , kendine saygısı olan bireyler zaten boşanıyor e böylece çift terapisine gitmiyor giderse bireysek tedavidir e geri kalanlar zaten mantıken eşini affedip devam ederken destek olmaya gidiyor çünkü güven gitti mi insan paranoyaklaşır veri tabanında kayıtlıları evi veya evlenmiş boşanmış çiftlere oranladığımız zaman o oran iddia ediyorum %25 e falan düşer
Evet kimse başına ne geleceğini bilmiyor hepsi biz insanlar için ama devamında olacakları kendimiz seçiyoruz örneğin ben yarın aldatılabilirim , şiddet görebilirim , tacize uğrayabilirim bunlar hepimizin başına gelme ihtimali olan şeyler bizim kontrolümüzde şeyler değil ama beni ilgilendiren bunlara karşı olan tavrım ve kendimi biliyorum aldatılanların gittiği bir çift terapi istatistiğiyle kendimi kandırmam mesela ? İllaki bir veri baz alacaksam genele bakarım en azından soğuk duş etkisi yapar kendime gelirimDüşüncelerinizde çok haklısınız ama hayatta işte başımıza neler geleceğini nelere tamam diyeceğimizi bilemiyoruz. Aldatıldım ama bitti bizimki zaten flört dönemimdeydi evliyken aldatılsam ne yaparım bilmiyorum. Çok zor sürekli kontrol etmek ya yine yaparsa diye yola devam edebilmek , insanın içini kuflendiren bir durum. Aldığım eğitimlerde kurtarılabildigine dair çalışmalarin olduğunu biliyorum. Gottman çift terapisi ekolundeki çalışmalarla baya yol alınıyor. Dediğiniz gibi kim gider kim uğraşır ya da gerçekten düzeltmek için mi suçluluk duygusu mu , düzenim bozulmasın mi bir sürü soru işaretleri. Samimi pişmanlık var mıdır ? Ay yazarken içim daraldı. Keşke kimse kimseyi bu ikilemde bırakmasa. Sosyal medyadan dolayı başkalarıyla iletişim kurmak rahatladı , çevremde i kadar çok duyuyorum ki kadın da erkekte çok üzücü
İşte bazen kendimizi kandırmak istiyoruz , seçtiğimiz yol için destek arıyoruz . Kendimize gelmek bilmek bile istemiyoruz . Çok zor kararlar ve seçimler. Yola birlikte devam edilse de dediğiniz gibi kandırmaya devam nasıl edilir , çok sarsıcıEvet kimse başına ne geleceğini bilmiyor hepsi biz insanlar için ama devamında olacakları kendimiz seçiyoruz örneğin ben yarın aldatılabilirim , şiddet görebilirim , tacize uğrayabilirim bunlar hepimizin başına gelme ihtimali olan şeyler bizim kontrolümüzde şeyler değil ama beni ilgilendiren bunlara karşı olan tavrım ve kendimi biliyorum aldatılanların gittiği bir çift terapi istatistiğiyle kendimi kandırmam mesela ? İllaki bir veri baz alacaksam genele bakarım en azından soğuk duş etkisi yapar kendime gelirim
Aldatmışsa yine aldatacak ama bu sefer daha iyi gizlenecek, peki siz ömür boyu bu şüpheyle yaşayabilecek misiniz ? Eşiniz iyi biri falan değil , sadakatsiz bir insan , belliki artık evliliğinden memnun değil ki başka arayışlara girmiş , peki duracak mi hiç sanmam , yani ya görmezden gelip devam edin ya da tamamen bitirin , yazılarınızı okudum ve şuan sadece kendinizi avutuyorsunuz, inşallah herşey istediğiniz gibi olur...Arkadaşlarim açtığım konulardan bilindiği üzere yakın bı zamanda aldatildim şöyle soyliyim Ocak ayında bir aylık bı mesajlasma telle konuşma sonrası birdaha konuşma mesaj olmamış ben Nisan ayında öğrendim ve 10 senelik emeğim ve sewdigim için bı şans verdim.fajat bunu nezaman nasıl unutucagimi bilmiyorum devamlı aklımda hep kuruyorum kendimi sizler nasıl atlattiniz
Bu anlattıklarınız konu sahibi için mi?Kadin koreli. Ailesi cok kuralci, heleki baba dövüs sanatlarindan uzman. Ders veriyor. Kadinin ailesi bastan bu iliskiyi istememisti. Kiz da yinede evlendi. Simdi ailesinin karsisina cikip aldatildim ayriliyorum demek istemedi. Onlarda bosanma yok. Kadin evde esinin hasta annesine bakarken o gidip aylarca is arkadasi ile aldatti onu. Adam sonunda gelip söyledi, ama sadece diger kadinin sevgilisi onu ögrenip tehdit ettigi icinisin en komik tarafi adam esini sucladi. Onun yaninda cok baskin oldugu icin kendini erkek gibi Hissedemiyormus. Sahsen onu arka bahceye gömerdim sanirim
Bu anlattıklarınız konu sahibi için mi?
Kim sarki yollamis, kim istememis,kim ne demis anlamadim benŞöyleki konusmanin içeriği bana ifade edilen şekli şöyle dertlesme boş muhabbet makara gırgır karşı taraflarda konuştum cunki aynı şeyleri söyledi hatta benim çok iyi bı kadın fedakar olduğumdan falanda bahsetmiş aslında buluşma şansları varmış ama eşim hiç böyle bı teklifte bulunmamış.ben ogrendigin zaman saçma ama eşimin telinden kadına eşim gibi yazıp ayrıntısını yalan söyleyip soylemedileeini öğrenmek istedim.biz ayriliyoruz seninle dewam edelim falan diye oda istemediğini daha öncesinde de boş muhabbet olduğunu daha sonrası üstüne gidince sana şarkı yolladım gördün cevap bile vermedi dedi o zaman send n vazgeçtim dedi.senin için cabaladim ben ama sen öyle değildin falan dedi konuşma içerikleri bu sekilde
Cay gozumden cikti hönkürünceTedaviye gidiyoruz derken? Adam hadım mı edilecek?
Atlatmanın tek yolu: Güvenmiyorsanız ikinci bir şansı vermemek. Tabii, karşınızdaki kişi gerçekten çaba gösterir, çabaları kısa süreli değildir, o zaman tamam. Ama ben bu durumun çok nadir gerçekleştiğini söyleyebilirim. Siz şayet güveniyorsanız ve o kişi cidden değişmeye karar vermişse bir şansı daha hak eder. Ama kendi ruh sağlığınız için şans vermeyin, zira bu şüphe gelecekte hem sizin, hem de o insanın içini kemirecek.Arkadaşlarim açtığım konulardan bilindiği üzere yakın bı zamanda aldatildim şöyle soyliyim Ocak ayında bir aylık bı mesajlasma telle konuşma sonrası birdaha konuşma mesaj olmamış ben Nisan ayında öğrendim ve 10 senelik emeğim ve sewdigim için bı şans verdim.fajat bunu nezaman nasıl unutucagimi bilmiyorum devamlı aklımda hep kuruyorum kendimi sizler nasıl atlattiniz
Hahahaha yok sadece masumca ve dostane bir şekilde yazıştığı için ağzına biber süreceklermişTedaviye gidiyoruz derken? Adam hadım mı edilecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?