- Konu Sahibi mochoisle26
Ben bunu buradan bir üyeye daha sormuştum size bir şey yazacağım ama cevabı bana vermeyin kendi içinizde kendinize verin ve hala içiniz rahat olursa yolunuz açık olsun . Alın eşinizi karşınıza eşinize diyin ki seni çok seviyorum ve ben bu olayı unutmaya karar verdim ama içim soğumuyor ben senin bilmediğin bir zamanda gizli bir şekilde bir ay fake şekilde bir erkekle konuşacağım yakalarsan yakalarsın yakalamazsan bilmeden ömrünün sonuna kadar bu hisle yaşayacaksın her teli elime aldığımda her gözüm daldığında bakalım alacağınız tepki ne olacak sizin bırakın yapmayı söylemeniz bile o düşünce bile eşinizi çıldırtacak ben eminim yok 10 sene emek yok sevgi yok çocuk gözünde olmaz tek şansınız olur o da yaşıyor olmak ki yapsanız sağlam cinnet geçirse yaşıyor da olmazsınız bunu yaparsanız eşinizin o kendinizi avuttuğunuz %75 in içinde olmadığını , eşinizin gururunun sizin için evliliğinizden emeklerinizden daha önde olduğunu göreceksiniz ama siz buna rağmen ama o erkek ben kadınım diye kendinizi avutmayı seçerseniz o ayrı ona lafım yok ama gururun onurun emeğin sevginin aldatmanın yalanın erkeği kadını olmaz böyle diye diye o %75 (ki bence değil) kendini kandırıp duruyor işte siz yapsanız sonu namus cinayeti olabilecek bir şeyi eşiniz yapabilir oluyor birden peki eşinizin namusu var onuru gururu var sizin yok mu ? Önüne erkeklik lafı gelince mi para ediyor onur gurur namus? Bir de ailesini getirmiş haşa siz gökten allah indirseniz eşiniz ama yuvam ama emeğim demez parçalardı sizi bunu biraz düşününArkadaşlarim açtığım konulardan bilindiği üzere yakın bı zamanda aldatildim şöyle soyliyim Ocak ayında bir aylık bı mesajlasma telle konuşma sonrası birdaha konuşma mesaj olmamış ben Nisan ayında öğrendim ve 10 senelik emeğim ve sewdigim için bı şans verdim.fajat bunu nezaman nasıl unutucagimi bilmiyorum devamlı aklımda hep kuruyorum kendimi sizler nasıl atlattiniz