Şöyleki konusmanin içeriği bana ifade edilen şekli şöyle dertlesme boş muhabbet makara gırgır karşı taraflarda konuştum cunki aynı şeyleri söyledi hatta benim çok iyi bı kadın fedakar olduğumdan falanda bahsetmiş aslında buluşma şansları varmış ama eşim hiç böyle bı teklifte bulunmamış.ben ogrendigin zaman saçma ama eşimin telinden kadına eşim gibi yazıp ayrıntısını yalan söyleyip soylemedileeini öğrenmek istedim.biz ayriliyoruz seninle dewam edelim falan diye oda istemediğini daha öncesinde de boş muhabbet olduğunu daha sonrası üstüne gidince sana şarkı yolladım gördün cevap bile vermedi dedi o zaman send n vazgeçtim dedi.senin için cabaladim ben ama sen öyle değildin falan dedi konuşma içerikleri bu sekilde
Buna benzer bir olay yaşadım. 7 aylık hamileyken yakaladım. Sahte hesap açmış birkaç kız ile konuşmaları duruyordu. Kızın biri plaka sordurmuş kime ait diye eşim de yazmış kız da teşekkür etmiş. Ardına da müsait bir zamanda kahve ısmarlayayım yazmış. Bu kahve sorusu mesajı geldiğinde kendi duşa girmişti işten yeni gelmişti telefonu da yanıma bırakmıştı .
Neyse başka bir kız ile daha uzunca mesajı vardı. Hep havadan sudan şeylerdi. Tek bir yerinde kız seni görebilir miyim yazmış eşim de olmaz işteyim yazmış. Yani o ara da her izin gününde evdeydi sabahtan akşama kadar. Asla aklıma gelmezdi .
Çok salağım ki bekleyemedim hamilelik etkisiyle direk kriz geçirdim ağladım saatlerce. Niye benimle evlendin dedim bunu yapacaksan. Bir şey yapmadım dedi. Ne demek yapmadın dedim. Ben görmesem belki kahve içmeye gidecektin belki sonra başka şeyler olacaktı dedim.
Bin tane yemin etti.
Sen beni bu şekilde yaklasan bir erkek ile normal bir konuşma ardına bana kahve ısmarlayayım diye mesaj gelseydi ne yapardın dedim? Afedersiniz ben senin gözünde o... olurdum kesinlikle dedim.
Bir daha böyle bir olayda biteceğini bil dedim. Boşanırız biter dedim.
İlk zamanlarda sürekli laf vurdum yaptığını. Sürekli başına kaktım elimde olmadan. Zaten oğlum erken doğdu karnımda son 1 ay kilo alamadı üstüne lohusa döneminde de kavgalarımız oldu. Bir süre sonra laf vurmayı bıraktım.
Yalnız şüphe devam ediyor ara ara kontrol etme isteği oluyor içimde telefonunu. Bunun dışında bazen uzak gibiyiz ve o zamanlarda aklıma direk başka biri mi var sorusu geliyor.
Son olarak dün face de bir kız ismi aratmış. O olaydan sonra ilk kez gördüm bu arada. Bu kez sessizim. Direk balıklama atlamak istemiyorum. O yüzden takipte olacağım yine.
Sizin çocuğunuz var mı?