Cok kötüyüm morale ihtiyacım var. Lütfen tecrübeli anneler bana yasadiklarinizi beni nelerin bekledigini yazarmisiniz... zaten yikildim o nedenle incitici söz yazmayin lütfen.
36 yasindayim 15 senelik evliyim, severek evlenmistik. Almanyada yasiyorum 3 cocugum var. Dün sabah kadin doktorum aradi ve labor sonuclarimda bende hpv virusu ciktigini söyledi. sorum üzerine bunun bir tek cinsel yolla bulastigini söylediler, Tepemden kaynar sular indi, cünki ben esim haricinde hic bir erkegin eline bile dokunmamistim.. Cok cok cok üzgünüm. Esimi aradim durumu anlattim oda mecburi itiraf etti beni zamaninda aldattigini, parali kadinlara gitmis.. evliligimizin ilk yillari beraber olamamistik, esimde sertlesme sorunu vardi , daha sonrasindada tatmin olamamis bu nedenle devam gitmis. Onlardan hastalik kapip bana bulastirmis. Canim cok aciyor. Ben bunlari haketmemistim. Onu hep bekledim sabrettim cok yalvardim doktora gidelim Diye ama Beni dinlemedi. Bizim cinsel hayatimiz hic dogru düzgün olmadi, en erkeni ayda bir olurdu, ama ben yinede sabrettim. Seviyordum esimdi sonucta, rahatsiz düzelir diye ümit ediyordum.
O ya hep gec yatardi yada benden önce gidip yatardi...
Benimde nefsim vardi ama hicbir erkege yan gözle bile bakmadim. Bende bosluga düstüm ama kendimi bi adamin yatagina atmadim.
güvenim yerle bir oldu.
Bu ara karekter olarak cok sinirli ve asabi biri, cok psikolojik siddet yasadim. Hep aman kizar aman bagirir korkusuyla iyice sindigimi farkettim.
Zaten normal hayattada son zamanlara cok mutsuzdum, hic birseyden zevk alamiyordum, hic kimseyle ne konusmak ne görüsmek icimden gelmiyordu. onun ilgisizligi canimi acitiyordu bunu ona defalarca söylememe ragmen mektup bile yazdim hic bir degisme olmadi.
Cocuklarina düskün, genel anlamda ilgili biriydi hani alisveris olsun bahce düzeni olsun butür seylerle ilgilenirdi... cocuklarda babalarina düskünler....
Sineye cekebilecek biri degilim cok hassas naiv kirilgan biseyi asla Unutamayan kafaya cok takan bir karektere sahibim.
Cocuklarimin boynunu bükük birakmak canimi cok acitiyor vede korkuyorum ilerde cocuklarim bana anne bizi niye babasiz biraktin derler diye... aahhh icim yaniyor. Ben nasil iyilesip cocuklarima verimli bir anne olacagim. Onlara baktikca agliyorum, bu sene sünnet olacaklardi, ortanca oglum okula baslayacakti... bir yanlari hep eksik kalacak. icim aciyor
Suan annemlerdeyim çocuklarımı alıp buraya geldim( baska bir sehirde yasiyorlar)
uyuyamadim içimdeki sıkıntı büyüdükce büyüyor. Ne zaman nasıl iyileşirim. Icimdeki bu yangin sönermi.
Cok yorgunum
Yazim cok karisik oldu 24 saattir cok kötüyüm beynim vucudum...