Aldatılıp boşanmış çocuklu anneler bana yol gösterin

Tavsiyem kendini oyalayacak birseyler bul. Cocuklarin icinnde tum haklarini al yoksa ileride pisman olursun. Cok gecmis olsun. Cok cok mutlu olmani dilerim.

suan sadece yatip aglamak istiyorum...
Icimden hicbirsey gelmiyor...
Heryerlerim sizliyor...
Sagol canim insAllah birgün bende cok mutlu olurum.

O zaman hiç durmayın bir insan 7 sinde neyse 70 inde odur . maddi sıkıntınız yoksa çocuklarınıza hem anne hem baba olursunuz onlarda bunu zamanla anlarlar ve ilerde de iyi yapmışsın derler ( bziim dediğimiz gibi ) umarım hersey gönlünce olur sana çok dua edeceğim
Allah razi olsun canim, sizleri tanimiyorum ama yazilariniz iyi geldi bana. 😘

Aldatılmamıs olsanız bile boşanmak için yeterli sebepleriniz varmış aslında. Psikojik şiddet, cinsel sorunlar. Mutlu bir evliliğim vardı da herşey biranda değişti gibi bir durumumuz olmayacak.

Elbette ilk başta zorlanırsınız ama zamanla düzene girer herşey. Maddi yönden sıkıntınızın olmaması ve ailenizin destek olması büyük avantaj.

Çocuklarınız size niye ayrıldın diye sormaz velev ki sorsunlar, çocuklar dahil kimse için mutsuz bir ömür geçirmek zorunda değiliz.

En kolay şekilde geçirirsiniz bu süreci inşallah.

Aldatılmamıs olsanız bile boşanmak için yeterli sebepleriniz varmış aslında. Psikojik şiddet, cinsel sorunlar. Mutlu bir evliliğim vardı da herşey biranda değişti gibi bir durumumuz olmayacak.

Elbette ilk başta zorlanırsınız ama zamanla düzene girer herşey. Maddi yönden sıkıntınızın olmaması ve ailenizin destek olması büyük avantaj.

Çocuklarınız size niye ayrıldın diye sormaz velev ki sorsunlar, çocuklar dahil kimse için mutsuz bir ömür geçirmek zorunda değiliz.

En kolay şekilde geçirirsiniz bu süreci inşallah.

insAllah canim, akliniza düstükce dua edin bana... cok haklisin biliyormusun ayrilmayi cok istedim daha önceleri ama kendimi hep firenledim, hamangiom dur cocuklarin var cinsellik icin bosanilirmi bukadar egoist olma diye. simdi bu aldatilma olayi isleri daha kolaylastirdi aslinda...hani acabalarim kalmadi artik..

🙂 dünden beri agliyorum, güldürdün beni Allahda seni güldürsün 😘
Yaaa Ağlama 😥
Sen çok güçlü bir kadınsın
Allahın izniyle Atlatıcaksın
Şuan için üzülmen çok normal ama gün gelicek ki Öyle karaktersiz kalitesiz bi adamdan kurtulduguna Dua edeceksin
Keşke elimden bişey gelse keşke
Sana bol bol dua edicem canım Rabbim Yüreğine ferahlık versin inşallah 💕

suan sadece yatip aglamak istiyorum...
Icimden hicbirsey gelmiyor...
Heryerlerim sizliyor...
Sagol canim insAllah birgün bende cok mutlu olurum.
Yasadiklarinin hepsini yasadim. Simdi sana gececek desem biliyorum ki bana inanmayacaksin ama gececek. Keske duzenini bozmasaydin. Onu evden gonderseydin. 5 para etmez biri icin kendine zulum ettigin gunler de bitecek inan bana.

çocuklarımı babası bırakmak diyosun ya bunu sen yapmadın ki bunu babaları yaptı. Ha bırakıp başka birisiyle yaşamaya başlamış ha sizi boşanmaya zorlamış aynı şey bebce kendinizi suçlamayın sizin yapabileceğiniz bişey yok bi suçunuzda yok

Yaaa Ağlama 😥
Sen çok güçlü bir kadınsın
Allahın izniyle Atlatıcaksın
Şuan için üzülmen çok normal ama gün gelicek ki Öyle karaktersiz kalitesiz bi adamdan kurtulduguna Dua edeceksin
Keşke elimden bişey gelse keşke
Sana bol bol dua edicem canım Rabbim Yüreğine ferahlık versin inşallah 💕
Sagol canim Allah razi olsun. Bu günlerin cabuk gecmesini istiyorum...

çocuklarımı babası bırakmak diyosun ya bunu sen yapmadın ki bunu babaları yaptı. Ha bırakıp başka birisiyle yaşamaya başlamış ha sizi boşanmaya zorlamış aynı şey bebce kendinizi suçlamayın sizin yapabileceğiniz bişey yok bi suçunuzda yok

canim cok yaniyor... gözümü kapattigimda gözümün önüne aldatilma görüntüleri geliyor, tiksiniyorum

Yasadiklarinin hepsini yasadim. Simdi sana gececek desem biliyorum ki bana inanmayacaksin ama gececek. Keske duzenini bozmasaydin. Onu evden gonderseydin. 5 para etmez biri icin kendine zulum ettigin gunler de bitecek inan bana.
O evde durmak canimi daha fazla acitacakti... oradan biranevvel uzaklasmam lazimdi yoksa herseyi yikip parcalardim o denli sok olmuştum. Çocukları kres ve okuldan alıp direk annemlere geldim. Annemlerde uzakta oturuyorlar bize 4 saat... maalesef pazar gönü dönmem lazım büyük oğlum okula gidiyor, ama dönmek istemiyorum burada annemlerde kalmak istiyorum burada daha huzurluyum. Yaztatiline kadar nasıl dayanacam o evde Nasıl olacak bilmiyorum

Bu kadar tıynessiz kendi zevki için karısını bile tehlikeye atan bir adam için üzülme canım. Boşan demek kolay ama bu kadar illetlik yapan bir adamla evli kalmak korkunç bir durum ve bir daha yaşayacağın hiç bir şey bu kadar korkunç olamaz diye düşünüyorum

Cok kötüyüm morale ihtiyacım var. Lütfen tecrübeli anneler bana yasadiklarinizi beni nelerin bekledigini yazarmisiniz... zaten yikildim o nedenle incitici söz yazmayin lütfen.
36 yasindayim 15 senelik evliyim, severek evlenmistik. Almanyada yasiyorum 3 cocugum var. Dün sabah kadin doktorum aradi ve labor sonuclarimda bende hpv virusu ciktigini söyledi. sorum üzerine bunun bir tek cinsel yolla bulastigini söylediler, Tepemden kaynar sular indi, cünki ben esim haricinde hic bir erkegin eline bile dokunmamistim.. Cok cok cok üzgünüm. Esimi aradim durumu anlattim oda mecburi itiraf etti beni zamaninda aldattigini, parali kadinlara gitmis.. evliligimizin ilk yillari beraber olamamistik, esimde sertlesme sorunu vardi , daha sonrasindada tatmin olamamis bu nedenle devam gitmis. Onlardan hastalik kapip bana bulastirmis. Canim cok aciyor. Ben bunlari haketmemistim. Onu hep bekledim sabrettim cok yalvardim doktora gidelim Diye ama Beni dinlemedi. Bizim cinsel hayatimiz hic dogru düzgün olmadi, en erkeni ayda bir olurdu, ama ben yinede sabrettim. Seviyordum esimdi sonucta, rahatsiz düzelir diye ümit ediyordum.
O ya hep gec yatardi yada benden önce gidip yatardi...
Benimde nefsim vardi ama hicbir erkege yan gözle bile bakmadim. Bende bosluga düstüm ama kendimi bi adamin yatagina atmadim.
güvenim yerle bir oldu.

Bu ara karekter olarak cok sinirli ve asabi biri, cok psikolojik siddet yasadim. Hep aman kizar aman bagirir korkusuyla iyice sindigimi farkettim.
Zaten normal hayattada son zamanlara cok mutsuzdum, hic birseyden zevk alamiyordum, hic kimseyle ne konusmak ne görüsmek icimden gelmiyordu. onun ilgisizligi canimi acitiyordu bunu ona defalarca söylememe ragmen mektup bile yazdim hic bir degisme olmadi.

Cocuklarina düskün, genel anlamda ilgili biriydi hani alisveris olsun bahce düzeni olsun butür seylerle ilgilenirdi... cocuklarda babalarina düskünler....

Sineye cekebilecek biri degilim cok hassas naiv kirilgan biseyi asla Unutamayan kafaya cok takan bir karektere sahibim.
Cocuklarimin boynunu bükük birakmak canimi cok acitiyor vede korkuyorum ilerde cocuklarim bana anne bizi niye babasiz biraktin derler diye... aahhh icim yaniyor. Ben nasil iyilesip cocuklarima verimli bir anne olacagim. Onlara baktikca agliyorum, bu sene sünnet olacaklardi, ortanca oglum okula baslayacakti... bir yanlari hep eksik kalacak. icim aciyor

Suan annemlerdeyim çocuklarımı alıp buraya geldim( baska bir sehirde yasiyorlar)

uyuyamadim içimdeki sıkıntı büyüdükce büyüyor. Ne zaman nasıl iyileşirim. Icimdeki bu yangin sönermi.

Cok yorgunum

Yazim cok karisik oldu 24 saattir cok kötüyüm beynim vucudum...
merhaba, cok uzuldum.ama uzulmenin caresizcesine oturup beklemenin vahvah yapmanin hicbirantigi yok. senin bir an once toparlanman gerekiyor. cunju senin uc tane cocugun var onlar icin bunu yapman gerek. ilk olarak psikolojik bir yardim alman gerekiyor. sonrasinda da bu kisiyle evlilik bagini koparman gerek. cocuklarin ilerde eminim seni anlayacaktir. dunyaya bir kez geliyorsun ve baska hayat sansin yok. bunu en iyi sekilde hem kendin hem de cocuklarin icin yasaman gerek. bir de su taraftan bak. bu gibi evliligi zedeleyen guveni yikan durumlar erkek taragindan yapildiginda, hele ki bunu kadin yaptiginda erkek arkasina bakmadan gider, ustune ustluk dayak yersin insanlar tarafindan da dislanirsin. ama bunu erkek yaptiginda sanki sineye cekilmesi gerekiyor gbi bir tavir sergileniyor. hayat sevgi evlilik bu degil. iki tarafinda sadakatinin olmasi gerekir. aldatmayi da gevtim bu kisi sana hastalik bulastirmis. cocuklarina gecme ihtimali de var kan yoluyla. tum aileyi tehlikeye suruklemis. disardan konusmak kolay ama benim basima gelse ben affetmezdim. affedeceksen bile kesinlikle psikolojik bir yardim almani oneririm

Bir sey soracagim
Bu testi duzenli olarak oluyor muydunuz?
Bu sonuc haric en son ne zaman yaptirdiniz?

Bu kadar tıynessiz kendi zevki için karısını bile tehlikeye atan bir adam için üzülme canım. Boşan demek kolay ama bu kadar illetlik yapan bir adamla evli kalmak korkunç bir durum ve bir daha yaşayacağın hiç bir şey bu kadar korkunç olamaz diye düşünüyorum
Allah kimseyi böyle imtihan etmesin, tarif edilecek bir duygu değil, hayat sanki şuan durdu yatsan yatamıyorsun otursan oturamıyorsun, nasıl söyliyeyim içim şişti herşeyi parçalamak patlamak istiyorum

merhaba, cok uzuldum.ama uzulmenin caresizcesine oturup beklemenin vahvah yapmanin hicbirantigi yok. senin bir an once toparlanman gerekiyor. cunju senin uc tane cocugun var onlar icin bunu yapman gerek. ilk olarak psikolojik bir yardim alman gerekiyor. sonrasinda da bu kisiyle evlilik bagini koparman gerek. cocuklarin ilerde eminim seni anlayacaktir. dunyaya bir kez geliyorsun ve baska hayat sansin yok. bunu en iyi sekilde hem kendin hem de cocuklarin icin yasaman gerek. bir de su taraftan bak. bu gibi evliligi zedeleyen guveni yikan durumlar erkek taragindan yapildiginda, hele ki bunu kadin yaptiginda erkek arkasina bakmadan gider, ustune ustluk dayak yersin insanlar tarafindan da dislanirsin. ama bunu erkek yaptiginda sanki sineye cekilmesi gerekiyor gbi bir tavir sergileniyor. hayat sevgi evlilik bu degil. iki tarafinda sadakatinin olmasi gerekir. aldatmayi da gevtim bu kisi sana hastalik bulastirmis. cocuklarina gecme ihtimali de var kan yoluyla. tum aileyi tehlikeye suruklemis. disardan konusmak kolay ama benim basima gelse ben affetmezdim. affedeceksen bile kesinlikle psikolojik bir yardim almani oneririm
Hpv kan yoluyla bulaşmaz.. Ayrıca tek bulaş yolu da cinsellik değil artk bu biliniyor.. 😏
Konu Sahibi; Aldatılmış olmak dünyadaki en gurur ve onur kırıcı şey bütün bunları düşünmeyi bırak ve kendine güzel bir hayat için adımlarını atmaya başla.. Bu virüs her 3 kadndan 2 snde görülebilen ve kimsnin farkında olmadan vücudundan attığı bir virüs.. Bağışıklığını yüksek tut stresten uzak dur hayat sana güzellikleryle gelecek..

Cok haklısın canım kendimi biranevvel toparlamam lazım, ama nasıl psikolojik destek biraz zor almanyada randevu almak aylar sürüyor. Dediğim gibi hangi birine yanayım virus bulastığınamı buna sebep o adisahis oldugunami aldatildigimami... hepsini dün ögrendim dünyam
Yikildi sanki

Sakın ol canım derin derin nefes al ve dua et geçecek emin ol sadece karar ver ve bu adamı hayatın dan def et
Allah kiyi böyle imtihan etmesin, tarif edilecek bir duygu değil, hayat sanki şuan durdu yatsan yatamıyorsun otursan oturamıyorsun, nasıl söyliyeyim içim şişti herşeyi parçalamak patlamak istiyorum

Bir sey soracagim
Bu testi duzenli olarak oluyor muydunuz?
Bu sonuc haric en son ne zaman yaptirdiniz?
Kanser muayenesine 6 ayda bir gidiyorum, almanyada yasiyorum, bu hpv Virus testi bu sene yürürlüge girmis, her üc senede bir yapilacakmis artik. Yani ilk kez yaptirdim

Hpv kan yoluyla bulaşmaz.. Ayrıca tek bulaş yolu da cinsellik değil artk bu biliniyor.. 😏
Konu Sahibi; Aldatılmış olmak dünyadaki en gurur ve onur kırıcı şey bütün bunları düşünmeyi bırak ve kendine güzel bir hayat için adımlarını atmaya başla.. Bu virüs her 3 kadndan 2 snde görülebilen ve kimsnin farkında olmadan vücudundan attığı bir virüs.. Bağışıklığını yüksek tut stresten uzak dur hayat sana güzellikleryle gelecek..
malesef kan yoluyla bulasabilrn bir rahatsizlik. atiyorm eliniz kesildi size temas eden kisininde elinde acik bir yarasi var. temas sonrasinda bulasma ihtimali cok yuksek

InsAllah canim, extra arayip sordum ve bir tek cinsel yolla bulasiyormus, cok ama cok nadir baska yolla bulasma sansi sauna hamam gibi.. Zaten pislik itirafta etti. InsAllah canim dua edin bana. Allahin adaletine güveniyorum. Sadece suan bu zaman nasil gececek... ben mutlu olmak istiyorum neseli olmak istiyorum ama olmuyor

Back
X