• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılıp boşanmış çocuklu anneler bana yol gösterin

Bana 4 yıl önce hpv dendi doktor dedi aldatmıs seni, benimki öyle bisi yapmaz dedim 'kemalim yapmaz' hesabı, konduramadım.. Doktor dedi ahh kızım ahh bu kadar güvenme erkeklere vs tınlamadım. Bana da benden önceki eski sevgilisinden geçtiğini söyledi öylece inandım ona beraber kontrollere gittik maddi manevi yıprandık ben sonucta virüsten kurtuldum..aradan yıllar gecti evlendik simdi öğrendim ki yıllarca bu risklerin üstüne bile beni aldatmaya devam etmis sevgiliyken ve nisanlıyken:KK43: yani siz binbir zorlukla iyileşseniz de yine yapacak o bencilliği:KK43:( umarım eden bir sekilde bulur.
Tüh üzüldüm senin adina... keske nisanliyken ayrilsaymissin.

O evde durmak canimi daha fazla acitacakti... oradan biranevvel uzaklasmam lazimdi yoksa herseyi yikip parcalardim o denli sok olmuştum. Çocukları kres ve okuldan alıp direk annemlere geldim. Annemlerde uzakta oturuyorlar bize 4 saat... maalesef pazar gönü dönmem lazım büyük oğlum okula gidiyor, ama dönmek istemiyorum burada annemlerde kalmak istiyorum burada daha huzurluyum. Yaztatiline kadar nasıl dayanacam o evde Nasıl olacak bilmiyorum
Belki kendine yeni bir duzen kurarsin, cocuklarin okul duzeni de bozulmaz hem. Biliyorum ben de eski evime giremiyordum. Oysa esyalara anlam yukleyen biziz. Esyalarin evin bir sucu yok ama nedense hersey bize onlari hatirlatiyor. Bir sure sonra sana birsey hissettirmedigi de olacak. Su an yaralarin var da ondan. Yaralarin kabuk baglauinca yavas yavas sen de duzeliuorsun. Kendi duzenini kursan hayat telasindan daha cabuk toplanir misin acaba yoksa daha mi dibe cokersin? Ben oglumu da alip baska bir sehirde yeni bir duzen kurmustum..ondan uzak olmam iyi geldi.

Belki kendine yeni bir duzen kurarsin, cocuklarin okul duzeni de bozulmaz hem. Biliyorum ben de eski evime giremiyordum. Oysa esyalara anlam yukleyen biziz. Esyalarin evin bir sucu yok ama nedense hersey bize onlari hatirlatiyor. Bir sure sonra sana birsey hissettirmedigi de olacak. Su an yaralarin var da ondan. Yaralarin kabuk baglauinca yavas yavas sen de duzeliuorsun. Kendi duzenini kursan hayat telasindan daha cabuk toplanir misin acaba yoksa daha mi dibe cokersin? Ben oglumu da alip baska bir sehirde yeni bir duzen kurmustum..ondan uzak olmam iyi geldi.
Bende tasinacagim, dogup büyüdügüm sehire ailemin yanina gelecegim, oraya o pislikle evlenince gelin gitmistim.
Bu sürecin cabuk gecip bitmesini ve biranevvel yeni düzenimi kurmak istiyorum.
Gercekten bu aci gececekmi, zaman gelecek ben mutlu olacakmiyim...
Sanki rüyada gibiyim biliyormusun.

Bende tasinacagim, dogup büyüdügüm sehire ailemin yanina gelecegim, oraya o pislikle evlenince gelin gitmistim.
Bu sürecin cabuk gecip bitmesini ve biranevvel yeni düzenimi kurmak istiyorum.
Gercekten bu aci gececekmi, zaman gelecek ben mutlu olacakmiyim...
Sanki rüyada gibiyim biliyormusun.
Merak etme geciyor. Ben de oyle diyordum gececek mi diye. Oyle bir geciyor ki... ve resmen huzuru buluyorsun. Yaralarin kabuk baglarken ara ara gelgitlerin olacak. Simdiden soyleyim. Ama zamanla bunlar da gececek. Hersey gercekten eskisinden guzel olacak. Ozgurlugunu tadarsan bir oh be iyiki bitmis diyeceksin. Tavsiyem kendine ayri duzen kur. Ben 1.5 yil baba evinde yasadim. Yaga da yatirsalar bala da batirsalar insan kendine ait bir duzen istiyor. Ozellikle cocuklar icin.

Merak etme geciyor. Ben de oyle diyordum gececek mi diye. Oyle bir geciyor ki... ve resmen huzuru buluyorsun. Yaralarin kabuk baglarken ara ara gelgitlerin olacak. Simdiden soyleyim. Ama zamanla bunlar da gececek. Hersey gercekten eskisinden guzel olacak. Ozgurlugunu tadarsan bir oh be iyiki bitmis diyeceksin. Tavsiyem kendine ayri duzen kur. Ben 1.5 yil baba evinde yasadim. Yaga da yatirsalar bala da batirsalar insan kendine ait bir duzen istiyor. Ozellikle cocuklar icin.

insAllah hemen iyilesirim. Cok kötüyüm suan. Evet ailemin yaninda oturmayi düsünmüyorum 3 tane cocukla... kendime yeniden ev tutup düzecegim.. bunlar hic kolay olmayacak, hic gücüm yok suan

insAllah hemen iyilesirim. Cok kötüyüm suan. Evet ailemin yaninda oturmayi düsünmüyorum 3 tane cocukla... kendime yeniden ev tutup düzecegim.. bunlar hic kolay olmayacak, hic gücüm yok suan
Merak etme Alkah oyle buyuk ki o gucu de bulacaksin, is de. Hersey cok guzel olacak inan.

Cok kötüyüm morale ihtiyacım var. Lütfen tecrübeli anneler bana yasadiklarinizi beni nelerin bekledigini yazarmisiniz... zaten yikildim o nedenle incitici söz yazmayin lütfen.
36 yasindayim 15 senelik evliyim, severek evlenmistik. Almanyada yasiyorum 3 cocugum var. Dün sabah kadin doktorum aradi ve labor sonuclarimda bende hpv virusu ciktigini söyledi. sorum üzerine bunun bir tek cinsel yolla bulastigini söylediler, Tepemden kaynar sular indi, cünki ben esim haricinde hic bir erkegin eline bile dokunmamistim.. Cok cok cok üzgünüm. Esimi aradim durumu anlattim oda mecburi itiraf etti beni zamaninda aldattigini, parali kadinlara gitmis.. evliligimizin ilk yillari beraber olamamistik, esimde sertlesme sorunu vardi , daha sonrasindada tatmin olamamis bu nedenle devam gitmis. Onlardan hastalik kapip bana bulastirmis. Canim cok aciyor. Ben bunlari haketmemistim. Onu hep bekledim sabrettim cok yalvardim doktora gidelim Diye ama Beni dinlemedi. Bizim cinsel hayatimiz hic dogru düzgün olmadi, en erkeni ayda bir olurdu, ama ben yinede sabrettim. Seviyordum esimdi sonucta, rahatsiz düzelir diye ümit ediyordum.
O ya hep gec yatardi yada benden önce gidip yatardi...
Benimde nefsim vardi ama hicbir erkege yan gözle bile bakmadim. Bende bosluga düstüm ama kendimi bi adamin yatagina atmadim.
güvenim yerle bir oldu.

Bu ara karekter olarak cok sinirli ve asabi biri, cok psikolojik siddet yasadim. Hep aman kizar aman bagirir korkusuyla iyice sindigimi farkettim.
Zaten normal hayattada son zamanlara cok mutsuzdum, hic birseyden zevk alamiyordum, hic kimseyle ne konusmak ne görüsmek icimden gelmiyordu. onun ilgisizligi canimi acitiyordu bunu ona defalarca söylememe ragmen mektup bile yazdim hic bir degisme olmadi.

Cocuklarina düskün, genel anlamda ilgili biriydi hani alisveris olsun bahce düzeni olsun butür seylerle ilgilenirdi... cocuklarda babalarina düskünler....

Sineye cekebilecek biri degilim cok hassas naiv kirilgan biseyi asla Unutamayan kafaya cok takan bir karektere sahibim.
Cocuklarimin boynunu bükük birakmak canimi cok acitiyor vede korkuyorum ilerde cocuklarim bana anne bizi niye babasiz biraktin derler diye... aahhh icim yaniyor. Ben nasil iyilesip cocuklarima verimli bir anne olacagim. Onlara baktikca agliyorum, bu sene sünnet olacaklardi, ortanca oglum okula baslayacakti... bir yanlari hep eksik kalacak. icim aciyor

Suan annemlerdeyim çocuklarımı alıp buraya geldim( baska bir sehirde yasiyorlar)

uyuyamadim içimdeki sıkıntı büyüdükce büyüyor. Ne zaman nasıl iyileşirim. Icimdeki bu yangin sönermi.

Cok yorgunum

Yazim cok karisik oldu 24 saattir cok kötüyüm beynim vucudum...
Merhaba cok gecmıs olsun. Aılenız arkanızdaymıs bu cok guzel Almanyada sartlar nasıl pek bilmiyorum ama bence Burdan daha rahat ederısnız

Merak etme Alkah oyle buyuk ki o gucu de bulacaksin, is de. Hersey cok guzel olacak inan.
InsAllah... Keske hersey kolay olsa, 3 cocugum olmasa daha kolay olurdu daha cabuk iyilesirdim diye düsünüyorum ama cocuklar insanin boynunu büküyor... hic ama hic iyi degilim.

InsAllah... Keske hersey kolay olsa, 3 cocugum olmasa daha kolay olurdu daha cabuk iyilesirdim diye düsünüyorum ama cocuklar insanin boynunu büküyor... hic ama hic iyi degilim.
Tavsiyem cocuklarin butun sorumluluklarini sen ustlenme. O sorumluluga girme. O rahat rahat bekar hayati yasarken sen bu sorumluluk altinda ezilme. Ona baba olmanin sorumlulugunu ver. Unutma bosanan sizsiniz, o cocuklarindan da bosanmiyor. Okul bulma, servis ayarlama, veli toplantilari, okul masraflari... gibi seyler hep onun uzerinde olsun..

Tavsiyem cocuklarin butun sorumluluklarini sen ustlenme. O sorumluluga girme. O rahat rahat bekar hayati yasarken sen bu sorumluluk altinda ezilme. Ona baba olmanin sorumlulugunu ver. Unutma bosanan sizsiniz, o cocuklarindan da bosanmiyor. Okul bulma, servis ayarlama, veli toplantilari, okul masraflari... gibi seyler hep onun uzerinde olsun..
Bunlar biraz zor iste, bosandigim taktirde ailemin oturdugu sehre gidecegim, cocuklarimin babasi suan oturdugumuz sehirde kalir, mesafe 4 saat... böyle olunca cocuklarim babalarini nadir görebilecekler tüm sorumluluk benim
Üzerimde olacak, büyük oglum yavas yavas ergenlik dönemine girmeye basladi, benden degil babasindan daha cok nasil diyim hani cekiniyor, arada mesafe olunca nasil olur bilemiyorum...

Annem de bizim için babamı yıllarca çekti boynumuz eğilmesin diye . Ama çok kötülük yaptı aslında . Biz baskı yaptık boşan diye . Çocuklar için mutsuz bir evlilik devam edilmez. Ve eşin sorumsuzun tekiymiş. Madem paralı yapıyormuş bu işi hastalık kapacağını illaki bilmeliydi .bile bile lades ve size bulaştırmış . İşin kötü tarafı hasta olduğunu biliyorsa ve buna rağmen sizinle birlikte olmuşsa affetme hiç . Kötülük bu.

Babam da anneme bulaştırdı hpv, annem rahim ağzı kanseri yaşayarak öğrendi bunu. Yıllarca rahim ağzı kanseriyle mücadele etti. Cünkü babamı affetti oysa babam da annemle aynı odada bile uyumazdı. Doktor artık anneme kızdı sen bile bile kendini öldüreceksin bu adam sana mikrop taşıyor diye. Sonuc; annem 40 yaşında rahim yumurtalık ve kalın bağırsaklarının bir kısmını kaybetti. Babam ise annemi en sonunda bir kadın icin terketti. Böyleleri değişmez bitir gitsin. Annem ölümlerden döndü babamdan nefret ediyorum bunu anneme yaşattıgı icin ve asla anne beni niye babasız bıraktın demezdim keşke bıraksaydı.
belalar diziliyorda dilime Allah a havale edin.

Annem de bizim için babamı yıllarca çekti boynumuz eğilmesin diye . Ama çok kötülük yaptı aslında . Biz baskı yaptık boşan diye . Çocuklar için mutsuz bir evlilik devam edilmez. Ve eşin sorumsuzun tekiymiş. Madem paralı yapıyormuş bu işi hastalık kapacağını illaki bilmeliydi .bile bile lades ve size bulaştırmış . İşin kötü tarafı hasta olduğunu biliyorsa ve buna rağmen sizinle birlikte olmuşsa affetme hiç . Kötülük bu.

aynisini söyledim hastalaik kapacagini bilmiyormus aptal oral yapmis... gözümün önüne geliyor hep o tür sahneler.. Suan cok kötü bir sürec geciriyorum, psikolojik olarak resmen cökmüs durumdayim birde üstüne 3 tane erkek cocuk, haliyle sürekli hareket halindeler, ses gürültü kafam cekmiyor sessizlik sakinlik hic bisey yapmamak kendi halimde olmak istiyorum suan

aynisini söyledim hastalaik kapacagini bilmiyormus aptal oral yapmis... gözümün önüne geliyor hep o tür sahneler.. Suan cok kötü bir sürec geciriyorum, psikolojik olarak resmen cökmüs durumdayim birde üstüne 3 tane erkek cocuk, haliyle sürekli hareket halindeler, ses gürültü kafam cekmiyor sessizlik sakinlik hic bisey yapmamak kendi halimde olmak istiyorum suan
Birleşme olmadan hastalık mı kapılırmış hala dik tutma peşinde. Ne diyim ki kötü bir durum ama en iyi kararı sen verirsin . Allah yardımcın olsun.

Birleşme olmadan hastalık mı kapılırmış hala dik tutma peşinde. Ne diyim ki kötü bir durum ama en iyi kararı sen verirsin . Allah yardımcın olsun.
Oral yapincada kapiliyormus, hadi normal bilesme birde o tiksinc isi nasil yapti ...

Bunlar biraz zor iste, bosandigim taktirde ailemin oturdugu sehre gidecegim, cocuklarimin babasi suan oturdugumuz sehirde kalir, mesafe 4 saat... böyle olunca cocuklarim babalarini nadir görebilecekler tüm sorumluluk benim
Üzerimde olacak, büyük oglum yavas yavas ergenlik dönemine girmeye basladi, benden degil babasindan daha cok nasil diyim hani cekiniyor, arada mesafe olunca nasil olur bilemiyorum...
O zaman maddi olarak herseylerini karsilamali.

Bence kendinizi yipratmayin.cok haklısınız yıllarca güvenip aynı yastığa baş koyup bu sekilde hastalığı öğrenmek çok yıkıcı. Hele ki bu haltı eşiniz yemiş ama hastalığı siz cekiyorken... Ama evlatlarınız için dik durmalısınız.

Back
X