- 6 Ağustos 2019
- 98
- 55
- 3
- 31
- Konu Sahibi Kahkahabagyan
-
Tabiki de atlatırsın güzelim özelden yazıcam bakEvet arkadaşlar. Eski sevgilim tarafından daha önce de aldatıldım. Hakaretlerine boyun eğiyordum sevdiğimden. Her ayrılmak istediğimde yazar , kendimi kestim kriz geçirdim derdi.. İssiz olduğum icin beni bıraktın derdi. Halbuki bunları bile bile yıllarımı verdim ben ona. Ben memurum çalışıyorum onun issiz olduğunu bilerek devam ettim ben. Suan hayatında biri var biz konuşuyorken onla da başlamış resmen beni yine aldattı.. Beni bi daha istemiyormus. İçim acıyor . Nefes alamıyorum, günlerim zehir sanki. Sürekli facede acık mı değil mi diye bakıyorum. Sabaha kadar facedeydi dün. O kız da profiline ask sözcükleri yazıyor. Nasıl atlatıcam bunu. Değmez biliyorum ama olmuyor hic geçmez gibi .. Sizin de yaşadığınız bu tür olaylar var mı lütfen içime su serpecek seyler söyleyin. Atlatır mıyım ?
PekiTabiki de atlatırsın güzelim özelden yazıcam bak
Yasadıgım bu tür olay yok
Evlerden ırak
Rabbim yasatmasın kimseye
Kimseyi şirin aklından etmesin
Allah kimseye yaşatmasın gercekten cok zorYasadıgım bu tür olay yok
Evlerden ırak
Rabbim yasatmasın kimseye
Kimseyi şirin aklından etmesin
He var. Defalarca aldattı. gitti sonrada evlendi o kişiyle. Bütün aileyi birbirine katmış kız . Herkes birbiriyle küs ve sesini çıkaramıyor veya rahatsız olduğu bir durumda konuşamıyor kadın ile. Sosyal medya kullanmasıda yasak. Müstehak diyorum hep . En son bir ara görmüştüm evlenmeden önce tanıdığımız ailesi uzak akraba gibi birşey. Mecburi bir durumdan konuşmak zorunda kaldık. Kızı fena düşmüştü , aldım kucağıma yardım ettim . Baktı baktı gözü doldu. Döndürdüm kafamı bakmadım suratına . Zaten denk geldiğimizde bile hiç bakmadım ne suratına ne gözünün içine o karakterde değildim. Yaa eden bulur.Evet arkadaşlar. Eski sevgilim tarafından daha önce de aldatıldım. Hakaretlerine boyun eğiyordum sevdiğimden. Her ayrılmak istediğimde yazar , kendimi kestim kriz geçirdim derdi.. İssiz olduğum icin beni bıraktın derdi. Halbuki bunları bile bile yıllarımı verdim ben ona. Ben memurum çalışıyorum onun issiz olduğunu bilerek devam ettim ben. Suan hayatında biri var biz konuşuyorken onla da başlamış resmen beni yine aldattı.. Beni bi daha istemiyormus. İçim acıyor . Nefes alamıyorum, günlerim zehir sanki. Sürekli facede acık mı değil mi diye bakıyorum. Sabaha kadar facedeydi dün. O kız da profiline ask sözcükleri yazıyor. Nasıl atlatıcam bunu. Değmez biliyorum ama olmuyor hic geçmez gibi .. Sizin de yaşadığınız bu tür olaylar var mı lütfen içime su serpecek seyler söyleyin. Atlatır mıyım ?
Ne güzelEvet yaşadım, aldatıldığımı öğrendim düğüne bir kaç ay kala. Hemen ayrıldım. Beni aldattığı kadınla evlendi onlar boşandılar , demek ki ben allahın sevgili kuluydum ki kurtuldum. Bende 5 yılını devirmiş evli 2 çocuklu gayet de mutlu hayatıma devam ediyorum. Böyle şeylere üzülmeyin lütfen Allah sizi nasıl bir beladan kurtardı bunu sonradan anlıyorsunuz.
Eden bulur inanıyorum buna.. Sizin atlatmanız uzun sürdü mü pekiHe var. Defalarca aldattı. gitti sonrada evlendi o kişiyle. Bütün aileyi birbirine katmış kız . Herkes birbiriyle küs ve sesini çıkaramıyor veya rahatsız olduğu bir durumda konuşamıyor kadın ile. Sosyal medya kullanmasıda yasak. Müstehak diyorum hep . En son bir ara görmüştüm evlenmeden önce tanıdığımız ailesi uzak akraba gibi birşey. Mecburi bir durumdan konuşmak zorunda kaldık. Kızı fena düşmüştü , aldım kucağıma yardım ettim . Baktı baktı gözü doldu. Döndürdüm kafamı bakmadım suratına . Zaten denk geldiğimizde bile hiç bakmadım ne suratına ne gözünün içine o karakterde değildim. Yaa eden bulur.
İnsallah öyle cok istiyorum ki bunuşu hayatta geçmeyen hiçbirşey yok emin ol
Tabi ki çok kolay olmadı ama aldatıldıktan sonra bir daha hiçbir şekilde iletişimim olmadı. Heryerden sildim, evde bir iğnesini dahi saklamadım geri yolladim. 4 yıllık ilişkimi 4 dakikada bitirdim hiç arkama bile bakmadım. Ben en çok boşa geçen yıllarıma ve emeklerime üzüldüm o kadar.Ne güzel ❤ Atlatmanız uzun sürdü mü peki .
Bundan cok korkuyorumSen kendine değer vermemişsin en başta, bu ilişkiye devam ederek kendine saygını yitirmişsin. Ben de aldatıldım zamanında, hatta bildiğin bastım ikisini. Sürdürmedim ilişkiyi, hakaret yemedim asla. Sen ona "Ben sensiz bir hiçim" mesajını vermişsin, adam da "Nasılsa o bana muhtaç" diye düşünüp sana değer vermemiş. Ve hala da aynı şeye devam ediyorsun. Sen atlatamazsın; kendini sevmedikçe, kendini düşünmedikçe, kendine değer vermedikçe atlatamazsın. Adam gününü gün ederken sen arkasından bakmaya, hayatını hiçe saymaya devam edersin. Öz saygını yerine getirmen için psikoterapi almanı tavsiye ederim; yoksa saplantı haline getireceksin ve sağlıklı romantik ilişkiler kurman zorlaşacak.
Walla hala o günlerde ki zamanı seviyorum. Çocukluk aşkımdı ancak; gel gör ki bekar dahi olsam bekar dahi olsa dönmem. O ozamanki aptallığımdı. Kafası eserse hatırlardı. Bazı arkadaşlarım eski sevgilim yazdı diyor bana. Evli adam ulaşmasına neden izin veriyorsun diyorum. Berbat bir evliliğim var büyük konuşmıyım ama ulaşmaya çalışsa direk karısına ifşa ederim. Atlatma konusu evet atlatılıyor hemde çok kolay atlatılıyor. Sadece gerçekten sevdiğin biriyse hislerin değişmiyor. Azalıyor ama değişmiyor. Yanlış anlaşılmasın bu dediğim kalkıpta şuanda o insana değil hislerim. Güzel onlan günlere sevgiye hislerinizin bağı yoksa o insan tamamen kafanızdan kalbinizden çıkıyor.Eden bulur inanıyorum buna.. Sizin atlatmanız uzun sürdü mü peki
Söylenenler yapılanlar cok zoruma gidiyor. İnsan yılllarına da acıyor evetİnsan yıllarına acıyor sadece, geçiyor ama
Bundan cok korkuyorumsaplantı olmasından cok korkuyorum.. terapi alacam mutlaka ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?