Aldatılıp sevgilisi başkasına giden var mı ? Atlatma süreciniz nasıl oldu? İçimi ferahlatın lütfen ?

Walla hala o günlerde ki zamanı seviyorum. Çocukluk aşkımdı ancak; gel gör ki bekar dahi olsam bekar dahi olsa dönmem. O ozamanki aptallığımdı. Kafası eserse hatırlardı. Bazı arkadaşlarım eski sevgilim yazdı diyor bana. Evli adam ulaşmasına neden izin veriyorsun diyorum. Berbat bir evliliğim var büyük konuşmıyım ama ulaşmaya çalışsa direk karısına ifşa ederim. Atlatma konusu evet atlatılıyor hemde çok kolay atlatılıyor. Sadece gerçekten sevdiğin biriyse hislerin değişmiyor. Azalıyor ama değişmiyor. Yanlış anlaşılmasın bu dediğim kalkıpta şuanda o insana değil hislerim. Güzel onlan günlere sevgiye hislerinizin bağı yoksa o insan tamamen kafanızdan kalbinizden çıkıyor.
Evet o kız da benim olduğumu bilerek cevap vermiş. Ben olsam yapmazdım ... Benim cok güzel anılarım yok allahtan. Hep kötü günler geliyor aklıma. Allah büyük elbet

Evet arkadaşlar. Eski sevgilim tarafından daha önce de aldatıldım. Hakaretlerine boyun eğiyordum sevdiğimden. Her ayrılmak istediğimde yazar , kendimi kestim kriz geçirdim derdi.. İssiz olduğum icin beni bıraktın derdi. Halbuki bunları bile bile yıllarımı verdim ben ona. Ben memurum çalışıyorum onun issiz olduğunu bilerek devam ettim ben. Suan hayatında biri var biz konuşuyorken onla da başlamış resmen beni yine aldattı.. Beni bi daha istemiyormus. İçim acıyor . Nefes alamıyorum, günlerim zehir sanki. Sürekli facede acık mı değil mi diye bakıyorum. Sabaha kadar facedeydi dün. O kız da profiline ask sözcükleri yazıyor. Nasıl atlatıcam bunu. Değmez biliyorum ama olmuyor hic geçmez gibi .. Sizin de yaşadığınız bu tür olaylar var mı lütfen içime su serpecek seyler söyleyin. Atlatır mıyım ?
Yerinde olsam o kıza sevgilinle olan bi fotograf atar beni seninle aldatti çok çapkın seni sadece uyarmak istedim gibi mesajlar atardım

Zaten ilk yanlışlarında affedilmeleri her istediğimi yaparım nasılsa affediyor diye azıttıkça azıtıyorlar , birde sevdiğini belli ettinmi zaten ondan sonrası ego tavan ,vazgeçilmez sanıyorlar kendilerini allah ıslah etsin böyle tipleri , bunca şeye evet dediğine göre belliki çok sevmişsin mantığın ile hareket edememiş bu ilişkiyi uzatmışsın yoksa böyle birinden ne köy olur nede kasaba , zamana bırak şuan belliki canın çok yanıyor ama emin ol ilerde kurtulduğun için şükredeceksin hakkında hayırlısı olsun , inşallah seni hakeden gerçekten seven biri en kısa sürede karşına çıkar
Evet cok sevdim.. İnsallah hepimizin karşısına bizi hak eden insanlar cıkar

Bence kesinlikle almalısın. Sırf saplantı haline getirmemen için değil, mesela neden bu tarz insanlara kapılıyorsun? Neden sana değer vermeyen, aldatan, hakaret eden insanlara bağlanıyorsun? Çocukluğunda hangi evrelerden geçtin, nasıl ilişkilere rastladın, bakımverenlerinle nasıl bir bağ kurdun? Bunlara inildiğinde nedenini anlayıp "Haa bundanmış" diyerek kendine daha sağlıklı bir ilişki örüntüsü kurman mümkün. Şema terapi uygulayan bir psikoterapiste başvur mutlaka. Alp Karaosmanoğlu iyidir, biraz pahalıdır ama değecektir.
Mutlaka alıcam. Cünkü çevremdeki hic kimse bu insanı bana yakıştırmıyordu

Mutlaka alıcam. Cünkü çevremdeki hic kimse bu insanı bana yakıştırmıyordu

Kimse yaşadığın tarz bir ilişkiyi hak etmiyor. Biz insanlar sevmek, sevilmek, değer görmek için bir ilişki yaşıyoruz; hayat arkadaşı seçiyoruz. Sen biriciksin, bu hayatta senden bir tane var. Bu yaşa kolay gelmedin, kimbilir nelerden geçtin? Hak ettiğin değeri vermeyen insanlardan uzak durman gerekiyor ve bunun için destek almalısın. Belli ki derinlerde yatan bir şeyler var.

Kimse yaşadığın tarz bir ilişkiyi hak etmiyor. Biz insanlar sevmek, sevilmek, değer görmek için bir ilişki yaşıyoruz; hayat arkadaşı seçiyoruz. Sen biriciksin, bu hayatta senden bir tane var. Bu yaşa kolay gelmedin, kimbilir nelerden geçtin? Hak ettiğin değeri vermeyen insanlardan uzak durman gerekiyor ve bunun için destek almalısın. Belli ki derinlerde yatan bir şeyler var.
Haklısınız :( cok teşekkür ederim

Evet arkadaşlar. Eski sevgilim tarafından daha önce de aldatıldım. Hakaretlerine boyun eğiyordum sevdiğimden. Her ayrılmak istediğimde yazar , kendimi kestim kriz geçirdim derdi.. İssiz olduğum icin beni bıraktın derdi. Halbuki bunları bile bile yıllarımı verdim ben ona. Ben memurum çalışıyorum onun issiz olduğunu bilerek devam ettim ben. Suan hayatında biri var biz konuşuyorken onla da başlamış resmen beni yine aldattı.. Beni bi daha istemiyormus. İçim acıyor . Nefes alamıyorum, günlerim zehir sanki. Sürekli facede acık mı değil mi diye bakıyorum. Sabaha kadar facedeydi dün. O kız da profiline ask sözcükleri yazıyor. Nasıl atlatıcam bunu. Değmez biliyorum ama olmuyor hic geçmez gibi .. Sizin de yaşadığınız bu tür olaylar var mı lütfen içime su serpecek seyler söyleyin. Atlatır mıyım ?
En başta takip etmeyerek atlatacaksın ,ayrıca kendini kesen ,işsiz güçsüz ,bir psikopattan kurtulduğun için bolca dua ederek atlatacaksın sosyal medyasını takibi acilen bırak ,ilk aldatmada affetmeyecektin ama olmuş artık olanlar umarım yaşadıklarından ders çıkarmışsındır da ,bundan sonraki ilişkilerinde hatalara düşmezsin ,aldattığı dakika şutlayacaksın ,benim de başıma geldi ve affetmedim çokta güzel unuttum hatta geriye dönüp baktığımda ,neden ona değerli zamanımı harcadığım için kendime kızıyorum ,her şey unutulur zaman la ,bırak sevgilimi bulmuş bulsun ,sen de bul çık şu yas tutma modundan ,silkele kendini

Defalarca aldatıldım farklı kişiler tarafından ama umrumda değil ben hiçbir şey kaybetmedim onlar kaybetti :KK76: Elbette ilk öğrendiğimde üzüldüm ama sonrasında yoluma baktım. Stalklamadım da. Siz de yolunuza bakın, o şu an o kızla olmasaydı da sizin olurunuz yoktu. Huylu huyundan vazgeçmez sizi yine aldatırdı

Evet var tabi.
Benim eski sevgilim beni aldattı terketti, sonra da biriyle evlendi
Bizim evler karşılıklıydı o zaman
Dügün gecesi annesinin evinde kaldılar ,korna çalarak mahalleyi inleterek gece geldiler , geceyi karşımdaki evde geçirdiler :D başka bir ilde ev tuttukları için otelde kalmak yerine ilk gecelerini karşımızdaki evde geçirdiler yani.
Ama ben onu çoktaaaan unutmuş başka birine aşık olmuştum
Onun için de o kadar çok ağlamıştım ki, çok gülüyorum çok salakmışım.
Geçiyor yani :KK66:

Siz onun "senin için ölürüm canıma kıyarım vs.." adlı blöflerine alışmışsınız belki de bu sefer aynısını bulamayınca kendinizi köşeye sıkışmış ve çaresiz hissediyor olabilirsiniz. Şükredin ya evliyken aldatılmış olsaydınız o zaman durum daha vahim olmaz mıydı ??

Bu arada aldatılan arkadaşlar için gerçekten üzüldüm şu an okuyunca 😔 Allah iyi insanlarla karşılaştırsın..

Evet yaşadım, aldatıldığımı öğrendim düğüne bir kaç ay kala. Hemen ayrıldım. Beni aldattığı kadınla evlendi onlar boşandılar , demek ki ben allahın sevgili kuluydum ki kurtuldum. Bende 5 yılını devirmiş evli 2 çocuklu gayet de mutlu hayatıma devam ediyorum. Böyle şeylere üzülmeyin lütfen Allah sizi nasıl bir beladan kurtardı bunu sonradan anlıyorsunuz.
Nasıl bir hayır yaptınız da bunun karşılığını aldınız böyle. Felaketten korunmussunuz adınıza çok mutlu oldum:))

Anlıyorum zor ama kendinize bunu niye yapıyorsunuz ki? Zaten siz de diyorsunuz değmez diye evet haklısınız değmez. Onu stalklamayı da bırakın.

En başta takip etmeyerek atlatacaksın ,ayrıca kendini kesen ,işsiz güçsüz ,bir psikopattan kurtulduğun için bolca dua ederek atlatacaksın sosyal medyasını takibi acilen bırak ,ilk aldatmada affetmeyecektin ama olmuş artık olanlar umarım yaşadıklarından ders çıkarmışsındır da ,bundan sonraki ilişkilerinde hatalara düşmezsin ,aldattığı dakika şutlayacaksın ,benim de başıma geldi ve affetmedim çokta güzel unuttum hatta geriye dönüp baktığımda ,neden ona değerli zamanımı harcadığım için kendime kızıyorum ,her şey unutulur zaman la ,bırak sevgilimi bulmuş bulsun ,sen de bul çık şu yas tutma modundan ,silkele kendini
Ders oldu bana yaptıkları. Bir daha böyle insanların kıyısından kösesinden geçmem..

Back
X