- 6 Ağustos 2019
- 98
- 55
- 3
- 31
- Konu Sahibi Kahkahabagyan
Rabbim değer bilenlerle karşılaştırsın insallah. Dua ediyorum cok teşekkür ederimAynen dua et sabret geçecek herşey geçiyor sağlıktan daha değerli değil hiçbirşey gerisi boş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim değer bilenlerle karşılaştırsın insallah. Dua ediyorum cok teşekkür ederimAynen dua et sabret geçecek herşey geçiyor sağlıktan daha değerli değil hiçbirşey gerisi boş
Rica ederim ne demek yalniz değilsinRabbim değer bilenlerle karşılaştırsın insallah. Dua ediyorum cok teşekkür ederim![]()
Doğru söylüyorsunuz beni sevmedi. İnsallah o günler de gelirAtlatırsın sonra bu günlerine gülersin bile. Seni sevseydi o kıza gitmezdi.sen bu kadar güçsüz değilsin toparla kendini
İnsallah eden bulur...He var. Defalarca aldattı. gitti sonrada evlendi o kişiyle. Bütün aileyi birbirine katmış kız . Herkes birbiriyle küs ve sesini çıkaramıyor veya rahatsız olduğu bir durumda konuşamıyor kadın ile. Sosyal medya kullanmasıda yasak. Müstehak diyorum hep . En son bir ara görmüştüm evlenmeden önce tanıdığımız ailesi uzak akraba gibi birşey. Mecburi bir durumdan konuşmak zorunda kaldık. Kızı fena düşmüştü , aldım kucağıma yardım ettim . Baktı baktı gözü doldu. Döndürdüm kafamı bakmadım suratına . Zaten denk geldiğimizde bile hiç bakmadım ne suratına ne gözünün içine o karakterde değildim. Yaa eden bulur.
Niçin ayrıldınız.Evet arkadaşlar. Eski sevgilim tarafından daha önce de aldatıldım. Hakaretlerine boyun eğiyordum sevdiğimden. Her ayrılmak istediğimde yazar , kendimi kestim kriz geçirdim derdi.. İssiz olduğum icin beni bıraktın derdi. Halbuki bunları bile bile yıllarımı verdim ben ona. Ben memurum çalışıyorum onun issiz olduğunu bilerek devam ettim ben. Suan hayatında biri var biz konuşuyorken onla da başlamış resmen beni yine aldattı.. Beni bi daha istemiyormus. İçim acıyor . Nefes alamıyorum, günlerim zehir sanki. Sürekli facede acık mı değil mi diye bakıyorum. Sabaha kadar facedeydi dün. O kız da profiline ask sözcükleri yazıyor. Nasıl atlatıcam bunu. Değmez biliyorum ama olmuyor hic geçmez gibi .. Sizin de yaşadığınız bu tür olaylar var mı lütfen içime su serpecek seyler söyleyin. Atlatır mıyım ?
Evet vicdan rahatlatmak icin yazıyorlar.. Allahtan korkuları yok bu gibilerin. Diliyorum mutlu olamasınlar bizi böyle ateşlere atıp. Sizin de mutluluğunuzu allah bozmasın. Ben de aynı şekilde yaz tatilinde aileme seminer var deyip onun yanına gitmistim. Suan cok utanıyorum cok kızıyorum kendime öyle yaptığım icin. Biliyorum o da mutlu olamıcak. Beni aldattı ve bana senin annen de aldatıldı bak sen de aldatıldın dedi. Rabbim içime saldığı acıyı ondan çıkarsın insallah..Ben yıllar önce birini seviyordum çok toydum
Önce platonikti yıllar sonra o da benden hoşlandığını söyleyince dünya benim olmuştu
O dönemde askere gidecekti ve benim onu beklemem için bana söz ver dedi verdim ondanda söz istedim o da verdi. Askerden dönünce beni ailesiyle tanıştırıp evleneceğimizi söyledi. Askerdeyken sırf onu görebilmek için gizli saklı otübüslerle yanına gitmiştim tam 3 defa kış soğuğunda. Dönmeden 3 ay önce ses sedası kesildi beni aramıyodu hiç ben arayıncada çok soğuk konuşuyodu. Sonra kadere bakın ben bi kızla otobüste karşılaşmıştım bu kız onun eski sevgilisiydi ve benim onunla sevgili olduğumu bilmiyodu bana onun başka biriyle nişanlandığını söyledi. Başımdan kaynar sular döküldü. Daha benimle ayrılmadan hemde!
Sonra öyle böyle buluştum o kişi utanmadan bana itiraf etti güya ailesinin zoruyla olmuşmuşda düzeltecekmişmişde... Hata bende ama bende deki yüzüne tükür kalk git. Yapamadım nedense hala bana döner diye bekledim. Sonra evlendiğini öğrendim. Evlendikten yıllar sonra beni arayıp af diledi bağışlamamı istedi yalvarırcasına bide arkadaş kalalım diyor bak hele... Ağzıma geleni saydım aşağıladım içimdeki herşeyi kustum. Sırf o olmayan vicdanını rahatlatmak için bunu yaptı. O şimdi onu affettiğimi zannediyodur ama etmiyorum hakkımda helal değil Allah ömür boyu mutlu etmesin onu.
Kimsenin âhı kimsede kalmaz bacım.
Şimdi diyorumki ben böyle beş para etmez birini nasıl sevmişim gerçekten yıllarıma yazık oldu ona üzülüyorum. Sende ilerde böyle diyeceksin karaktersiz sürdü bozuklar hayatımızdan çıktıysa sevinmemiz lazım
Lütfen kendini harap etme hayat çok kısa. Zamanla atlatacaksın. Bu dünyada Allah ölüm acısının bile sabrını veriyor o ki en büyük acı ölüm acısı olduğu halde. Seni asıl seven biriyle inşallah karşılaştığın zaman ona verdiğin değere acıyacaksın . Ben şuan evliyim çok şükür benim eşimin tırnağı olamaz o tırnağı. Allah seninde karşına sana değer veren hayırlı birini çıkarsın. İnancını kaybetmeyin hayırlısını dilersen çıkaracağını ve mutlu olacağına ben inanıyorum.
Beni aldattı. Ve bir tartışma sonrası benim Daha önce sildirdiğim omdan hoşlanan kıza yazdı suan birliktelikler...Niçin ayrıldınız.
Onkıxıdacaldatıcak.Kurtulduguna sevınmelısın.Beni aldattı. Ve bir tartışma sonrası benim Daha önce sildirdiğim omdan hoşlanan kıza yazdı suan birliktelikler...
Eminim öyledirOnkıxıdacaldatıcak.Kurtulduguna sevınmelısın.
Evet vicdan rahatlatmak icin yazıyorlar.. Allahtan korkuları yok bu gibilerin. Diliyorum mutlu olamasınlar bizi böyle ateşlere atıp. Sizin de mutluluğunuzu allah bozmasın. Ben de aynı şekilde yaz tatilinde aileme seminer var deyip onun yanına gitmistim. Suan cok utanıyorum cok kızıyorum kendime öyle yaptığım icin. Biliyorum o da mutlu olamıcak. Beni aldattı ve bana senin annen de aldatıldı bak sen de aldatıldın dedi. Rabbim içime saldığı acıyı ondan çıkarsın insallah..
Ben onun Allah’tan bulacağına yürekten inanıyorum.. Bulacak o cezasını. Cünkü gercekten canımı o kadar yaktı ki ölse hakkım helal değil onaYaptığı kalleşlik yetmiyomuş gibi bide pişkin pişkin öyle dedi ha!Beter olsun
o şimdi kendini kazandı zannediyor aldatmayı marifet sanıyor ama asıl kendisi kaybetti emin ol Allah fitil fitil acısını çıkaracak! Gün olur devran döner... Gerçekten çok akılsız bunlar
Yaptıklarının bigün kendilerine döneceğini bilmiyolar. Asıl zavallı kendileri.
Amin canım teşekkür ederim. Sana şunu söyliyim o kızdanda ayrılır o görürsün
Biz inandığımız güvendiğimiz için aldatıldık belki ama onlar daha ağır bedelini ödeyecekler inan bana. Hem bu dünyada hemde ahirette...sen hep böyle hissetmeyeceksin emin ol zamanla küle dönecek ve hatırlamak dahi istemeyeceksin
Allah 'tan bulsunlar
Gelir gelir.onun için bi saniyeni daha kaybetme gözyaşlarıyla. Dünyadaki tek erkek o değil.hala hayatında olmasına izin veriyorsun ağlayarak.toparla kendiniDoğru söylüyorsunuz beni sevmedi. İnsallah o günler de gelir![]()
Çok sagolun insallahGelir gelir.onun için bi saniyeni daha kaybetme gözyaşlarıyla. Dünyadaki tek erkek o değil.hala hayatında olmasına izin veriyorsun ağlayarak.toparla kendini