Aldatılıp sevgilisi başkasına giden var mı ? Atlatma süreciniz nasıl oldu? İçimi ferahlatın lütfen ?

Siz onun "senin için ölürüm canıma kıyarım vs.." adlı blöflerine alışmışsınız belki de bu sefer aynısını bulamayınca kendinizi köşeye sıkışmış ve çaresiz hissediyor olabilirsiniz. Şükredin ya evliyken aldatılmış olsaydınız o zaman durum daha vahim olmaz mıydı ??
Doğru söylüyorsunuz belki de ondan böyleyim. Cok şükür ki evli değilim...

Ne eski sevgilinize ne de sevgilisine sakın yazmayın ya da ulaşmaya çalışmayın,kadere bırakın. Hayatınızı biraz olağan akışına bırakın ve bu ilişkiden çıktığınız için kendinizi dinlendirin.
Hayır yazmam kendime yapmam bunu. Ben Allah’a havale ettim

Nasıl bir hayır yaptınız da bunun karşılığını aldınız böyle. Felaketten korunmussunuz adınıza çok mutlu oldum:))
Ben de bilmiyorum demek ki birisi yatıp kalkıp bana hayır duası etmiş diyorum sadece ;) O ikisi aynı kafadandı zaten, kesin sonra birbirlerini de aldatmışlardır. Ailem istemiyordu, annem yatıp kalkıp inşallah düğünden önce bu iş bozulur da kendisi bırakır diyordu kesin onun duası tuttu ;)

Nişanlım aldattı ve terkettim.
Çok koştu hiçbir şekilde dinlemedim, öyle bir karaktersizle devam edecek değildim o zamanlar ne kadar sevsemde.
Şuan başka biriyle beraberim.
Gayet iyi, mutluyum.
İhanet ilk başta acıtır evet, ama zaman geçtikçe geçer.
Ve ihanet eden hiçbir zaman birincisinde kalmaz, birinciyi yapan 2 yi de yapıyor 3 ü de.
O yüzden yok pişmanım, hataydı sözlerine asla kanmamak lazım.

Çok koştu hiçbir şekilde dinlemedim, öyle bir karaktersizle devam edecek değildim o zamanlar ne kadar sevsemde.
Gayet iyi, mutluyum.
Ve ihanet eden hiçbir zaman birincisinde kalmaz, birinciyi yapan 2 yi de yapıyor 3 ü de.
Birşey sorcam merak ettim sizi sevmediğini hissediyormuydunuz yani seven aldatmaz derlerya bu konuda kafam karışık gerçi de

Evet arkadaşlar. Eski sevgilim tarafından daha önce de aldatıldım. Hakaretlerine boyun eğiyordum sevdiğimden. Her ayrılmak istediğimde yazar , kendimi kestim kriz geçirdim derdi.. İssiz olduğum icin beni bıraktın derdi. Halbuki bunları bile bile yıllarımı verdim ben ona. Ben memurum çalışıyorum onun issiz olduğunu bilerek devam ettim ben. Suan hayatında biri var biz konuşuyorken onla da başlamış resmen beni yine aldattı.. Beni bi daha istemiyormus. İçim acıyor . Nefes alamıyorum, günlerim zehir sanki. Sürekli facede acık mı değil mi diye bakıyorum. Sabaha kadar facedeydi dün. O kız da profiline ask sözcükleri yazıyor. Nasıl atlatıcam bunu. Değmez biliyorum ama olmuyor hic geçmez gibi .. Sizin de yaşadığınız bu tür olaylar var mı lütfen içime su serpecek seyler söyleyin. Atlatır mıyım ?
Adam defalarca aldatmış hakaretler etmiş yine bi aldatma olayı ile ayrılmışsın acını tahmin ediyorum canının nasıl yandığınıda biliyorum üzüldüğün omu ona verdiğin emekmi sevgimi önce bunu bi netleştir üzüldüğün o ise Allah kurtarmış zaten Hayırsız bi adam şimdikinede sonrakine de faydası olmaz kimseye adam akıllı yar olmaz içini rahat tut Allah böyle istemiş...üzüldüğün emeğin sevgiyse işte bu aşk acısındanda ağır bi yük ömür boyu ahlanıp vahlanıcaksın keşkee diyeceksin bu kadar hakareti aldatılmayı hiç yaşamamış olaydım ve şükür ediceksin iyiki defolup gitmiş kendi pisliğinde boğulmuş.. Seninde sevilmeye saygıya değer görmeye hakkın var neden bunlar varken bu adamla ve acısıyla boğuşasın kiii... Sen gülerken o ağlıyor olacak kendine gel hayatına yön vermekte mutlu olmakta unutabilmekte senin elinde...insan neleri atlatıp üstesinden gelmiyor bu sadakatsiz adamı unutmak nekiii bi cay koy beter ol de yaslan arkana mucizelerini bekle...

Birşey sorcam merak ettim sizi sevmediğini hissediyormuydunuz yani seven aldatmaz derlerya bu konuda kafam karışık gerçi de

Severek mi yaptı sevmeyerek mi bilemiyorum çok seviyor görünüyordu, çokta ilgiliydi. Hiç kabullenmedi zaten ihanetini (çoğu erkek gibi), o olay ortaya çıkana kadar zerre şüphe etmemiştim, seviyordu, ilgiliydi ama o saatten sonra bende güvenin g'si bile olmazdı, üstelik o sanal bir programda yaptı, fiziken aldatmadı.

Bende aldatildim. Hemde baya ilk basta kabullenmedim sonra baktim aramizdaki mesafe baya acilmis benim kafama ondan sonra dank etti. Ben Allaha havale ettim. Umarim benim icimdeki yangini gorup ondan intikamini aliyordur.
Sonra hayatima baska biri girdi onunada olmadi.

Adam defalarca aldatmış hakaretler etmiş yine bi aldatma olayı ile ayrılmışsın acını tahmin ediyorum canının nasıl yandığınıda biliyorum üzüldüğün omu ona verdiğin emekmi sevgimi önce bunu bi netleştir üzüldüğün o ise Allah kurtarmış zaten Hayırsız bi adam şimdikinede sonrakine de faydası olmaz kimseye adam akıllı yar olmaz içini rahat tut Allah böyle istemiş...üzüldüğün emeğin sevgiyse işte bu aşk acısındanda ağır bi yük ömür boyu ahlanıp vahlanıcaksın keşkee diyeceksin bu kadar hakareti aldatılmayı hiç yaşamamış olaydım ve şükür ediceksin iyiki defolup gitmiş kendi pisliğinde boğulmuş.. Seninde sevilmeye saygıya değer görmeye hakkın var neden bunlar varken bu adamla ve acısıyla boğuşasın kiii... Sen gülerken o ağlıyor olacak kendine gel hayatına yön vermekte mutlu olmakta unutabilmekte senin elinde...insan neleri atlatıp üstesinden gelmiyor bu sadakatsiz adamı unutmak nekiii bi cay koy beter ol de yaslan arkana mucizelerini bekle...
Onun bir güm pişman olduğunu ahlanıp vahlandığını görmek istiyorum.. Cünkü hak etmediğim cok şey yaşattı. O da o kız da ceksin bana çektirdiklerini.. Rabbim büyük biliyorum ki ben onla mutlu olamazdım. Hep mutsuz ederdi beni. Allah ıslah etsin böylesini

Bende aldatildim. Hemde baya ilk basta kabullenmedim sonra baktim aramizdaki mesafe baya acilmis benim kafama ondan sonra dank etti. Ben Allaha havale ettim. Umarim benim icimdeki yangini gorup ondan intikamini aliyordur.
Sonra hayatima baska biri girdi onunada olmadi.
Peki geçmesi zaman aldı mı aslında bunu merak ediyorum

Gayet iyi, mutluyum.
Yaparlar bu gibiler her haltı yer

Onun bir güm pişman olduğunu ahlanıp vahlandığını görmek istiyorum.. Cünkü hak etmediğim cok şey yaşattı. O da o kız da ceksin bana çektirdiklerini.. Rabbim büyük biliyorum ki ben onla mutlu olamazdım. Hep mutsuz ederdi beni. Allah ıslah etsin böylesini
Herkes birilerinden yaşattıklarının bedelini ödesin istiyor bende dahil aynı aldatılmayı bende yaşadım sen hayatına devam et bi taraftan da ahını eksik etme mevlam er yada geç çıkartır

Severek mi yaptı sevmeyerek mi bilemiyorum çok seviyor görünüyordu, çokta ilgiliydi. Hiç kabullenmedi zaten ihanetini (çoğu erkek gibi), o olay ortaya çıkana kadar zerre şüphe etmemiştim, seviyordu, ilgiliydi ama o saatten sonra bende güvenin g'si bile olmazdı, üstelik o sanal bir programda yaptı, fiziken aldatmadı.
Çok enteresan ya ben kendimi düşünüyorum birini sevince sanki tüm erkeklere düşman gibi bakıyorum erkekler çok farkli bakiyor ama hiç anlamiycam sanırım

Back
X