Aldatılış hikayeleri

selam arkadaşlar bi kaç yıl önce A şıkkını yaptım ve pişman oldumm hiç birzaman huy değişmiyor.özellikle affedince nasıl olsa affediyo diyip devam ediyo gene de genellemim ama böle oldumafoldumben

ben tecrubeli biri olarak hic bir aldatmayi a b c farketmez affetmem zamaninda da affetmedim ustelikte soru sormadim aciklamasi bile varsa dinlemedim deli gibi asikken askindan surune surune bosandim hic birsey gururmdan kendime saygimdan oteye gecemez ve suna inaniyorum eger bir kez aldatildin mi gerisi gelir bir defayla kalmaz

bende kesınlıkle affetmeyenlerdenım,benımde bi kere basıma geldi,dürüstçe ben senı aldattım abim askere giderken dedi,o anda dürüst olması hiç birşey ifade etmedi,başkasıyla yakalasamda aynı şekilde tepki verirdim!!!!

c şıkkı başıma geldi tatilde rus kadını eşime çok bakıyordu eşiminde dikkatini çkmiş bakıyordu. taki bacağına sandalyeyi vurana kadar. eşim özür diledi dikkatimi çektiği için baktım dedi affettim ama bir dahada yapmadı. hata yapılır ama bir kereliğine affedilir ikinciye yapıyorsa alışkanlık yapacaktır asla affedilmez.

bana beni affedermisin diye soruyorsa bütün şıklar için cevabım aynı affederim ama anasından emdiği sütü burnundan değil valla kulaklarından getiririm

Arkadaşlar...sizlere 5 tane şık vercem ve bir tanesini secmek zorunda kalsanız size uygun olan hangisidir?Hiçbiri demeden?

A-Şıkkı.....Eşiniz size diyorki aşkım vicdanım sızlıyor ama saklıcağıma söylüyüm.ben seni 6 ay evvel aldattım ama 1 kere beni AFFEDERMİSİN??

B-Şıkkı.....Onun iş yerine gidiyorsunuz.Bilgisayarı açık ve herkese bir siteden arkadaşalık teklifi göndermiş..ama muhhabet yok geçmişte..onu AFFEDERMİSİNİZ?

C-Şıkkı.....Bir eğlenceye gittiiniz ve karşı masadaki kadınla cilveleşiyor?Ne yaparsınız AFFEDERMİNİZ?

D-Şıkkı......Cep telefonunda eski kız arkadaşının mesajlarını görüyorsunuz?onu AFFEDERMİSİNİZ?

E-Şıkkı....size ait bir şık yoksa burda affedebilebilceğiniz ihanet yanlış nedir buraya yazacağınız?

Valla zor bir durum kolay kolay affedilebilir mi bilmiyorum ama eşime her zaman şunu söylerim ben senin aynanım.Ne şekilde davranırsan benden yansımanı da o şekilde alırsın.Yani o yaparsa bende yaparım.Sonu belki hüsran olur ama en azında ezik kadın olmam :) :oklava:

Valla arkdaşlar aldatıpta af dileyeğine hiç aldatmasın neyden eksik kalıyorlar sanki pırlanta gibi bizlere sahipler öpüpte başlarına koyucaklarına bide aldatıp utanmadan af diliyorlar.byük konuşmiim ama affetmezdim hani sevgime yenilip affetsemde birşeyden eminim eskisi gbi olmaz...bana dokunurken tiksinirim ben ya iterim yaklaşmasını istemem doğru düzgün konuşmam bile o acı içimdeyken...

E şıkkına örnek teşkil eder mi bilmem ama benimki eski sevgilisini düşünüyodu (ayrılalı 3 sene olmuş) farkettim durumu ama bana konuyu açacaktı seni aldatmak niyetinde değilim ilk defa böyle oldu geri dönme onu özleme değil bu düşüncelerim sadece bilmiyorum işte aklıma gelio benm saflığım sevgim hislerim falan dedi eğer ayrılmayı düşünürsen bunun için haklısın dedi. o kadar açık konuştu ki bende yarasına merhem oldum (ben bile şaştım o halime). tabi yine de bana oturdu o, bak aklıma geldi kötü oldum şimdi :delphin: herşey ii gidio derken böyle bişi olması insanın aklını karıştırıo. neyse dedim aşklar tabi unutulmaz bende senden ayrılırsam elbet aklıma geleceksn dedim vs vs vs. özür diledi kapandı bi daha da açılmadı konu ve acayip bağlandı bana sen nasıl bi kızsın diye delikafadulden valla bende bilmiom kim olduğumu :uhm: eski sevgilisinden ayrılınca aşık olduğunu farketti ama biz hiç ayrılmadık aşk var :) ayrılsak nasıl olurz kimbilir :roflol:

Back
X