yaklaşık1 yıldır devam eden bir ilişkim var.Erkek arkadaşım inanılmaz kıskanç biridir. Biz haftaın her günü görüşürdük kışın.. Aynı okuldayız filan. Onun dışında beraber olmadığımız her an mesajlaşırdık ve ben 10 dkk msj atmıyım hemen merak ederdi arardı filan. Biraz manyaktı yani. Son 1 aydır bu baya değişti. Ailesiyle tatile gittiğinden beri orda erkek kuzenleri filanda vardı ailesi sürekli telefon kullanmasına kızıyor. Bende sürekli msj atsın istemiyorum tabiki gün içinde bi kere müsait değilim yazsa yeter ama 1 hafta boyunca onu bile yazmadığı günler oldu ve sorduğumda sürekli bahane uydurmaya başladı telefonumun şarkı bitmiş otelde unutmuşum gibi gibi.. ama bana 24 saat için bi kaç saniye ayıramayıp müsait değilim yazmaması garip gelmişti. Ayrıca 3-4 erkek kuzen orada diğerleri kızlarla konuşurken yada takılırken onun bakmaması imkansiz bence.
Sonra döndü ben herşey düzeldi diyordum ki bu sefer çalıştığı için hiç msj atmamaya başladı bişey demiyodum tabiki ama bi gece internette yakaladm onu . internete girecek vakit buluyor ama bana msj atcak zamanı olmuyor.. Buluşmamak için bahaneler uyduruyor sürekli sürekli gereksiz tartşmalar üstüne gittiğim zaman cvp vermiyor. Bugün telefonum akşamaüstüne kadar kapalıydı tek mesaj atmış merak bile etmemiş beni. Başkası olsa asla düşünmez direk ayrılırdım ama bu farklı sanıyordum yani geçen 1 yıldaki çocuk o değil sanki bilmiyorum.. sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?