aldatılıyor muyum?:S

Aldatma olabilirde, olmayabilirde.
Her ilgisizliğin altında aldatma yatacak diye birşey yok.
İlişkiden kopmuşta olabilir.
Bu kadar ilgisizleştiyse, birşeyler yolunda gitmiyordur bence.
Doğru cevabı verecek olan kişide arkadaşınız.
Rahatsız olduğunuzu bu durumdan ve sebeplerini açık açık konuştunuz mu?
Aldatma vardır demeniz için, elinizde kanıt olması lazım.

bu mantığı hiç anlamıyorum.bir kere seviyorum bahanesini bırakın.yapacağınız belli adam aramıyor sormuyor görüşmemek için bahane uyduruyor kısacası sizi artık önemsemiyor ve siz hala napim diyorsunuz.allah aşkına bu adamdan çocuğunuz mu ortada kaldı.bırakın ya şu adamların poposunu kaldırmayı.bırakın gitsin o koşsun sizin peşinizde.kim sanki bulunmaz hint kumaşımı.değilse de sizin gibilerin sayesinde kendilerini fasülyeden nimet sanıyorlar.

Bir defa aldatma değil de ilgisizlik başlamış. Sanırım tatilde erkek arkadaşınızın sizinle ilgili düşünceleri değişmiş. Bence üstüne gidin ve sorun neymiş öğenmeye çalışın.

Konuşmaya çalıştığımda kaçıyor sanki bişey söyliyecekte söyleyemiyor gibi.. Tabiki bende ayrılmayı düşünüyorum ama bu sene öss senem aynı dershnedeyiz aynı okuldayız ve 1 yıldır ona alıştım her dakika beraberdik birden bırakmak beni çok kötü etkiler şuan öyle bi değişiklik beni naısl etkişler bilmiyorum..

aldatma değil de ilgisizlik başlamış bence
ama tatildeyken öyle ki nete bile girmeye vakit varken mesajı geçtim sevgilisini arayıpta neler yapıosun nasılsın demeyen adam ilişkiden kopmus demektir konuş bence ilişkimiz yön değiştirdi bana göre ayrılıga gidiyoru de bakalım ne diyecek

Artık erkek arkadasınızın sıze olan ılgısı azalmıs,bu erkek modellerı hep aynıdır...
Bence cok fazla ustune gıtme ama uygun sekılde neden böyle oldugunu sor,
baktın senı tatmin etmıyor balık bastan kokarmıs de yenı asklara kucak ac canım,bır kısıye balanıp kalma...

Ayrılın.

Aldatma var mı yok mu bilemem ama ilgi denen şey bitmiş. O da bunu görmenizi bekliyor aslında.

Dehle gitsin belli ki sen onu dehlemeden o sana acilacak once davran golu at bosver takma ilgisizligi simdi basladiysa ooooooo ilerisini dusunmek bile kotu

sizde ayni sekilde davranin..ne oldu,neden aramiyorsun diye sormana gerek yok nasilsa bir bahane bulacakkk

İlişkinizin seyri değişmiş gözüküyor.

İki olasılık var bence,

Ya aldatıyor :mymeka:

Ya da soğudu uzaklaştı :sm_confused:

Konuşmayı deneyin.Ona göre ilişkinize bir yön verin.

Davranışları böyle devam ederse daha fazla yıpranmadan son vermeyi deneyebilirsiniz.

Belki ayrılık adımını sizden bekliyordur kimbilir...

aldatmasa da ayrılmak istiyor gibi geldi bana...

bence erkek arkadasın senden sogumus. senın ayrılman ıcın ugrasıyor gıbı... aldatma kısmını bılemıcem ama. belkıde sıkılmıs bıraz nefes almak ıstıyodur. al karsına konuş. varsayımlarla olucak iş değil bu.

bence bırak gitsin üstüne düşmene gerek yok o senin üstüne düşsün..sanırım ilgisi azalmış yoksa o bir yıl içindeki ilgiyi göstermeye devam ederdi..

Sanırım çok muhabbet tez ayrılık getirmiş... İlişkiyi bu denli yapışık ikizler gibi yaşama sonucunda ilişki çabuk tükeniyor....Seni üzmek istemem ama seni arayıp sormayanı sende arayıp üstüne düşüp, kendini yıpratma derim...Bırak gideceği varsa gitsin...

o sana söylemeden sen direk ara bence çok sıkıldım senin çocukça ilgisizliğini çekemem ayrılıyorum de bişey söylemesine fırsat vermeden kapat gitsin.

1 yıldır ilgili olup birden değiştyse altnda başka şeyler yatabilir ama bazıları en baştan beri ilgisiz, yapıdan kaynaklı,belki de erkek arkadaşınz ilşkiyi bu şeklde yaşamak istio artk..bence telefnda tartşma dönünce sorarsın telde ilşki bitrmeyi ben kendime yakştrmazdm siz de mutlaka konuşun öle bitireceksenz de bitirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…