Aldatılıyor muyum şüphesi...

zeynep69

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
154
20
318
Kastamonu
daha öncede yazmıştım eşimle çok mutlu bir evliliğimiz var..bundan bir sene önce arkadaşlarım bir yerde otururken bir kızın eşimle ilişkisi olduğu gibi bişeyler duymuşlar bunu bana söylediler ama sadece eşinin adı geçti emin değiliz yarım yamalak kulak misafiri olduk dediler..tabii ben çıldırdım ama eşime belli etmedim..çünkü enteresan hiçbir durum yoktu ne tel saklar gittiği yerlerde saat başı beni arar zaten genellikle abisi ile gider..hani yoruma açık hiçbir durum yoktu..bu duyumun üzerine telinin ayrıntılı faturasını araştırdım kart ekstrelerini kontrol ettim.hiçbirşey yok..eşime de sormak istemedim başta varsada nasılsa inkar edecek dedim..en son baktım birşey bulamıyorum çektim karşıma sordum..öyle birşey yok dedi..kalk gidelim bakalım bulalım direk o kıza soralım dedi..istemedim çünkü bahsedilen kız çok mikrop birsürü erkekle adı çıkmış bir kız.ortada bir ilişki yoksa da etrafta daha büyük bir ddikodu çıkacak huzurum iyice kaçacak dedim..bir süre daha dikkatli takip ettim..ama hiç değişiik bir dururm yakalamadım..bir ay sonra falan eşimin tanımadığı eski bir dostum bak güzelim dedi..dün akşam yol kenarında sizin arabayı gördüm..içinde açık bir kızla eşin var sandım ve çok sinirlendim işimi hallettikten sonra dönüşte baktım hala araba orada..sen utanmıyor musun evli barklı adam diye fırçaatacaktım bir baktım başkası ama eşine çok benziyor..eğer onu orada inip görmesem eşi,nle ilgili çok yanlış şeyler düşünüyor olacaktım tembihle sakın bir daha arabayı başkasına vermesin dedi..zira benim gibi başkaları da görür laf çıkar dedi..düşündüm gerçekten kayınpederim hep o aralar eşime kızardı..arabayı verme bekar arkadaşlarına başına bişey açılır içkili kullanırlar v.s diye..
aradan zaman geçti eşimi çok seviyorum onun da beni sevdiğinden kuşkum yok..mesela dün kandil diye bana güzel bir mesaj atmış..mesaj yazmayı pek sevmez..içimdeki şeytan başka bir kadına yazmış yanlışlıkla bana göndermiş olabilirmi dedi akşam eşimede söyledim..senin mutlu olacağını bildiğim için çekmiştim dedi..üzüldüm..adamın her hareketinin altında başka birşey arıyorum..eşimede yalvarıyorum bazen yaptıysan söyle vallahi artık dayanamıyorum söz seni boşamam diyorum aklımdan çıkmıyor diyorum..ama yok ..galiba benim psikolojim ciddi derecede bozukk siz olsanız içinizde bir şüphe kalır mıydı??

Canım bişey yokmuş işte kendi kendini yeme..

Sen yine tetikte ol ama onun aklına karpuz kabuğu da getirme yani..

Korkusu olan insan kalk gidip yüzleşelim demez..

Hem o mesajı niye sana atmasın ki yani hiç mi sevindirmek istemeyecek seni eşin..

Huzurunuzu bozuyorsun boşuna..

bence bu kadar şüpheci olup ilşkinizi ewliliğinizi yıpratma. her soylenene ınanırsan vay haline.. msjı da sen süphe içinde oldugun için sana jest amaçlı yaptgnı duşunuorum.bence artık bu konuyu tamamen kapat ve mutlulugunu bozma..ne kadar çok kadın var eşi tarafından aldatıldıgı bariz oldugu halde acaba diye bi umutla çırpınan..mutlulugunuzun tadını çıkar

ortada ciddi bir problem yok gibi görünüyor bence şüpheciliğinizi bir kenara bırakın ama erkek milleti tabi güven de olmaz genel olarak tedbirli olun derim

Ben ortada aldattigina isaret eden bi neden goremedim.Zaten yeterince arastirmissiniz.Sanirim onceden esinizle ilgili duydugunuz sey sizin kafanizi kemiriyor hala bu da her davranisinin altinda bir neden aramaniza sebep oluyo.Bence unutup onunuze bakin.Ne kendinizi ne de esinizi sikmayin.

sen biraz forumdan uzak dur canım ya, kk'da fazla takılmaktan oluyo bizdeki bu paranoyaklık bence. çünkü ben de sen gibi her hareketine takılır oldum eşimin ortada bişey yokken. hep kk'dan hep :)
eşin bana çok masum geldi nedense, belki anlatış şeklinden bilmiyorum. ddediğin gibi bekar arkadaşlarına emanet ediyosa arabayı olabilir öyle yanlış anlaşılmalar. sen yine gözünü üzerinden ayırma da öyle aldatıyo musun diye diye de adamın başının etini yeme, durduk yere bulandırmayın ilişkinizi.. mutlu olun inşAllah..

gözünüz ile görmediğiniz bir durumun hiçbirisine inanmamalısınız bence.
kayınpederinizin dediği gibi eşiniz arakdaşlarına arabayı verıyorsa böyle bır durum olabilir.
1 e bın katan insanlar gunumuzde cok fazla sırf aranızı bozmak için dahı bu sekılde davranacak insanlar çıkabılır.
dikkatli olun ve eşinize karşı sakın tavır almayın ...

eğer içinizde cıkamıyorsa kesınlıkle psikolojik tedavi görmelisiniz , yoksa bu durum gıt gıt buyur ve ılerıde cok daha buyuk sorunlar yaratabılır.kendım yaşadığım için nasıl bir sey oldugunu cok iyi bılıyorum.

arkadaşım bence boşuna şüphe ediyorsun.... anlattıklarından gerçekten benimde içimde hiçbir şüphe oluşmadı....
ama sana tavsiyem eşinle aldatma konusunu çok fazla konuşup normalleştirme... sıradan bir mevzuya dönüşür aranızda... birde ne diye eşinin aklına bunları getiriyorsun ki..... sen bu kadar çok gündeme getirip birde boşanmam dersen adamında birgün bir fırsat çıkar önüne ,madem hanımda boşanmayacakmış deyip şeytana uyabilir....

hakikaten kk'da o kadar konu okuyoruz ki korkuyoruz her şeyden artık :)
ama sen kafanı takma canım bence de eşinde hiiiiiçbir şey yok rahat ol :))))))

şekerim sen haftada bir topic açmışsın.. senin psikolojinde sıkıntılar olabilir.. gözünü seveyim az huzur ver kendine..

eşlerimize güvenmeliyiz, her ne kadar burda okuyup hepimiz uyanık olsak da gözümüz dört açılsa da güvenmek zorundayız. bir açığınu bulamamışsınız,ne bir mesaj ne bi değişiklik,ne de aranızda bi soğukluk.. bence başkalarının lafıyla eşinizle huzurunuzu kaçırmayın. gözünüzle bişey görmeden inanmayın derim ben.allah mutluluğunuzu daim etsin.

gerçekten de buradaki bazı konular evlilerin psikolojisini,bekarların da evlilik planlarını bozuyor

çok haklısınız. ben de bir kaç aydır özellikle kk nın bu dertle ilgili bölümlerine bakıyorum da iyice paranoyaklık başladı. geçen nişanlım annesi ile konuşmuş, hemen ardından ben mesaj çektim o da bana, ''annem seni çok seviyor'' dedi, ben de burda o kadar çok kayınvalide ile ilgili şey okumuşum ki diken üstünde olduğumdan geçiştirdim. inanmıyorum sanırım sevgisine yok yok fazla takılmamak lazım buralarda

Son düzenleme:

canim benim ya neden kendinide esinide yoruyorsun üzüyorsun yazik degilmi size yapma bence icindeki sese bir dur de......kadiniz süpheliyiz sanirim burada bu aldatilma olaylarini okudukca askimdan süphelenmeye basliyorum ki bunun imkansiz oldugunu bildigim halde yani ben aldatirim o aldatmaz o derecede bence kafana takma artik kocan seni seviyor keyfini cikaren iyisi öpüyorum üzme kendinide esinide:78:

gerçekten de buradaki bazı konular evlilerin psikolojisini,bekarların da evlilik planlarını bozuyor

hay agzini öpiiiim yaaaa aynen öyle az öncede degidim gibi buradaki konulari okudukca kiskancliktan süphelerden kendimi alamiyorum....evlilik sorunlarini okudukca bir bucuk yil sonra evlenecegim mutlu olamiyorum

aynen yaa bu kk bize iyice şüphelendirir oldu:):) cnım bence tetikte ol ama bu kadar da abartma zira eşin bu durumdan sıkılabilir ve sende bunu eşinin kafasına sokmuş olabilrisin...hiç gerek yok böyle şeylerle evliliğini tehlikeye atmana..

eşinin şüpheli hiçbir davranışı yok neden bu kadar güvensizsin ona
yazık canım boşuna kendini de eşini de üzme
bu kadar şüpheci olmak evliliğine zarar verir ancak
bir an önce at kafandan bu düşünceleri canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…