Aldatılıyor muyum şüphesi...

Çevrenizdeki insanlarla ilişkilerinizi gözden geçirin derim... ne demek "kulak misafiri oldum, galiba senin eşindi..." gerizekalı...

Boş yere kafanızı kurcalamayın... mutluluğunuza bakın

Aynı evin içinde sana niye msj çekiyor eşin?
Bir de sevgilisiyle buluşmaya giden ve tip olarak kendisine benzeyen adamlara araba verirken sana danışsın bundan sonra, yanlış anlamama olmaması açısından.

Son düzenleme:
canım bence sen kafayı yedin kendi kendinedolu şey kuruyosun kafanda bence rahat ol anlattıklarına göre eşin seni çok seviyoooo

arkadaşım sen bu şüphelerle gidersen bigün aldatılırsın...
şüphe insanı yer bitirir ya yazık etme evliliğne..
güvende gitti mi geriye ne kalır ki..????

Aynı evin içinde sana niye msj çekiyor eşin?
Bir de sevgilisiyle buluşmaya giden ve tip olarak kendisine benzeyen adamlara araba verirken sana danışsın bundan sonra, yanlış anlamama olmaması açısından.

yok canım aynı evin içinde değil ben işteydim..sabahtan kandilimi kutlamak istemiş...artık öyle bir durum söz konusu değil.çünkü adamın başının etini o kadar yedim ki artık görüşmüyorlar..ya benim eşim askere gidene kadar çok çapkınmış her hafta başka biri olurmuş.askerden geldikten sonra 3 sen kimse olmmamış..sonrada nişanlandık zaten..şimdiye kadar kimseye yan gözle baktığını görmedim..ama diyorum ya psikolojim çok kötü..yahu doğumda hediye olarak yüzük istedim...ama durumumuz sıkışıktı o zaman alamadı..daha bir aylık loğusaydım..kullanmadığım bir valizim vardı..içinde pırlanta yüzük buldum..üç gün ağladım ona da birşey demedim..ben isteyince almadı kesin bu yüzüğü başkasına aldı diye..:2::2:sevgililer gününde gündüz eve geldi gitti yüzüğü yerinden aldı bana verdi..o gün verirsem daha mutlu olur demiş..beklemişben neler düşündüm..hep böyle şeyler.mesela geliyor sarılıyor ya o içimdeki iğrenç ses (acaba başklarınada sarılıyor mudur)diyor..:2:

arkadaşım sen bu şüphelerle gidersen bigün aldatılırsın...
şüphe insanı yer bitirir ya yazık etme evliliğne..
güvende gitti mi geriye ne kalır ki..????
ben bunları düşünüyorum ama eşime çoğunu anlatmıyorum...kızıyor haliyle ne yapsam yaranamıyorumsana diyorküçük bir ilçede yaşıyoruz ve etrafımda eşimin daha önce çıktığı birçok kız var..haliyle huzursuz oluyorum adım başı bir eski sevgili...ufak tefek şeyleri anlattığım zaman da sen özgüven problemi yaşıyorsun 4 senede iki doğum yaptın haliyle kilo aldın verdin...deformasyonlar oldu...ama ben seni böyle seviyorum sen bana iki can verdin diyor ama o kızları görüyorum ya hepsi incecik..saçlar sürekli bakımlı, makyaj yapılı...acaba diyorum eskilerde aklı kalır mı.. eşim ben her ortamı gördüm bir sürü klız arkadaşım oldu..sen onlardan üstün olduğun için senin yanındayım diyor..ama benim bu deli aklım sürekli bişeyler üretiyor..
biliyorum ben kafayı sıyırdım ama bana birşeyler önerin nasıl bu ruh halini üstümden atabilirim..

bu iş kendine güvenmekle bitmiyor be arkadaşım...en yakınımdan biliyorum..dünya güzelide olsan aldatılan aldatılır..
ama bu demek değil ki özgüvenini kaybet kendine bakma bol bol kilo al..evde salaş dolaş bakımsız ol....
herşeyi başta kendin için yap
erkeği asla bi kadından kıskandığını belli etmicen..havalara giriyolar ve o düşünceyi benimsiyolar.
aldatılcam düşüncesini kafandan atarsan herşey yoluna gircek..
ama sen sen ol asla bu düşüncelerini eşine yansıtma.deşme olayları..
başka şeylere yönel..öncelikle inan eşine

Bana da tehlikeli bir durum yok gibi geldi.
Sadece eşinin arabayı birilerine vermesinin yarattığı sonuçlar.
Araba verilmesine çok karşıyım ben.
İlla ki böyle bir durum diye değil ama kaza olur,bir şey olur ruhsat sahibinin başı yanar.
Eşini bu konuda uyar ciddi biçimde.
Tabi ki tetikte ol ama hiç bir falsosu yoksa da devamlı bu konuyu düşünüp kendi psikolojini ve evde ki huzurunu bozma.

destek almayı denesen nasıl olur?? çünkü psikoljin gerçekten sağlam değil... güvensizlik seni de bitirir evliliğini de bitirir...

bulunduğumuz yerde bir psikolog yada psikiyatr yok malesef benim de her hafta ile gidecek kadar zamanım ve maddi durumum yok...bende gerkesiz yere kendimi üzdüğümün farkındayım..ama sürekli birilerinin gözlerinin üstümüzde olması rahatsız edici..o kişileri gördüğüm zaman kompleks yapıyorum galiba..birde hangi ortama girsem eşimin eskiden nekadar çapkın olduğu konuşuluyor..size birşey anlatayım..eşimin ailesi beni beğenmiş ama eşim daha görmemişti..bende aslında evliliği düşünmüyordum..bir tanıdığa dedim böyle bir durum var ama ben düşünmüyorum..ayyy dedi sen düşünsen ne olacak o çocuk seni beğenmez sen onun eski manitalarını bir görsen hepsi manken gibi ded.ben güzel bir bayanım ama balıketliyim..sırf inattan görüşmeye gittim.kim kimi beğenmiyormuş bir görelim dedim..kısmetmiş oldu..ta o zamandan takığım yani...

eşini zorladığının farkındamıısın sen yaaa??

tamam arkadaşlar anladım eşim bir melek olmaya aday..bense fazla kuruntuluyum..adamın aklına böyle sokmaya devam edersem bu gidişle korktuğum başım gelecek..en iyisi unuttum bu olayları..biri bişey mi dedi..aldatmak mı
_benim kocam asla yapmaz..._

ay yazmazsam çatlıycam..bu adam beni çileden çıkarmaya başladı..önümüzdeki pazar görümcemin sünneti var bişr haftadır elbise bakıyorum netten bugün işyerine gelmişti göstereyim de birlikte seçelim dedim..birinin göğüs kısmındaydı modeli yok bu olmazmış benim göğsüm yayıkmış o mankendeki gibi durmazmışş..birinin belinde kemer vardı..benim belim kalınmış o mankeninki incecikmiş olmazmış..3. küloş etekleri vardı efendim popom karpuz gibiymiş daha büyük gösterirmiş mankenin poposu darmış ondan güzel duruyormuş..saat bakıyordum ben iri kemikli bir hatunum..bileklerim odun gibiymiş kaba dururmuş....gözlerim kocamanmış..ben kapalıyım eskiden açıkken çok çirkinsin derdi şimdi saçlarımı boyattım artık idare ediyorsun der..işine gelince güzel karım der..sevgisinden de eminim ama o böyle konuştukça çıldırıyorum..ki herkes hep çok güzel olduğumu söyler..
heryerimin bir kusuru var peki neden benle evlendi ki..eski sevgili listesi çooook kalabalık..hepside manken gibi hatunlar..sonrada gereksiz kıskançlık yapıyor oluyorum...:2::2:

Bu ne canım böyle?
Siz bu adamın sizi sevdiğine eminsiniz di mi?:26:

Eşin çok ayıp etmiş...Şımarmış..Onu kıskanman süphelenmen onu şımartmış ama bu şekilde konuşup kalp kırmaya hakkı yok..

sen o kadar beni aldatıyomusun diye kuruntu yapıp eşinin egosunu tavan yaptırırsan sonunda olacağı bu işte o sana kusur takıyosa sen de ona kusur tak. Kim dört dörtlük muş ki kiminin fiziği güzelse kiminin karakteri güzel olur rabbim herkese bir kusur verdiyse bir güzellik te vermiştir. Boşver sen kalbin güzel olsun beden toprak oluyo nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…