aldatılıyor muyum? yardım..

kusura bakmayın. elimde olmadan tüm detaylarıyla anlatmışım... öneri için de teşekkürler çok
Maalesef içinizde bir şüphe varsa pekte kanıta gerek olmuyor ben eşimle sevgiliyken bir kaç yabancı kızla takipleştiğini gördüm yazışmamıştı ama dedim instagramını kapat yoksa ben yokum iki üç yıldırda kullanmaz ha erkekler yapsa yapar evet ama biz kadınların gözünden kaçacağını sanmıyorum o kadar akıllı değiller maalesef

Yani yazdığın kelimelere yazık aldatılmışsın yine aldatılıyorsun tekrar aldatılacaksın.

Adam
Yalanci surekli yalan soyluyor kocam nisanli oldugunuz zaman bir tane yalan soylemis olsaydi ne yapardım acaba asla sizin gibi yalan ustune yalan yakaladigim halde pesinden gitmeye devam etmezdim illa yataktami basmaniz gerekiyor yalancinin teki size surekli konum atmasi falan zaten kendi zihniyetinin bozuk oldugunu gosteriyor buraz psikoloji ogrenin ya gercekten kisinin akli fikri neyse odur

Amaaan aldatan erkek yine aldatır. Seneler sonra tekrar bir araya gelip ilişkiyi ilerletmek saçma olmuş ama olsun zararın neresinden dönerseniz kârdır. Böylesine tükürüğümü bile vermem. Tükürüğüm aldatan erkeklerden daha kıymetli çünkü.

haklısın bana da saçmalık geliyor ama sorguladığımda hep ben suçlu oluyorum "bunu benden nasıl beklersin" oluyor
Eee zaten zamanında aldatmış,o zaman onurlu bir duruş sergilemiş ayrılmışsınız.Bu adamın sadık olduğunu düşündüren şey ne??? Adam kendine yeni bir saf bulma avına çıkmaya gözü yememiş eskiye geri dönmüş sizde denenmişi deneme kuralını unutup saf saf yeniden başlamışsınız,anası danası oğlanın arkasında eve kız atsa anası gözünü kapatır.Şu an ne karar verirseniz ilerde onun sonuçlarını yaşayacaksınız.....Sonra oturup ah vah diyerek kadere suç atmayın,akıl insana bu yüzden verilmiş.....

Çok bilindik .Sizin için güven ne demek ? Birine güvenmeden bir sirrinizi verirmisiniz? Geri geleceğini bilmeden insanlara borc verirmisiniz? Hiç tanımadığınız birine kefil olurmusunuz? Yada sizi yariyolda birakip birakmayacagi belli olmayan biriyle şirket acarmisiniz? Güven dediğimiz sadakat herşeyden o kadar önemli bir duyguki.O olmadan çıkılan her yolun sonu hüsran.Sizi bir kere aldatmış dürüstçe söylemiş miş yok efendim nedeni var mış mış yani mış muş.Güven yoksa hiçbir sorunun cevabı hiçbir insanın önemi hiçbir durumun gerçeği yok.Bunu öğrenmeniz gerekiyordu öğrendiniz .Bitmiş ilişkiler kök salmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…