aldatılıyor muyum? yardım..

Ben erkeklere artık kızamıyorum ya.. Yatakta bile basılsa, nasılsa söylediği yalana inanacak konu sahibi...

Nişanlıyken bunları yapan evlenince neler yapmaz. Eskort olayı zaten iğrenç. Türlü türlü hastalığı var. Annene babana söyle onlardan fikir al. Aşığım diye her şeyi sineye çekme. Büyüklerine danış.

kanıtım bile yok o kadar huzursuz ve kötüyüm ki bu ilişkiyi bitirmek istiyorum. 3 ay sonra güya nişanımız olacaktı ama ben bu güvensizlik hissiyle baş edemeyeceğimi anladım. sizin yorumlarınız ne..?
Konunuzu baştan sona okudum :) kanıta gerek yok, adam zaten daha öncesinde aldatmış, şu anda da aldatıyor ama delilleri yok ediyor, aldatıyor mu aldatmıyor mu diye ikileme düşmeniz bir yana, adam uyuyorum deyip evden gidiyor evdeymiş de uyuyormuş gibi numara yapıyor, siz 1 saat kapısında oturup beklerken sanki az evvel evden çıkmış gibi uyduruyor da uyduruyor, arkadaşlarla buluşacaktık diye yine uyduruyor, kendi yalanları bir yana annesi onun için size yalan söylüyor.
Adamın yalan söylemesi zaten çok kötü, sıkıştıkça yalan söyleyen biriyle evlenilmez lakin annesinin yalan söylemesi katmerli kötü, çocuğunun her hatasını her suçunu örtbas edip onun için yalan söyleyen anne, evlenirseniz oğlunun başka bir suçunu bastırmak için sizi hedef gösteren yalanlar da söyler iftira da atar.

Yalanı başka bir yalanla örten annenin çocuğundan da ne arkadaş olur ne eş olur ne baba olur.

Yani yazdığın kelimelere yazık aldatılmışsın yine aldatılıyorsun tekrar aldatılacaksın.

çok haklısınız çok teşekkür ederim

haklısın zaten sineye çekebileceğim kadar sabırlı değilim artık. inanılmaz soğudu içim

Okumadım bunu okuyacak vaktim yok ayrıca ecenur mudur nedir çok itici kendinle salak salak yorumları var muhtemelen buraya üye ve burayı kullanıp takipçi kasıyor bu arada soyleyin adrianayı yiyerek ona benzeyemez adrianaya benziyormuş muş

Güvensizlik mi? Adam düpedüz yalancı. Siz de kendinizi kandırmak için bahane arayışındasınız. Kendinizi seviyorsanız bitirin bu ilişkiyi. Annesi bile yalan söylemiş size. Hissettiklerinizin hepsi doğru. Sizin aklınızla oynuyorlar. Kendinize saygınız olsun istiyorsanız arkanıza bile bakmadan kaçın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…