aldatılıyor muyum? yardım..

Aldatılmışsın, zaten bir kere yapan bir daha yapıyor benzer şeyler yaşadım aradan zaman geçmişti büyüyüp olgunlaşmıştı sandım ama o iş öyle olmuyormuş

Roman mı yazıyorsunuz Allah aşkına bu nedir böyle. Kısaca giriş gelişme sonuç özetle yazın geçin.

Böyle birinden ayrılmak için kanıta bile gerek yok bence. Size bunları yaşatan biri için açıklama yapmaya bile değmez geç olmadan direkt ayrılın.

Üzgünüm ama aldatıyor seni. Böyle şeyler hiç normal değil. Bir de sana şizofren muamelesi yapıyor. Bir yerde patlak verir ama o zaman bile inkar eder. Yol yakınken ayrıl

Adam senelerdir seri seri aldatıp yalan söyleyip durmuş sen devam edip durmuşsun.

İlk aldatmasında ayrılsaydınız parmaklarınız bu kadar yorulmazdı. Erkek arkadaşınıza ikide bir beni aptal yerine ALIYORSUN -ki bu almak değil koymak olmalı- demişsiniz ama bence bu hikayede sizi aptal yerine koyan bir kişi daha var. O da sizsiniz. Adam sizi uyutuyor siz de ninni dinlemeye devam ediyorsunuz. Hala da 3 Aya nişan vardı diyorsunuz. Eee napalım. Nişan boşa gitmesin bari. Nişanlanıverin

insan bazen sanmak istiyor ve onu bile çok sonradan fark ediyor.. ne kadar da doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…