kızlar benim nerdeyse 1 senelik ilişkim var... 12 temmuzda bir sene olcak..
eskiden tripleri falan vardı şimdi çok daha farklı büyük sorunlarımız var çok kötüyüm
sanki aldatılıyorum... birkaç hafta önce telefonunda resimlerimize bakıyordum bi baktım bikaç kız resmi hepsi aynı kız.. gözlerim doldu afalladım.. sordum bu kız kim dedim ne bilim ben kim bu falan dedi.. si.. git ya dedim kalktım gidiyodum tuttu.. valla bilmiyorum dedi. sevgilim ünide fotokopi falan çekiyor.. pclerde var orda.. orda biri yanlışlıkla benim hafıza kartıma yollamıştır falan dedi telefonunu pcde şarj ediyor... telefoncuya götürdüm olabilir öyle bişey dedi.. herneyse tamam dedim sustum mantıklı düşündüm yapmaz dedim
ama sevgilim çok ilgisiz.. bikaç gün önce denize gittik yolda giderken kredi kartımı cıkarsana askım dedi.. cıkardım öyle bakıyordum cüzdanına.. köşelere saklanmış bir kağıt buldum.. kağıtta tam olarak ne yazdığını tam hatırlamıyorum. hatırladıklarım; arap uyruklu kızın adı soyadı (adını soyadını unuttum
) birde msn yazıyordu msnyide unuttum... bu ne dedim.. yalçın için aldım dedi nerden aldın dedim fotokopi çekerken adı soyadını görüyorum ben bu işi yapıyorum unutma dedi.. msn nerden bulundu dedim pcden mailine girmiş ordan dedi.. yalçına vercektim bulsun faceden diye falan dedi. bana anlatmıştı o kızı demişti bi kız geldi bugün çok güzel türkçesi vardı bide baktım arapmış.. arabadan inerken dedim bunları düşünücem bu gece.. saf değilim dedim.. düşün eşekoğlueşekk dedi.. sırtıma vurur gibi oldu acıtmadan O gece sabah 6da aradı ben namaz kıldım kuzenle seni öpüp eve gidebilirmiyim gelebilirmiyim cama dedi gel dedim şarj bitmiş o sırada uyumuşum olduğum yerde sabah konustuk geldim açmadın dedi... bugünde bana babamın eline geçmiş kredi kartı faturası babam çağırdı konuşcakmış dedi... yalçın diye arkadaşına ayarlamak için aldım dedi ya bana msnyi falan ben uyuz oldum yalçına iyice... yalçın gelir bugün dedim gelmez dedi.. sonra ben bunu 5bucukta aramaya başladım işten cıktığımı diye kapalı.. aradım sürekli açılmadı telefon...içime kuşku düştü.. telefonu hiç açılmadıı kendi evini aradım yok halasını aradım yok... aklımda birtek bi kızla olduğu yada yalçında kaldığı benden korktuğu için telefonu kapattığı geldi... ortalığı kaldırdım.. en son 11de cıktım evdenn yalçının evine gidicektim gözüm döndü.. annem peşimden geldi.. bi baktım arıyor.. kabataşa gitmiş sahilde çay içmiş telefonu yalçın çok arıyor buluştuğunda ben kızarım diye kapatmış bana haber vermeyi düşünememiş.. beni yanında istememiş kafasını dinlemiş... hesap sordum yarın ilk ve son kez konuşucam ben seni çekmem böyle dedim iyi konuşursun ne konuşursan gelde halledelim yarın dedi kapattıııı

ÜZÜNTÜMDEN ÖLMEK İSTİYORUM.. BEN ALDATILMAYI HAKEDİCEK BİŞEY YAPMADIMM YERİ GELDİ ANNESİ GİBİ ŞEFKAT GÖSTERDİM ONA.. ÇOK SEVDİM ONU BUNU ODA BİLİYOR... ALDATIYOMU BENİ SIKILDIMI BİLMİYORUM MANTIKLI DÜŞÜNÜNCE AYRILMAM GEREK BİLİYORUM.. AMA KOPAMAMKİ ONDAN GİZLİCE TAKİP EDERİM... BU GECE TAA KARŞIYA GİDİCEKTİM ONU BULMAK İÇİN.. LÜTFEN OKUYUN UZUN OLDU AMA NOLUR OKUYUN