• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatılıyor muyum yoksa? :(

locani al karsina acik acik konus, tehdit et, ayrilirim oyle birsey olursa,
bu tur zevkler icin yuvamizi bozmiyalim de,
ssana tavsiyem bu arkadasim:-(
insallah yuvan bozulmaz insallah yoktur boyle birsey:-(

Ama neden ortada aldatılmaya dair net bir kanıt yokken konuşsun ki eşiyle ? Bu daha çok laçkalaştırmaz mı ilişkilerini-konuşmayı ?

Yorumumdada dedim, aldatılmayı çıkarın aklınızdan.Size olan saygısızlığı üzerinde durun.

Tanımadığınız arkadaşında kalması çok yanlış. Bunu öğrenmeye hakkınız var.Sonucu ne olursa olsun size böyle davranmasına, bu haksızlığa izin vermeyin.

Doğru yolu takip edin yalnız, bağırıp çağırmak, tavır yapmayın.

yok zaten ben kavgacı değilimdir.ilk bir kaç saat sinirlenirim sonra sinirim geçer.güzellikle konuşma yapacağım.yazdıklarınız çok doğru aldatma olmayabilir belki ama saygısızlık yaptığı.gecenin bir vakti uyanıyorum eşim gelmemiş aramamış bile.arıyorum geri dönüş yapmıyor.aklıma kaza mı yaptı acaba diye kötü şeyler geldi

Ama neden ortada aldatılmaya dair net bir kanıt yokken konuşsun ki eşiyle ? Bu daha çok laçkalaştırmaz mı ilişkilerini-konuşmayı ?

dedigim gibi,
yasamis biri olarak yaziyorum,
kocasi bekar erkek gibi geziyo tozuyo karisina haber etme geregi bile duymuyo,
hersey affedilir fakat aldatilmak affedilmiyo,
bu arkadas kocasinin arkadasinda kalmasini halasinda kalmasini haber etmemesini,
affetiyse ve buraya konu basligi actiysa aldatiliyormuyum yoksa diye,
demekki supheleniyo, kanita gerek yok ya konusucak yada kocasinin izini surup gerceklerle yuzlesicek,
gercekler dedigimin altinda husran olabilir herseye hazirlikli olmasi lazim:-(
aksi de olabilir,

Allah korusun aklınıza kötü şeyler getirmeyin..eşinizin kahvehanesini arayın diyeceğim ama kontörünüz yokmuş yakınsa işyeri oraya gidip bakın inşallah dediğiniz gibi kaza falan yoktur..hemen aklınıza aldatılmayıda getirmeyin bazen hepimizde olur sohbet güzel olur bir bakarsınız saatler geçmiş tutup sohbetide bırakmak istemez insan deşarj olur ondada böyle birşey olmuş olabilir..Allah hakkınızda hayırlısnı versin..güzel,mutlu günler sizlerle olsun

dedigim gibi,
yasamis biri olarak yaziyorum,
kocasi bekar erkek gibi geziyo tozuyo karisina haber etme geregi bile duymuyo,
hersey affedilir fakat aldatilmak affedilmiyo,
bu arkadas kocasinin arkadasinda kalmasini halasinda kalmasini haber etmemesini,
affetiyse ve buraya konu basligi actiysa aldatiliyormuyum yoksa diye,
demekki supheleniyo, kanita gerek yok ya konusucak yada kocasinin izini surup gerceklerle yuzlesicek,
gercekler dedigimin altinda husran olabilir herseye hazirlikli olmasi lazim:-(
aksi de olabilir,

Aslında anladım dediğinizi, yaşadığınız şey içinde sabırlar diliyorum.Ama ne bileyim aldatılma konusunu açıp tehdit etse bile işe yaramaz ki.

Bir bayan eğer şüpheleniyorsa KESİN AYRILACAKSA araştırmalı ve kesin kanıtlarla ortaya çıkmalı.. Şüpheyle söz etmek inanın işe yaramz, konu sahibini yaralamaktan başka.

Aslında anladım dediğinizi, yaşadığınız şey içinde sabırlar diliyorum.Ama ne bileyim aldatılma konusunu açıp tehdit etse bile işe yaramaz ki.

Bir bayan eğer şüpheleniyorsa KESİN AYRILACAKSA araştırmalı ve kesin kanıtlarla ortaya çıkmalı.. Şüpheyle söz etmek inanın işe yaramz, konu sahibini yaralamaktan başka.

aynen bu yazdiginiza katiliyorum,

bende derdimki ayrilirim ederim fakt insanin basina geldimi husrana ugruyo,
ve ortada birde cocuk oldumu,
cocugun hatrina affediyorum birdahakine affetmem diyo,
bu arkadas eger kesin ayrilcaksa takip etsin,
yoksa gercekten kocasiyla bu konusmayi yapsin,

yapsinki kocasi bagzi huylarindan vazgecsin

Yanii gerçekten pess diyorum. Bir erkek eşini gecenin o saati nasıl bırakır gider ve sabaha kadar ve bu saate kadar gelmez, aramaz sormaz ve merak etmez. Bu ilk olmuyormuş ayrıca. Bir erkeğin yeri karısının yanıdır heralde arkadaşı evli çocuğu ve karısı var dediğinize göre peki karısı demiyor mu arkadaşım sizin bizde ne işiniz var. Aranızda iletişim kopukluğu mu var, çok mu uzaksınız birbirinizden, biraraya geldiğinizde mutlu değil misiniz. Bu adam zaten gece gündüz çalışıyor gece de yanınızda olmuyor. Benim eşim olsa ne yapmaya çalışıyorsun derdim çoktan. Bence de aldatmayı felan hiç katmayın varsa bile inkar eder daha da soğur size karşı ayrıca dikkat eder tavırlarına bir müddet suçlu yine siz olursunuz. Alın karşınıza konuşun ne yapmaya çalıştığını sorun, başınıza birşey gelse nasıl haber veeceğinizi,neden artık sizi önemsemediğini, bir sorun varsa açık açık söylemesini ve bunların asla yakışık almadığını anlatın. Ne rahatsızlığınız varsa dile getirin başka şeylerde varsa. Bekar hayatı gibi evlilik olmaz.

Şüphe edip kendinizi üzüceğinize
bugün alın eşniizi o malum arkadaşına gidin
bakalım eşnii ve 14 aylık çocuğu evde yalnız
bıuraktığı arakdaşı kim?

aramadı aramaya yüzü yok.aynı şeyi daha öncede yapmıştı çünkü.mutlaka kahvehaneyi açmaya gitmişti.gece nasıl olsa gelecek.ciddi bir şekilde konuşmanın zamanı gelmiş belliki

Cnm gelmişte geçiyor bile bence. Belki aldatmıyor bunu bilemeyiz. Ancak bu adam arkadaşını eve bırakacak kadar düşünceli bir adamsa gece karısının,evladının yanına da dönmesi gerektiğini bilmeli. Kontörüm yok ne demek? Arkadaşını bırakmak için harcayacağı yol parasıyla sana kontör alsın. Var mı böyle bir saçmalık ya karını, küçücük bebeğini koca gece yalnız bırak. Allah korusun başına birşey gelse bu kadının kimseyi arayacak kontörü yok. Çağrı yapacak. Yok devenin bale pabucu. Yapma cnm sende. Seni bu kadar pasifleştirmesine izin verme. Hemen kati karar vermemek gerek, tamam ama kulak üzerine yatılıp geçilecek bir konu da değil bu. Tepkilerini yerinde yapmazsan sonrasında çok pişman olabilirsin.

Cnm gelmişte geçiyor bile bence. Belki aldatmıyor bunu bilemeyiz. Ancak bu adam arkadaşını eve bırakacak kadar düşünceli bir adamsa gece karısının,evladının yanına da dönmesi gerektiğini bilmeli. Kontörüm yok ne demek? Arkadaşını bırakmak için harcayacağı yol parasıyla sana kontör alsın. Var mı böyle bir saçmalık ya karını, küçücük bebeğini koca gece yalnız bırak. Allah korusun başına birşey gelse bu kadının kimseyi arayacak kontörü yok. Çağrı yapacak. Yok devenin bale pabucu. Yapma cnm sende. Seni bu kadar pasifleştirmesine izin verme. Hemen kati karar vermemek gerek, tamam ama kulak üzerine yatılıp geçilecek bir konu da değil bu. Tepkilerini yerinde yapmazsan sonrasında çok pişman olabilirsin.

çok haklısınız karşıma alıp adam gibi konuşmanın vakti geldi.beni çok sessiz sakin bulduğu için böyle davranıyor.dün gece yazdığı mesaj:ARKADAŞTA KALACAĞIM GÜLÜM BİR DAHA OLMAZ SÖZ VERİYORUM diye yazmış

çok haklısınız karşıma alıp adam gibi konuşmanın vakti geldi.beni çok sessiz sakin bulduğu için böyle davranıyor.dün gece yazdığı mesaj:ARKADAŞTA KALACAĞIM GÜLÜM BİR DAHA OLMAZ SÖZ VERİYORUM diye yazmış

mesajdan sonra siz tekrar çaldırmadınızmı onu?

mesajdan sonra siz tekrar çaldırmadınızmı onu?

çaldırmadım.bugün arkadaşının oturduğu ilçeye alışverişe gidecektik.mesaj attım.ben 13:30 arabasıyla iğne olmaya gideceğim(aylık korunma iğnesi)beraber gidelim oradanda markete geçip alışveriş yaparız dedim.ne bir mesaj attı ne de aradı

pişkinlik işte...bence de hemen aldatıyor diye düşünmeyin ama kesinlikle konuşulması gereken bir hale gelmiş durum. aynen burada yazdığınız gibi anlatın. bu tavırların sebebi nedir ? kendisini düzelmesi gerektiğini söyleyin. bir eşi ve küçük bir çocuğu olan evli bir erkek sorumluluk sahibi olduğunun farkına varmalı... bunları anlatın bence..tavırlarında bir değişme olmazsa tekrar düüşünürsünüz..

az öncede yorum yaptım ama şunuda belirtmek istedim elinizde kesin kanıt yoksa erkek aldatsada inkar edecektir birde aldatma varsa ayrılırım kesin diyorsanız bu aldatma konusunu açın derim yoksa erkek şöyle düşünebilir:demekki aldatsamda eşim beni affedecek der ve devam eder hemde bu kez hiç çaktırmadan.yani konuşmanızda kesin kararlı ifadeler olsun ama yumuşak geçişlerle kınuşun bence.yani tatlı sert uyarılar,ona muhtaç olmadığınız gerçeğinide yansıtın bence.allah kolaylık versin

cnm aklındaki kötü düşünce olmasın isterim ama
bana eşin pek masummus gibi gelmedi parti top
lantısı yok arkadaşı eve bırakıcam
bahane gibi daha çok ipleri sıkı tut tehlike çanları
çalıyo:2::2:

bence aramayarak mesaj göndermiş olması da şüpheli. bana da pek masum görünmedi.
tepkinizi kesinlikle belli edin. sert çıkışın. bir daha cesaret edemeyecektir.zannedersem çok tepki göstermediğiniz için böyle rahat davranıyor arkadaşların da dediği gibi.mutlaka şüphelendiğinizi belirtin bence.

az önce kayınvalidem geldi.aynı bahçe içinde oturuyoruz.o da gece farketmiş mehmetin motoru yoktu gece gelmedi mi dedi.gelmedi arkadaşında kaldı diye anlattım.çok sinirlendi.niye böyle yapar evinde çocuğu var sen varsın vs vs

Canım topla eşyalarını ailenin yanına git.Eşinin ne derdi varsa gelsin ayagına anlatsın özür dilesin kanıtlasın seni aldatmadığını.Konuşşan söylücek mi aldattım diye.inkar etcek.Hem ailenide görmemişin uzun zamandır.Hem gözü korkar eşinin.

Back
X