Izninizle konuyu hortlatiylrum kızlar. Konuyu baştan sona okudum, konu sahibi şu an ne durumda, bu konu çözüldü mü, eşiyle arasında nasıl sonuçlandi merak etmekle beraber,
Ben olsaydım madem mağazaya gidip eşinin ismiyle 150 TL'lik bir alışveriş yapılmış, once o faturayı talep ederdim çekilişi bahane ederek, edemesem de eşimin adına 150 TL'lik olan ilk fstiradaki rujlarin barkod nolarini mutlaka öğrenirdim. O isme fatura olduğunu söylemislerse alınan ürünlerin renk nolarini ve barkodlarini da öğrenirdim rahatlıkla.
Arada dayanamayıp hesap sormanız normal, insansınız neticede duygularınıza hakim olamayabilirsiniz. Zaten sormuş olsanız dahi dediğim yolu uygulardım. Daha sonra eşimin annesine bıraktığını söylediği rujlari bu kodlarla karşılaştırirdim.
Veya Rujlari alıp mağazaya giderek bu ürünlerin oradan arkadaşım tarafından alındığını ama faturayı kaybettiğimi ve değişim yapmak istediğimi söylerdim önce. Sonra da kimin adına ve ne zaman öğrenip öğrenemeyecegimi sorardım ve ısrar ederdim gerekirse durumu görevli kıza açık açık anlatıp yardım dilenirdim.
O mağazada barkoddan bu bilgilere ulasilabilecegini düşünüyorum. Eşinizin de çekilişe katılacağı için faturayi bir yerde sakladığına eminim, mesela annesinde? O fatura üzerinde alınan ürünler renk kodlariyla yazıyorsa elindeki faturada bakıp zsten aynılarindan almıştır. Bu durumda size verdiği rujlarin ne zaman alındığı lazım. Görevliye, çekiliş kodları için kayıt yapılırken gittiğiniz tarihi söylerdim, sanırım 11 şubatmis. Eğer ki siz fatirayi gördükten sonra 2. Kez bu rujlardan almışsa zaten kimin adına alındığı çok mühim değil. 11 şubat ile 13 şubat arası bir gün alındığı kesin derdim önce. Görevli de bunu onaylarsa zsten maalesef ki faturasını bulduğunuz rujlarin size alınmadığı teyid edilmiş olacaktı. Yok derse ki 11 inden önce alınmış o zaman adamin doğru söylediğinden emin olurdunuz. Eğer görevlinin tavrından yardımcı olacağı izlenimini aldıysam zaten direkt rujlarla gidip bu rujlar geçen gün sorduğum faturadaki rujlar mi bunu nasıl anlayabilirim diye açık açık sorardım.
Şüphe çok kötü bir şey gerçekten. Sinek küçük ama mide bulandırır hesabı insan öğrenmeden rahat edemiyor