- 23 Ekim 2018
- 633
- 917
- 103
- Konu Sahibi Acemisiyim
-
Aynen düşündüğünüz gibi, eğer boşanmayacaksanız hiç irdelemeyin olan size olur sadecePeki bu eskort nedir ya bildiğimiz fahişe mi ben saf hiç bisey bilmiyorum nefret ederim bu tip konulardan. Iğrenç ya içim almıyor.
Bence oyle yani yillar turizm sektorunde calistgm icin ogh geldi artk antalyadaGerçekten hep böyle midir erkeklerin çoğu?
Bence oyle yani yillar turizm sektorunde calistgm icin ogh geldi artk antalyada
Şu an dediginiz gibi yapıyorum en mantıklısı bu gibi geldi. Teşekkür ederim.Görmemiş gibi yap, hiç bişey yokmuş gibi davran, takibe devam et bence.
Haftasonu geçsin pazartesi o işe ben ajanliğaYa konussa ne olacak ya kuzenim aratti diyecek ya arkadasim, ortak instagramimiz var diyenleri bile okuduk burda..50 tane yalan soyleyecek ayak ustu, takipte kal ve hemen tel operatoru neyse arama gecmisine bak, aramis mi aramamis mi
EVET bu zamana kadar gözden kaçırmış olmaktan korkuyorumBence tepkısız bekler ya da takıp ederse gozden kacırabılır. Sen sessızce takıp ederken o ısını goruyordjr bıle bılemezsın. O yuxfen dırekt acık acık sor senın bu sayfalarla ısın neydı dıye
Hem de ne rezillik. Tam bir haysiyetsizlik. Aslında kurnazdır da nasıl oldu silmedi aradıklarını bilmiyorum. ALLAH tarafından herhalde.Çevresindekileri aratması hiç normal değil çok reziller ya
Aratmanin ilerisi olduysa diye ödüm kopuyorEskort aratan adamlardan tiksiniyorum
Hem de ne pis kokular.. Bu aralar hep burnumdaAklıma rıza babanın "burnuma pis kokular geliyor çocuklar " repliği geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?