Aldatiliyor muyum???

Ya meraktan araştırdı ya da araştırdıklarına gidiyor. Gitmediyse de gitmesi yakın gibi hissettim.
Dikkatlice kontrol edin.

Bence tepkısız bekler ya da takıp ederse gozden kacırabılır. Sen sessızce takıp ederken o ısını goruyordjr bıle bılemezsın. O yuxfen dırekt acık acık sor senın bu sayfalarla ısın neydı dıye

Ya konussa ne olacak ya kuzenim aratti diyecek ya arkadasim, ortak instagramimiz var diyenleri bile okuduk burda..50 tane yalan soyleyecek ayak ustu, takipte kal ve hemen tel operatoru neyse arama gecmisine bak, aramis mi aramamis mi

Ya konussa ne olacak ya kuzenim aratti diyecek ya arkadasim, ortak instagramimiz var diyenleri bile okuduk burda..50 tane yalan soyleyecek ayak ustu, takipte kal ve hemen tel operatoru neyse arama gecmisine bak, aramis mi aramamis mi
Haftasonu geçsin pazartesi o işe ben ajanliğa

EVET bu zamana kadar gözden kaçırmış olmaktan korkuyorum

Sesini cikarma simdilik takipde kal elinde kesin delil yok hakliyken. Haksiz dusebilirsin gidisatini Elden birakma aranan numaralari kontrol etsen uyusan varmi yada watsap tan arama mesaj

Ben boyle konulari anlamıyorum esim kızları aratmış , esim eskort aratmış bana akil verin ne yapayim . Niye sorma geregi duyuyorsunuz ki miden kabul ediyorsa devam edersin etmiyorsa ayrilırsin .

Bende sadece benimki bakıyor sanıyordum hastalık kaparsınız hayatınız alt üst olur iyi düşünün ben annemlere geldim 1 haftadır benimkide yakın çevremdekilere bakmış böyle adamlar hiçbirşeyi haketmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…