- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.549
- 213
- Konu Sahibi Acemisiyim
-
Hastalık derken anlayamadım. sizce nasıl davranmalıyım. Bir hastalık gibi görüp tedavi süreci mi başlatmalıyım. Yani teoride bana bağlı ama kötü kadin düşkünü mu?
canım tek farkları genelevde çalışmamaları. kendi evlerinde yaşayıp ordan burdan gelenlere gerek kendi evlerinde gerek otellerde hizmet veren fahişelere deniyor . ve genel olarak baksa çok şüphe uyandırmazdı pis bir durum yine de ama, sadece yakın çevrede aratınca olayın rengi değişiyor net.Peki bu eskort nedir ya bildiğimiz fahişe mi ben saf hiç bisey bilmiyorum nefret ederim bu tip konulardan. Iğrenç ya içim almıyor.
evet olabilir bencede katılıyorum.. çocuk olunca bi de direk Anne modu yakıştırdıklarından bişiy isteyemiyorlr yada farklı isteklerden çekiniyorlr. Yukarıda dediğim gibi ona böyle olmadıgını konuşabilmesi gerektiğini açıkça isteğini söyleyebilirsin durumunu hissettrmenz lazım.. O gecelkler bi çıksın bence çekmeceden :)önce bir hastalık kapıp kapmadığınızı anlamak için test yaptırın derim. her türlü erkekler her türlü değişik şey yaşayabilen tipler bunlar. ilk hedefiniz kendi sağlığınız olsun.
benim şöyle bir gözlemim var: bazı erkekler sanırım bazı şeyleri karılarına yakıştıramıyorlar fakat iç dünyalarında çok farklı cinsel fantezileri oluyor. o karımdır diyip hele bir de çocuk olduğunda kafasında karısının anne olduğunu da kodlayınca böyle farklı istekler için bu tip kadınlara gidiyorlar. eşinizde de böyle bir durum olabilir.
tabiki bu asla doğru değil, savunmak için yazmadım. yanlış anlaşılmasın.
aynen aynen.. kadınlar da böyle durumlarda cinselliği çoook geri plana atabiliyor. bu tabiki erkeğe aldatma hakkı vermez, o da açıkça eşine beklentilerini söylemeli. ama dediğiniz gibi gecelik ve çamaşırlar bi çıksın dışarı.evet olabilir bencede katılıyorum.. çocuk olunca bi de direk Anne modu yakıştırdıklarından bişiy isteyemiyorlr yada farklı isteklerden çekiniyorlr. Yukarıda dediğim gibi ona böyle olmadıgını konuşabilmesi gerektiğini açıkça isteğini söyleyebilirsin durumunu hissettrmenz lazım.. O gecelkler bi çıksın bence çekmeceden :)
tabiki aldatma hakkı vermez. ama genelde insanlar iletişim kurmuyor. ben hep nişanlıma diyorum ne istiyorsan açıkça söyle ne eksikse de ama öyle olmuyor tabi. Kırılır : Karımdır kocamdır o bi anne o bi baba diyip çoğu eş susuyor.. yatak odasını canlı tutmak lazım.. bu erkek için değil sadece her iki taraf içinde. .aynen aynen.. kadınlar da böyle durumlarda cinselliği çoook geri plana atabiliyor. bu tabiki erkeğe aldatma hakkı vermez, o da açıkça eşine beklentilerini söylemeli. ama dediğiniz gibi gecelik ve çamaşırlar bi çıksın dışarı.
sadece cinsellik değil aslında her konuda böyleyiz. bence toplum olarak yaramız bu bizim. halbuki akşam şu yemeği yesek ya kadar normal cinsellikle ilgili konuşmak.tabiki aldatma hakkı vermez. ama genelde insanlar iletişim kurmuyor. ben hep nişanlıma diyorum ne istiyorsan açıkça söyle ne eksikse de ama öyle olmuyor tabi. Kırılır : Karımdır kocamdır o bi anne o bi baba diyip çoğu eş susuyor.. yatak odasını canlı tutmak lazım.. bu erkek için değil sadece her iki taraf içinde. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?