bi halt karıştırmayan insan şifrelerini eşinden saklamaz sonuçta çok önemli devlet belgeleri yok telefonunda.3 yıldır bunun için psikolojini bozacağına koy kapının önüne gitsin.seni bunun için bile yok sayan bi adam karşındaki.selam arkadaşlar
3 yıldır evliyim eşimle 3 yıldır aşamadığımız sorun telefon ve sosyol medya telefon şifresini ve sosyal medya şifrelerini vermiyor kavga ediyoruz tamam vercem diyo sonra salak yapıyo instagramı kapatcam diyor kapatmıyor hatta ben 2 kere patlattım girdim birşey göremedim. bir dahada yapmadım yani amacım kontrol falanda değil bu saatten sonra kocamın telefonunu elime almak istiyorum ya yok şifresini söylemiyo falan psikolojim bozuldu iyice
İllaki görmeni istemediği bir şeyler vardir vermedigine göre. ne yap ne et şifreyi al bence Allah kolaylık versinselam arkadaşlar
3 yıldır evliyim eşimle 3 yıldır aşamadığımız sorun telefon ve sosyol medya telefon şifresini ve sosyal medya şifrelerini vermiyor kavga ediyoruz tamam vercem diyo sonra salak yapıyo instagramı kapatcam diyor kapatmıyor hatta ben 2 kere patlattım girdim birşey göremedim. bir dahada yapmadım yani amacım kontrol falanda değil bu saatten sonra kocamın telefonunu elime almak istiyorum ya yok şifresini söylemiyo falan psikolojim bozuldu iyice
AYNEN İŞTE BENDE AYNI ŞEYİ DÜÜŞÜNÜYORUM İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMIYORUM VERSE ŞİFREYİ BAŞKA ŞEYLER YAPMAK İSTESE GENE YAPAR BENİMDE KAFAMDA DELİ SORULAR :)Sosyal medya bence bu dönemde tehlikeli, zibil gibi kız kaynıyor. erkeklerin de gözü dursa kolu durmuyor kolu dursa...
Şifre de olsa bence rahat olmayın fazla.
Al aşkım der verir hesaptan çıkış yapmadığı ne malum.
Kafamda deli sorular...
HAYIR TELEFON OLAYI DIŞINDA ŞÜPHELENDİĞİM BAŞKA BİRŞEY YOK AÇIKCASITelefon şifreleri dışında hissettiğimiz başka şeyler var mı?
Bazı kişiler bu konularda prensibi oyle olduğu için öyle davranır ama 3 yıldır içinden cikamadiginiz halde böyle davranıyor. İlginc
BENDE ÖLE DÜŞÜNÜYORUM ÖLE OLDU MAALESEF AMA KADIN YADA ERKEK FARKETMEZ KARAKTER MESELESİ BANA BÜTÜN ŞİFRELERİNİ VERSE BİLE YAPMAK İSTEDİKTEN SONRA GENE YAPACAK HATTA DAHA FAZLA YAPACAK NELER NELER GÖRÜP DUYUYORUZ GERÇEKLER BU BAZEN AMAN OF SALLA HERSEY OLACAĞINA VARIR DİYORUM BAZENDE OFKEME ENGEL OLAMAYIP TARTIŞIYORUZGünümüzde evlilikleri yürütmek gerçekten çok zor. Özellikle de şunu bilir ve hep söylerim. Artık kadınları evliymiş, nişamlıymış, sözlüymüş, çocuğu varmış.... durduruyor ne yazık ki.
Bu yüzden kontrolü ele almak lazım. Yoksa atı alan Üsküdarı geçecek gibi. Artı hiçbir kafın boş yere de şüphelenmez.
DENEDİM ONUDA KABUL ETMEDİ TAKİP İSTEĞİNİFake kadın hesabı açıp ekleyip bi denesen, paylaşımlarını başka hesaptan kontrol edip senin görüşünü kısıtladığı bişey var mı diye baksan?
eğer gönlü rahat şekilde ikinize dair şeyler paylaşıyorsa arada ben zannetmem aldattığını falan.
Ama hep kendiyse, evli olduğu vs yazmıyorsa o zaman acaba mı?derim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?