Aldatılıyor muyum?

Lütfen sakin olun.. Eşinizin arkadaşı göndermiş olamaz mı yani o resmi?? Galerideki bir fotoğraf için bunu yapmayın kendinize bebeğinize yazık.. Sakince eşinize sorun açıklamasını o yapacaktır size.. Eşiniz size herşeyini anlatan bir adammış daha ne olsun Tabi ki bende asla kimseye kefil olmam bu hayatta herşey insanlar için ummadık taşlar öyle başlar yarıyor ki... Ama öyle diye hepimiz eslerimize sürekli şüphe ile bakıp onu darlayacak değiliz.. Güzel bir dille sorun ve açıklamasındaki mantığa bakın anlarsınız zaten ne olduğunu.. Ama hiç sanmam ki sizi aldatmış olsun.. Her zaman öyle olmasa da genelde aldatan adam belli eder yani size karşı tavrı şüpheli hareketleri falan.. Siz bu sorunun cevabını eşinizde arayın lütfen.. Buralarda belki başına aynı şey gelip kötü sonuçlanan olaylarla karşılaşan arkadaşlar yazar size moralinizi alt üst eder istemeden..

Ben eşinize inanmadım üzgünüm.Bebeginizi ve kendinizi düşünerek şu an üzerine gitmeyin ama buna gözü kapalı da inanmayın.Diyelim ki eskortlar pahalandı ve bunun muhabbeti oldu neden iki foto atılsın ki ,bak pahalanan bu kadın anlamında mı öyleyse de çok saçma, eşin görmek isteyip de gönderildiyse bu durumda da eşiniz masum olmuyor.Ayrica zamanında meraktan sitelerine bakmisligim var öyle altı üstü kapalı fotolari yok eskortların.Bildiginiz sergiliyorlar kendilerini.Etek ,bluz değiller yani fotolarda.Erkekleri çok masum bulup güvenen arkadaşlar var burada .Üzgünüm ben onlar gibi düşünmüyorum kesinlikle.

Şimdilik inanın ama tetikte olun.

Kızlar genelde selfie cekıp atar adamda demiştir birde boydan at bakayım
İki resmin arasında dk farkı yok ve farklı kıyafetle. Herkes açık saçık resimlerden bahsetmiş evet bende öyle beklerdim. Birinde tulum birinde birinde omuz açıklığı olan bir bluz ile. Bu işler fantezi durumu olduğu için çok şartlamamak gerektiğini düşünüyorum. Her türlü giyim olabilir

Aynen engelli listesine almıştır belki nasıl bir resimdi acaba belki arkadaşı atmıştır resmi ne bileyim
Aynen benim eşime de arkadaşı kız resmi atmıştı mesela bende görünce çok kızdım ama konuşmaları göstermişti gerçekten arkadaşı göndermiş. Bu kız nasıl falan diye atılmıştır belkide üzülmeyin sorun gitsin. Belki böyle bişeydir.

Seni aldatmıs olsa nabcan sanki bacım karnında bebegınle Allah islah etsin

Şimdi bazıları diyor ki inanmadım bazıları ise yapmamıştır. Dediğiniz gibi oylamaya sunup karar vereceğim bir konu değil. İnsan ne yapacağını şaşırıyor. Akıl almak için ara ara kullandığım bdv ye akıl danışmak istedim. Güven mevzusuna değindim. Güveniyorum eşime. Körü körüne değil sadece.
Seni aldatmıs olsa nabcan sanki bacım karnında bebegınle Allah islah etsin
Her şey çocuk var diye çekilmez, ha hayatım zorlaşır mı evet zorlaşır. Hiçte kolay olmaz. Her şeyin farkındayım Kusura bakmayın ben aldatılayım diye evlenmedim. Aile olmak için evlendim. Bu sağlanmayaksa evliliğin ne önemi var? Yanlış düşünüyorsunuz bana göre

Ama ayrılmak kolay mı
Kolay degil ama bebegini dogurduktan sonra kendisini aldatan adamı çekmek zorunda degil bize bu ömür bir kere veriliyor bu düşüncelerden dolayı evliliginin kalanini skntyla gecirmesinden daha iyi olacagını düsünüyorum...

Konu sahibi esinin seni aldattığıni düşünmüyorum aldatan adam telefonu öyle ortada bırakmaz esinin dedigi dogrudur ki benim esimin whatsapp grubuna fotolar videolar geliyor esiniz konusmayi silmeseydi iciniz daha rahat ederdi ama suan hamilesiniz kendinizi ve bebeginizi sadece düşünün

Yanımda gerçekleşmeyen ben yokken olan bir olay. Abarttığımı düşünebilirsiniz tabi. Birebir eşimle böyle bir şey yaşasak eşinizin verdiği tepkiden farklı bir tepki göstermezdim.

konu sahibi hamile ve bilmiyor olabilirsiniz belki hormonlardan dolayı duygu gecisleri yasamasi cok normal bence biraz daha hassas yorum yapsanız daha iyi olur...

Yanımda gerçekleşmeyen ben yokken olan bir olay. Abarttığımı düşünebilirsiniz tabi. Birebir eşimle böyle bir şey yaşasak eşinizin verdiği tepkiden farklı bir tepki göstermezdim.
Ben aldatildiginizi dusunmuyorum.Hani dediniz ya bir arkadasi araba almis kiz arkadasiyla geldi demis esiniz.Bence caktirmadan oradan sohbet acin.

konu sahibi hamile ve bilmiyor olabilirsiniz belki hormonlardan dolayı duygu gecisleri yasamasi cok normal bence biraz daha hassas yorum yapsanız daha iyi olur...
Yo okudum, hamile olduğunu da anladım. 2 çocuğum var, hamileliğin ve hormonların nasıl işlediğini de biliyorum.

Benim yorumumdaki hassas olmayan kısım ne, bilemediğim o sadece. Aydınlatırsanız sevinirim.

Yo okudum, hamile olduğunu da anladım. 2 çocuğum var, hamileliğin ve hormonların nasıl işlediğini de biliyorum.

Benim yorumumdaki hassas olmayan kısım ne, bilemediğim o sadece. Aydınlatırsanız sevinirim.
Tepkisinin asırı oldugunu vurgulamissnz ya son cümlenizde kocanizin tekmeyi koyacagndan bahsederek ona istinaden dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…